Септемврийска точица расте вече тя си има малко сърчице

• 14 043
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета ,
тук пишат толкова много мами ,че сигурно е невъзможно да четат и отговарят на всички ,но не се сърдете ,просто всеки има проблеми и мисли за тях.

А за килограмите -аз предния път качих 30, а сега незнам -не ми се мисли,като се има впредвид ,че 10 неуспях да сваля .....

# 151
  • Габрово
Я кажете,вашите коремчета виждат ли се вече,аз май си внушавам,но малко ми личи. четох че при втора бременност растял повече корема  Thinking

Ами на мен вече малко ми личи и не мога да закопчавам нито един чифт дънки, та ходя само с анцузи напоследък. Ако забраменея и още един път сигурно накрая ще си ходя с корем  на перманентно бременна  Mr. Green
Обаче да ви кажа откакто царицата-майка сподели, че пълните жени раждат умни деца вече съвсем не ми дреме колко дебела ще стана щом ще родя вундеркинд после Joy

# 152

Обаче да ви кажа откакто царицата-майка сподели, че пълните жени раждат умни деца вече съвсем не ми дреме колко дебела ще стана щом ще родя вундеркинд после Joy

hahaha Joy Точно така, и на мен това много ме зарадва, така че ще си дебелея на воля. Иначе и аз вече трудно закопчавам дънките и ме стягат в корема, затова по-натам ще си потърся и аз дънки за бременни. Добре, че повечето време съм си вкъщи, та и аз си ходя по анцунг. Валка, пусни снимка на дънките, които си купила, любопитна съм. Засега съм се сдобила само с една сладка блузка за бременни и то подарък от майка ми, но за първи път да ни съвпаднат вкусовете.

tanja_tsvete, не трябва да се обиждаш и да се сърдиш, все пак всички тук сме в едно положение, кой по-добре, кой по-зле, но всички си оказваме подкрепа, независимо дали сме я изразили с думи или не. Сигурна съм, че повечето от нас, прочитайки за твоя проблем са се помолили всичко да мине наред, а това че не сме го написали, не значи че някой те е пренебрегнал. Затова горе главата и забрави да не пишеш тук. Ще те чакаме с новини как е минало всичко и дано по-скоро минат неприятните неща при теб.

# 153
Здравейте момичета, нова съм тук и за първи път се захващам да пиша. На мен това ми е първа бременност, а термина ми е на 20.09.09г.  Много съм щастлива и се надявам всичко да бъде ок.
По повод коремчетата дали е нормално във втория месец и да ми порасне коремчето?
Пожелавам на всички ви лека бременност и най вече бъдете много много спокойни.

# 154
Аз с предната бременност качих 12кг. Много прилична бременна бях. Но послее, не само не свалих останалото, ми качих още 15  Shocked Обяснението ми беше-кърмя, за да не ми спре кърмата, ще похапвам Simple Smile  После диетката ги смъкна. дано не си позволя и сега така.

# 155
Здравейте момичета. silvi77 добре дошла при нас.
Аз да ви се оплача. Днес влезнах в банята да се къпя и взех че припаднах. Добре че се усетих кво ще стане та седнах на тоалетната чиния. Обаче хич не знам какво е станало после и като се освестих и се добрах до леглото, мъжо видя че целия гръб съм си го надрала.
Накара ми се че не излизам достатъчно време навън и така.
Ся обаче аз си вкарах някви паранои че може да стане докато съм навън с детенце и едва ли скоро ще се престраша. Това от мен прочетох ви по диагонал утре ще пиша повечко.
Хубав ден ви желая   Hug...

# 156
*clara* и аз съм имала подобни случаи по време на предишната ми бременост, важното е като усетиш че ти прималява да седнеш някъде, дори и на земята ако се случи на улицата... Не се притеснявай да излизаш на вън, свежия въздух може само да ти помогне. Дано нямаш повече такива инциденти.

