MOLQ POMOGNETE

• 75 961
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Да махнах го наистина беше много зле и без него е по-добре Peace
Не свети а искри Joy
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Супер, браво!
А с кметицата какво стана?

# 841
Няма свободни часове при кметицата чак на 8 юли ще ходя.Записах си час  Peace

# 842
Вече всичко с ламината е готовооооооо  Hug
от другиден приемам гости които искат да видят как е станало  bouquet
Дори и ОБЩИНАРИ  Joy
Благодаря на МАРТенските мами за това че ми купиха ламината и на vesi_21 че ми додаде и за первазите на Нана и Дени те си знаят защо.
А пред теб ''СЕВЕРНО СИЯНИЕ-дълбок поклон
Много ви Обичам и незнам без вас за къде съм  bouquet

# 843
Важното е, че всичко е станало добре. Много се радвам, Марина, че ти харесва. Сега остава и в общината да нямат повече претенции. Стискам палци за 8-ми. Hug

# 844
Еми няма за какво да се хванат вече.Намерих цаката и на съседа поне за сега е доволен.Трябва да слизам да му казвам на всяко идване на момчето за ламината (примерно) че ще се вдига шум и той казва моля ти се няма проблем Rolling Eyes
В нас няма нищо общо с преди сега все едно е друг дом така че общинарите няма за какво да се хванат  bouquet
Пък и ще ходя при кметицата така че .......................
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Всичко да се нареди

# 845
Утре съм при кметицата
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 846
  • София
Утре съм при кметицата
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Пиши утре какво е станало.

# 847
Непременно Peace
Много сте готини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 848
  • София
Само да изклюкаря: Говорих с Марина вчера и разбрах, че й е дошла изравнителната сметка за тока - 240 лв.!! ooooh! Тя твърди, че ще се оправи - с майчинските - но на мен ми изглежда, че ще има сериозен проблем с парите после... Ако искате, да съберем някакви пари да помогнем...? Rolling Eyes

# 849
Разбира се, ще проверим какви пари имаме в сметката за нея и колко още ще трябва да съберем. Hug До кога е срока да се плати тока?

# 850
Здравейте,Ходих при кметицата тя ми каза че и проверката и писмото са рутинни работи и не може без тях.Каза също че след като вече са испълнени исканията на тези от наемите (дето минаха на проверка) Да си живеем спокойно и да не се притеснявам за нищо и ако мога да намеря общ език с комшито Peace

# 851
  • София
Здравейте,Ходих при кметицата тя ми каза че и проверката и писмото са рутинни работи и не може без тях.Каза също че след като вече са испълнени исканията на тези от наемите (дето минаха на проверка) Да си живеем спокойно и да не се притеснявам за нищо и ако мога да намеря общ език с комшито Peace

Ми значи си живей спокойно  Mr. Green

# 852
  • София
Разбира се, ще проверим какви пари имаме в сметката за нея и колко още ще трябва да съберем. Hug До кога е срока да се плати тока?
Незнам докога е срокът. (Забележи, че Маринка се разсейва и не казва... Wink) Но тя каза вчера, че ще плати от майчинските. Притеснява ме по-скоро след това как ще живеят, а не че не може да го плати. Освен това спомена и 50 лв. сметка за вода (май беше вода Rolling Eyes). Та като се събират такива неща...

# 853
  • София
Момичета, Маринка си е платила тока, обаче няма пари за интернет и са й го спрели. Моля ви да видим да съберем пари, за да си плати нета - поне да има връзка със света.

# 854
  • София
Ако има сметка, в която събирате парите за Марина, моля напишете я тук (и то цветно, за да се откроява). Аз ще преведа веднага.

Общи условия

Активация на акаунт