МАМА ВЕРЖИ ГУШНА СВОИТЕ СИНЧЕТА - ЗА ФЕВРУАРИ ТЕ СА НИ КЪСМЕТА II

• 13 457
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен,мами Hug
Първо да честитя на всички новоизлюпени мами и бебчовци,да се въстановяват бързо и да се приберат по-бързо вкъщи с мама Hug  bouquet

После успех на всички пет мами с планово секцио утре и на всички,за които утре е денят Hug  bouquetС вас сме,момичета!
Сега малко отчет:допреди малко скитосвах за да търся бебешки подаръци за приятелката ми за партито в събота #CrazyОтгоре на всичкото ще е в задния двор на нашата къща,и въпреки че няма сами да надуваме балони и да правим украса,както мислех вчера,цял петък и събота преди обед ще ми ходят разни хора насам натам да украсяват newsm78чудя се какво ли ще прави Тифани при наличието на толкова балони на едно мяст,опасявам се че ще почне да ги пука.Както и да е,вчера отидохме в магазина и наистина купихме рокля номер 1,другите не и седяха толкова добре а и някои нямаха нейния номер.Вечерта беше много хубава,бяхме на рождения ден на еди от съдружниците по работа и много добър приятел на свекъра ми,с когото се запознахме на сватбата ни,много забавен човек.най-много се намаза пак Тифани,защото той беше донесъл разни армагани за нея от Хаваите,където са били наскоро.Не знам още какви са,още не съм ги отваряла,още са в торбите,има и разни неща за бебо.А аз си пийнах малко,е,не беше малко,1 чаша и половина вино,после 2 чаши шампанско,ама не можах да се сдържа Embarassed Rolling EyesТази сутрин имах махмурлук Embarassedама от 6 съм на крак Grinning
Най-важната новина - Тифани си хвана гадже Joy Mr. GreenЕдин 2 годишен сладур с руса леко къдрава коса и сини очи,направо щях да припадна като малката идва хваната за ръка с него и казва:ние ще се женим,мамо.И после той я цунка по бузката hahahaа аз само казах наа малкия:трябва да и поискаш ръката от баща и Mr. Green
Е,май това е за сега от мен

# 271
о, благодаря на мамите, които се отзоваха на въпроса ми за лохиите. аз съм едва 10ти ден след раждането - какво очаквам като дори след абразиото април месец кървях 2 седмици, пък какво остава за сегашното приключение...а на гинеколога се обадих и ми записа час за точно 1 месец след раждането - да видим дотогава какво ще е положението.

# 272
Честити рожби на мама Конкони и мама Анита!Мама Z - как изглеждаше бременната Венета Райкова? И все още ли е бременна? (тя женицата може да е родила, а аз да съм пропуснала)!
Sve82, въобще не позволявай да се отпускаш и депресираш - аз гледам да излизам всеки ден дори и по-малко! Както допреди 4-5 дена си карах живота с бесен ритъм, ще се побъркам ако изведнъж се затворя! А имам и готини приятелки - казват ми, че изглеждам супер (въпреки че съм си малко слонче), но Бог да ги поживи - винаги добрата дума те кара да се чувстваш по-добре! Сигурно и покрай теб има такива готини хора! А на въпроси от сорта кога ще раждаш, как ще го кръстите и т.н. от всеки срещнат, ако не ми е приятно - просто свивам рамене и казвам "Ще видите"!
Аз да си изповядам греха - лекарката нали ми забрани всичко солено, че смята, че задържам вода! А аз точно като муха на мед - така се наядох с трушия тая вечер EmbarassedИ такова конско изядох и от мъжо - "Три дена яде извара като луда, а сега се натъпка с туршия и резултата ще е същия"!  EmbarassedКато се качих на кантара - о, ужас бях свалила 1кг - пак съм си го възвърнала! Ще ми се карат в петък, ама здраве да е! Лакомията не е лесно нещо!

