Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
-
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
-
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
-
Кога болките в кръста се считат за контракции?
-
Има ли масажни столове, подходящи за бременни жени в Пловдив?

.Аз все си мисля,че като е голямо бебето и майката трябва да е голяма.Ти си финна бременна все пак.Но като се роди ще разберем

само от онези мъничките "хапки" дето ги разнасят ще опитам,явно от вкъщи да се натъпча най-добре ще е.Важното е,че поне роклята съм я уцелила в същия дух,ако не родя,утре отивам на дефиле
.Взе ми акъла.Мен някой дни толкова ме боли таза,че от леглото не мога да мръдна.
А сега за мен.Аз трябваше да раждам със секцио със спинална упойка на 4.02 в Майчин дом Варна,но се оказа че трябва да ми отложат секциото за 10.02 защото лекарката при която исках да раждам е в командировка.За съжаление аз съм с доста проблемна бременност и непрекъснато съм с болки от десетина дни.Затова секциото ми се измести за утре 3.02 в Окръжна болница Добрич.Най-големият ми проблем е,че в тази болница ползват само пълна упойка,а аз изпитвам някакъв ужас от такава.Сигурно някой ще ме сметне за лигла,но днес цял ден съм на ръба на истерията от нерви,стигнах дотам че по едно време непрекъснато ревях.мн ме е срам че съм такава пъзла,но ми е трудно да се преборя със страховете си.