Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
-
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
-
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
-
Кога болките в кръста се считат за контракции?
-
Има ли масажни столове, подходящи за бременни жени в Пловдив?

Отгоре на всичкото ще е в задния двор на нашата къща,и въпреки че няма сами да надуваме балони и да правим украса,както мислех вчера,цял петък и събота преди обед ще ми ходят разни хора насам натам да украсяват
чудя се какво ли ще прави Тифани при наличието на толкова балони на едно мяст,опасявам се че ще почне да ги пука.Както и да е,вчера отидохме в магазина и наистина купихме рокля номер 1,другите не и седяха толкова добре а и някои нямаха нейния номер.Вечерта беше много хубава,бяхме на рождения ден на еди от съдружниците по работа и много добър приятел на свекъра ми,с когото се запознахме на сватбата ни,много забавен човек.най-много се намаза пак Тифани,защото той беше донесъл разни армагани за нея от Хаваите,където са били наскоро.Не знам още какви са,още не съм ги отваряла,още са в торбите,има и разни неща за бебо.А аз си пийнах малко,е,не беше малко,1 чаша и половина вино,после 2 чаши шампанско,ама не можах да се сдържа 
а аз само казах наа малкия:трябва да и поискаш ръката от баща и 
Инак няма свиждания,и само по телефона кореспондира

ще взема да прочета пак последните 5 стр. че ги четох точно като се прибрах от трагичния пазарен ден
и явно толкова съм и разбирала какво чета.айде лека нощ на всички и да спинкате сладко