# 157
tanja_tsvete, много съжалявам, че си се почувствала пренебрегната, наистина ти желая да се справиш с тази ситуация и да сте добре с бебенцето ти.Аз чета и не виждам, толкова бързам, защото не влизам всеки ден, а вие сте изписали тонове.Все пак отделям това време, защото ме интересува какво става тук, нищо, че не пиша всеки път.Не се сърди!Има вече толкова канидат-майки септемврийки, че няма как комуникацията да не се затрудни.Аз лично не се оправям, просто не мога обхвана кой кога какво казва.Нямам тренинг с форумите и съм пълна мъгла!Надявам се пак да пишеш   bouquet

# 158
Знаете ли, че аз много се притеснявам за килцата, но пък си мисля после в крайна сметка каузата е хубава. Clara на мен отдавна ми казаха да внимавам в банята защото аз много обичам да стоя там а и да се напарвам с много гореща вода, но сега докторката ми каза да престана да го правя и там да стоя възможно най-кратичко Grinning, внимавай и се пази.

# 159
Момичета, това е най-бързо растящия и множащия се форум, в който съм писала  Mr. Green. Това е много хубаво, макар че неизбежно създава ситуции като с таняцвете. Много съжелявам, че си се почувствала така и съм сигурна, че всички искат пак да пишеш. И мен никой не ме аплодира бурно за добре дошла, но аз пак си се навирам  Mr. Green. Наистина, Таня, пиши как си Hug

# 160
  • Габрово
И мен никой не ме аплодира бурно за добре дошла, но аз пак си се навирам  Mr. Green

И аз не бях аплодирана, даже нито една мама не ми каза дори добре дошла когато с предната бременност  пишех при декемврийките и ми стана много кофти, мислех вече никога да не пиша там, но няма как иска ти се да общуваш с хора, които са в твоето положение и си затваряш очите за някой неща. Аз затова сега се опитвам да приветствам всяка новодошла, но понякога наистина забравям.

kiαrrα ето ги дънките- като се има предвид, че дрехите за бременни не са от най-симпатичните тези дънки направо си ми харесаха  Wink

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=322862

# 161
  • където има любов
Здравейте и от мен!Записвам се че изпуснах и тази тема ,а само няколко дни не съм писала.
Ако ви кажа колко ми е зле тези дни-ужас направо.Непрекъсната ми е лошо,боли ме гърлото,главата ,непрекъснато ми се се спи.надявам се само да не е грип.Успокоява ме това ,че доколкото знам той протича с висока температура,а аз нямам.Прибирам се от работа и се трупясвам.милия слага вечеря,къпе и оправя Алекс , а аз само лежа.Даже ми става мъчно не немога да й обърна достатъчно внимание,надявам се обаче нещата скоро да се оправят
Валка,доколкото си спомням Засмяна,щеше да пътува до Прага,така че не се притеснявай.

# 162
Здравейте момичета,

Поздрави в новата тема на всички Simple Smile.
Съжалявам, че прочетох тъжни новини за някой от Вас. Искренно съжалявам Sad.

анита29 : за пътуването със самолет - и на мен ми се налага към края на март и питах докторката. Тя каза, че нямало проблем, но аз все пак пожелах седмицата преди да тръгна да отида на преглед и ще тръгна само ако всичко е ок.

Виждам, че обсъждате изследванията. Моята гинеколожка, каза че било рано още да се записвам по здравната каса някъде. Обикновенно не искали да записват преди третия месец, а аз чета че вече Вие си правите изследвания, така че мисля пак да опитам да си намеря лекар по здравната каса, че поне изследванията да ги мина по здравната.

# 163
Здравейте!
От доста време чета във форума и днес реших да се разпиша. Simple Smile
Лелята я чаках на 19.01, ама тя не дойде. Направих тест и той се оказа +.  Още не съм ходила на доктор, имам записан час за 06.02, надявам се всичко да е наред.  Praynig
По мои сметки терминът ми трябва да е на 28.09.
Това ми е първа бременност и стартирам от 46кг. на 155см. височина. Надявам се да не кача много, защото на бременните ми приятелки с повечко килца им беше доста тежичко  Sad
Леко бременеене на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 16:32 от tchopar

# 164
  • София
Момичета нека да гледаме по-ведро! Таня стискам палци да си разрешиш проблема и всичко да е наред. Просто не съм капацитет и не мога да взема отношение какво точно да направиш.
Клара най-глупавото ще е да се затвориш в къщи и да не излизаш. Просто се пази!

И добре дошли на новите попълнения!

Общи условия

Активация на акаунт