В Сливен всички са влюбени

• 21 289
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Меги, както винаги си я измислила невероятно  Peace
От кога си в Сливен  Wink

Кате, от твоите торти наддадох  Crossing Arms

bouquet

# 256
  • София/Сливен
Когато Тошко не е на училище, т.е. през ваканциите  Mr. Green

# 257
Kакви са тези свръх кулинарни умения, вие направо ме разбихте, аз че си признавам че не се справям добре в кухнята , признавам си ама, като гледам какви работи умеете  Embarassed Embarassed Embarassedне знам какво да кажа.

# 258
И аз само една домашна торта сколасвам да правя. Ама ми стига. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 259
Здравейте момичета!
Знае ли някой от къде да намеря да купя плувка за плуване. Много ми е спешно.Моля ви помагайте

# 260
Здравейте и от мен  , Neli_M не знам от къде би намерила  аз имам една възглавница , ако ви е много спешно и ако не намерите бих могла да я потърся(нямам идеи къде съм я прибрала) стига възглавница да ви върши работа.
ЛЕК и усмихнат ден на всички. Heart Eyes
Я вижте тук
http://estancheva.multiply.com/video/item/1/YASMIN_0001.wmv
ПС:кажете дали върви клипчето , Катя ти как си направи сайта, че аз пробвах , но ми е доста трудно с езиците съм на "Вие"

# 261
Нели,в някой от спортните магазини предполагам newsm78
А къде ще плуваш,ако не е тайна Simple Smile

# 262
А къде са спортните магазини?

Радо ще ходи от у-ще на плуване май в 11 СОУ. И ми каза снощи ......... #2gunfire

Здравейте и от мен  , Neli_M не знам от къде би намерила  аз имам една възглавница , ако ви е много спешно и ако не намерите бих могла да я потърся(нямам идеи къде съм я прибрала) стига възглавница да ви върши работа.

Мерси, аз имам жилетка но нямам плувка........

# 263
Еми, не се влиза в сайта ти - иска име и парола. Аз моя в multiply го бях направила още преди 2-3 години и го бях забравила, но се сетих преди 2 месеца и го изрових. Пиши ми на скайпа, ако имаш нужда от помощ.

Нели, не мога да помогна за плувката. И колежките питах - никоя не се сети къде може да има. Аз единствено за магазин Пинко се сетих, че там има доста работи, друга колежка рече в Евроленда, че може да има нещо такова. А иначе спортен магазин не се сещам да има в Сливен Thinking

# 264
Аз съм си купувала плувка от Чипър-а. Също така може да има и в Спорт Депо на главната Peace

# 265
Благодаря ви.
Намерих в Евроланда. Моя син ми каза нали е заинтересован Laughing  Сега и на плуване ще ходим........ Sick
 Coffee за следобед

# 266
Здрасти  Hug
нещо хич, не съм на кеф тези дни Confused. За една седмица ме налъгаха толкова, колкото не са за година назад!  newsm61 

Диде, виждам че се точиш за концерта на Мадона, и аз имам нямерение да ходя, но ще изчакам с купуването на билета.  Wink

# 267
Пъзелче, кой те налъга толкоз много?

# 268
# 269
  • София/Сливен
Ей днес не ви се пише. При нас вече натрупа, и продължава да вали. Лунка този път вече и аз го чух. Даже слушах и песента на крокодила Гена за рождения ден. И ми стана едно такова весело,ууух... а бяхме млади. А на Пусть всегда будет мама, чак се разревах.

Общи условия

Активация на акаунт