® E-bay - тема 21

• 38 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Имам въпрос към тези които ползват Емпресата не отскоро- като мен, винаги ли нещата се бавят така, т.е. поне 10 дни докато стигнат до адреса на емпреса, пък после вече всички знаем реда и датите. Не за друго ами ако има някакъв проблем със стоката то изтичат срокове за диспути и т.н. За пример аз имам платено нещо още 23-24 януари пристигнало е при емпресата на 07.02, ще пътува с курса утре а при мен ще доиде най-рано 18-19февруари. Tired

# 406
Имам въпрос към тези които ползват Емпресата не отскоро- като мен, винаги ли нещата се бавят така, т.е. поне 10 дни докато стигнат до адреса на емпреса, пък после вече всички знаем реда и датите. Не за друго ами ако има някакъв проблем със стоката то изтичат срокове за диспути и т.н. За пример аз имам платено нещо още 23-24 януари пристигнало е при емпресата на 07.02, ще пътува с курса утре а при мен ще доиде най-рано 18-19февруари. Tired

Може да пуснеш диспут в рамките на 45 дена. Ако някой продавач много настоява да му кажа какво е станало му обеснявам, че съм в България и ще получа дрехата (например) след еди колко си дни. И тогава ще му напиша

# 407
  • Тракийка в Софийското равно поле....
илонитка - мерси много за бързия отговор!
Току що ми изпрати човека тракинг номер! Тя роклята пристигнала днес в България

Не мога да повярвам! Направо се бях отчаяла!

При все аз да попитам! 40 дни от датата на плащането ли е срока за отваряне на диспут?
Мерси момичета!

# 408
Току що получих първите си 2 неща от спечелени търгове  newsm44

похвал и похвал  Crazy

# 409
  • varna
момичета някой нещо поръчвал ли е от баролас скоро,немога да го намеря в ибей
нали така се пишеше barolas24?

# 410
# 411
  • виртуално
 http://shop.ebay.co.uk/merchant/barolas24_W0QQ_nkwZQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ

не видях, че е дадено вече

# 412
Да не е моето?
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … uctximagexdisplay

Гледам, че колетът ми е разделен на две пратки, може Kiddicare да са написали името ми само на едната от тях. newsm78 Няма как да се свържа с Мариела на Скайп, понеже съм на работа в момента, Beaa, ако имаш връзка с нея сега, питай я дали е това столчето и дали е от Kiddicare, ако е така - значи е моето. Peace

chockolina,не е твоето столче - това при нея е със облегалка Peace

# 413
Момичета, спечелих първия си търг в ebay и сега дано дойде.Само, че къде да  чакам да дойде пратката на "Веслец" ли?
Мерси!

# 414
  • varna

благодаря ви много момичета  bouquet  bouquet  bouquet,аз уж същото написах а не ми излезе нищо newsm78

# 415
  • София
Момичета, спечелих първия си търг в ebay и сега дано дойде.Само, че къде да  чакам да дойде пратката на "Веслец" ли?
Мерси!

Зависи колко е голямо - пратките до 2 кг. идват в съответната пощенска станция, а по-тежките - на разменната пощенска станция при митница София  Peace

# 416
Благодаря! Simple Smile Stop

# 417
  • софия
Момичета, моля да ми обясните: харесала съм си нещо на bid. За сега няма други участници. Има ли някъде опция да видя за по-малко от колко продавачът не би го дал (ако е определил), за да не го изпусна. Има и опция Buy it now, но мосля, че на бид би било по-евтино.
Върти ми се, че май беше писано някъде по въпроса, но не мога да открия.
Благодаря ви предварително  Hug

# 418
Момичета, моля да ми обясните: харесала съм си нещо на bid. За сега няма други участници. Има ли някъде опция да видя за по-малко от колко продавачът не би го дал (ако е определил), за да не го изпусна. Има и опция Buy it now, но мосля, че на бид би било по-евтино.
Върти ми се, че май беше писано някъде по въпроса, но не мога да открия.
Благодаря ви предварително  Hug

Казва се Reserve. Ако има такова нещо, го пише под цената "Reserve not met". Ако няма резервирана цена - не пише нищо. Няма опция да видиш сумата, под която продавача е определил, че няма да продаде артикула.

# 419
  • софия
Благодаря ти, Алекс  Hug И тук си незаменима  Hug Hug
А възможно ли е, ако предложа някаква ниска оферта, след края на търга да не я приеме? Началната цена е 0.99, ако дам 2 и никой след мен не наддаде няма ли да много малко (по принцип знам, е стъпката е по 0.50, ама 1,50 е съвсем малко). Има ли нещо като "срамно ниска оферта" newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт