MOLQ POMOGNETE

• 76 062
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 645
Тя и докторката каза че няма да го ваксинира докато не мине напълно и ще изчакаме с ваксинирането. Peace
 Hug Hug Hug

# 646
Марина, сега виждам темата. Искам да помогна с нещо ако мога. Имам момченце на 5 месеца. Пиши ми на лични от какво имаш нужда. Момичета, които познавате Марина пишете ми и вие ако знаете от какво се нуждаят! Със сигурност мога да помогна с дрешки.

# 647
Само ще повторя за пореден път другите мами тук  Heart Eyes Марина е страхотен човек, но супер скромен и ще напиша вместо нея има нижда от АМ Фризовом (до колкото си спомням), прочетох на кутията, че е до 12 месеца така, че никога не е излишен, козметиката също бързо върви (съдя по себе си и моите бебета)... Лека нощ  Hug

# 648
Марина, сега виждам темата. Искам да помогна с нещо ако мога. Имам момченце на 5 месеца. Пиши ми на лични от какво имаш нужда. Момичета, които познавате Марина пишете ми и вие ако знаете от какво се нуждаят! Със сигурност мога да помогна с дрешки.

Виждам, че и ти си с малко детенце. Ако можеш да и помогнеш с кутия АМ - чудесно. Памперси #3 също и трябват. Но, всеки си знае бюджета Simple Smile
Маринка е повече от скромен човек. Отговорна е и земна.

# 649
  • София
Не помня кой, но някой не беше ли казал, че имат нужда от летни дрешки за Ади....? newsm78

# 650
Не помня кой, но някой не беше ли казал, че имат нужда от летни дрешки за Ади....? newsm78

Нека тук Маринка да каже дали и от какво точно има нужда. Аз съобразявам с това, че въпросът е зададен от майка на 5 месечно бебче. А Ади е на почти 4м

Знам от Маринка че има 2-3 бодита с къс ръкав. И наистина имаше нужда от малко летни неща за Ади. Не знам дали вече не са и набавени. Нека тя се включи. Ако не си каже, ще я питам Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 10:36 от Голям заплес

# 651
Здравейте наистина не разполагам с летни дрешки имам 2-3 бодита с къс ръкав и 2 гащеризончета тип пижамка пак летни.Аз мислех че имам но се оказа че това са плътни гащеризончета с презрамки които няма да ми свършат работа те са по-скоро есенни.Благодаря ви и за помоща и за хубавите думи Embarassed
 Hug Hug Hug

# 652
  • София
Маринка защо не каза, че нямаш летни дрешки Naughty. Ще ти се карам, вчера можеше да донеса, моите са точно такива и ще станат на Ади. Колко точно е голям в момента - сантиметри, за да знам кои точно да нося.

# 653
Веси ние не че можахме да говорим много Joy
Пък и аз извертявам и съвсем забравих Embarassed
Последно като го мерихме беше 54,5 см а сега сигурно е параснал малко.
Пък и си мислех че си ги раздала твойте дрешки вече
 Rolling Eyes

# 654
Или какви са тези изненади Joy(illym)
Всичко е страхотно стреляш право в целта #2gunfire
  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Здравей Маринка,
подарявм пюренца и Денчо се свърза с мен.Ще ти ги донеса при първа възможност,даже може още утре мъжът ми да ти ги донесе.
Денчо ми е дала телефона ти,надявам се нямаш против.Ще ти пиша лични да ти обясня точно.

# 656
Хиляди Благодарности Hug polina-malina
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дени  bouquet

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:11 от marina21andreeva

# 657

Марина, сега виждам темата и аз.  Peace
Аз днес цял ден чета темата и направо нямам думи - Велики сте всички МАМИ и ти Маринка.   bouquet

# 658
Благодаря на Рися че дойде и ми донесе АМ и дрешки за Ади и плюшена играчка  bouquet
Благодаря и на теб Gab4o ЗА отделеното време и хубавите думи

# 659
Здравей Маринка,
подарявм пюренца и Денчо се свърза с мен.Ще ти ги донеса при първа възможност,даже може още утре мъжът ми да ти ги донесе.
Денчо ми е дала телефона ти,надявам се нямаш против.Ще ти пиша лични да ти обясня точно.

Маринка извинявай, че ти дадох телефона без да те питам, но реших, че няма да ми се обидиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт