MOLQ POMOGNETE

• 75 962
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ми ти като си и дала пари - ние как да помогнем?!?!
Е, нали бяхте превеждали по сметката, а с тези пари купиха паркета - не е да не сте дали нищо и вие  Peace

Вече казах, че аз ще дам пари да подложката. Ама то насила не може да дадеш, може само да вземеш.
То и аз щях да и дам, но не иска, там е въпроса.

# 826
Момичета, извинявам се че не съм чела всичко назад, но нали от общината бяха пожелали да ремонтират жилището ? Аз дори помислих, че е заради Марина , която сама се бори за бебето си, а то... сега пък се заяждали. Марина, ако пак ти държат тон кажи навреме за да алармираме медиите, да видим дали ще имат очи да застанат пред камерата за да обяснят мотивите си ?!?

# 827
  • София
Марина, извинявай, че не пиша от доста време, но не бяхме в София и нямах комп. Ще ти звънна след малко. Peace
И аз съм на мнение, че ако има проблем с общината, кметицата или някой друг там, трябва веднага да ни кажеш, за да вдигнем шум и да се борим преди да е станало твърде късно!! #Cussing out

# 828
  • София
Споко, медиите сме тук  Mr. Green
Но в случая има официална жалба, а и е факт, че апартаментът се нуждаеше от ремонт.
Едва ли ще изгонят Марина. Кметицата, доколкото разбрах, нееднократно се е застъпвала за нея.
Но ремонтът трябва да се направи.

# 829
  • София
ОК Peace

# 830
  • София
Какво става с ламината?

# 831
Здравейте.
Минавам набързо от чужд комп за отчет Simple Smile
Съседа все е уморен от работа и се днес утре и така последно каза за понеделник.Всичко е разместено и е АД не може да се мине в хола с Еди и Ади спим в кухнята.Е малко ще се поизмъчим но после ще е рай Hug

# 832
По молба на Маринка пиша тук.

Получих СМС със следният текст от нея: майстора ме излъга, заминал е на море. Аз имам 20.00 лева и не ми достигат още 28.00лв . Моля те пиши в темата и помоли Мартенските мами да ми преведат. Аз щях сама да го платя, но ми дойде изравнителната сметка за тока - 240.00 лв. Много ме е срам, обаче пак стигнах в задънена улица.

Това е момичета, мисля тя говори за остатъка от сумата, която събраха Мартенските майчета.

# 833
Много сте бързииииии - Маринка ви благодари много, много, много!

# 834
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Извинете,но Левски към коя община е!? Rolling Eyes Видях..няма да съм от полза! Confused Ако беше към Слатина,щях да имам  възможност да помогна,но е към Подуяне....

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 01:35 от Zolla

# 835
Здравеите записвам се да следя темата.Писах на лични на ФЕИщица но искам и с ЛАРА КРОФТ да се запознаем.Много благодаря ,ПОЗДРВИ.

# 836
Здравейте Hug
Ламината е сложен и благодарение на един от многото ми Ангели се справих.Доплатих още 13 лв за подложка 43 за поставяне и 21 за первази и монтажно лепило 5.98
Всичко стана перфектно остава само да редя прибраното в чувалите (за да се запази).Всичко ми е документирано и пазя касовите бележки. Peace
Много ви благодаря и ви ОБИЧАМ МНОГО без вас пак нямаше да мога да се справя.
На 8 юли съм при кметицата имам час Praynig
малко по-рядко ще пиша за да подредя всичко Joy

# 837
  • София
Здравейте Hug
Ламината е сложен и благодарение на един от многото ми Ангели се справих.Доплатих още 13 лв за подложка

Махна ли мокета?
Надявам се, че е "светнала" стаята сега  Grinning

# 838
Да махнах го наистина беше много зле и без него е по-добре Peace
Не свети а искри Joy
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 839
Олеле Маринка, колко много съм изпуснала  Hug нямах време за жалост за комп, а тези двамата ми вземат цялото време за жалост, днес не съм толкова трупясала и влязох в нета Simple Smile Моля, понеже Марина няма да каже другите мами да ми кажат от какво има нужда - пампи, АМ...

Общи условия

Активация на акаунт