# 273
ей момичета кокичета,някоя знае ли нещо за Фокси и по малкото бебе,надавали,как е майка им или изобщо нещо???

# 274
ей момичета кокичета,някоя знае ли нещо за Фокси и по малкото бебе,надавали,как е майка им или изобщо нещо???
Погледни поста на Лейдимакс на стр.17  Peace
Успех на всички планови и не толкова планови срещи с бебетата утре на всички мами които ще имат щастието това да им се случи   bouquet

# 275
Днес и аз говорих с Фокси..беше добре но малко тъжна че не може да види бебоците SadИнак няма свиждания,и само по телефона кореспондира Sadнадява се в събота да я изпишат,поне с едното бебче SadСтискаме палци скоро да си ги гушне и двете.Момичета в старата ни тема е писало едно ново момиче.....казах и че имаме нова тема дано ни намери Laughing

# 276
Честито и от мен на всички мами, които вече прегърнаха своите съкровища! Нека да са здрави, послушни, поспаливи и ящни   bouquet Hug

Много стиснати палци на мамите, планувани за утре и на тези, които ще бъдат изненадани от малките съкровища - дано всичко за всички мине бързо,безболезнено и успешно  newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30 newsm30
А и съм сигурна, че има и такива, които пазят в тайна "плановете" си за утре - успех и на тях  smile3504

Лека и спокойна нощ от мен и бебо   love001

# 277
Здравейте пак! аз съм нова тук, то стана видно, защото се метнах в стара тема - благодаря на dessi06 за инфото!
И понеже и аз съм от този отбор - чакаме момиченце на 25 февруари, бързам да се включа в него-надявам се, че е ок!

# 278
 smile3538ще взема да прочета пак последните 5 стр. че ги четох точно като се прибрах от трагичния пазарен ден Cryи явно толкова съм и разбирала какво чета.айде лека нощ на всички и да спинкате сладко

# 279
Здравейте пак! аз съм нова тук, то стана видно, защото се метнах в стара тема - благодаря на dessi06 за инфото!
И понеже и аз съм от този отбор - чакаме момиченце на 25 февруари, бързам да се включа в него-надявам се, че е ок!

Добре дошла при нас  bouquet

Силно се надявам, че Фокси скоро ще се прибере съвсем скоро у дома, а малчовците ако са заредени с такава енергия като мама, ще наваксат бързо и мама ще може да ги гушка Hug

# 280
  • Пловдив
Теди,Ради,през деня сте се чудили къде съм.Цял ден маах гащи по главната.Не можах да пропусна това страхотно време.Тук там си подпирах корема,но няма значение  Mr. Green

Не съм тръгнала да раждам и нямам никакви симптоми.Май ще съм си последна,както е по списък де.

# 281
ХАЙДЕ ПАК НОВИ БЕБЧЕТА! ТО КОЛКОТО ПЪТИ  ВЕЧЕ ВЛЕЗНА И ИЗЛЕЗНА И ХОП НЯКОЯ МАМУНКА СЕ ПОКАЗАЛА НА БЯЛ СВЯТ!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЖАНЕТКА И РУСЛАНЧО И ВИКТОР НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ! А ВИКТОРЧО И ЖАНЕТКА СА МАЙНИЧКИ И СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ДНЕС -  smile3510  

babydust7  babydust7 - ПОРЪСВАМ ВИ С ПРАШЕЦ - ЗА ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Нежно цвете, стискай още малко, то останахме аз, Радчето, Ели, Линката и Теди, дано да не съм забравила някоя майничка.
а за дрешките ако ти трябва по - подробна инфо, пиши ми на лични.аз 3 месеца се чудех, сега съм подготвена /поне така се чувствам/.

Хайде сега мили дами - ПОМАГАЙТЕ!!! КАКЪВ ПОДАРЪК - НЕЩО ИЗИСКАНО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦЕНАТА ДА КУПЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ОФИС - КАНТОРА! МНОГО МИ Е СПЕШНО! ДОСЕГА БЛЯХ В ИНТЕРНЕТ, АМА ГЛАВАТА МИ НИЩО НЕ РОДИ!  hit

ДА ВИ КАЖА ЛИНИЙКАТА МИ НЕ Е ВЕРНА, ИЗПРЕВАРВА ТЕРМИНА С 9 ДНИ

# 282
Елфитка Hug,бях се притеснила,но ти ме изненада с тези разходки цял ден,направо завиждам на мамите с кореми,които имат сили да се моткат толкова време.Аз как се изправя за повече от 15 мин и ми се допиква и страшно започват да ме болят кокалите,таза

# 283
bibi iv,

за подаръка - мисля, че хубаво цвете в саксия - имам предвид тип стайно дърво или палма, които все пак да не растат до 4 метра :0, е добър вариант.

Успех!

# 284
  • Пловдив
bibi_iv ,за подарък-стилен стенен часовник или картина.Това роди в момента немощния ми бременлийски мозък.

Общи условия

Активация на акаунт