В Сливен всички са влюбени

• 21 289
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Ей днес не ви се пише. При нас вече натрупа, и продължава да вали. Лунка този път вече и аз го чух. Даже слушах и песента на крокодила Гена за рождения ден. И ми стана едно такова весело,ууух... а бяхме млади. А на Пусть всегда будет мама, чак се разревах.
Аз в къщи на детето само от тези пускам в момента. Mr. Green
И той ги харесва много, даже припява....
И нещо да питам...
Ти ли си от Шивачево??? Mr. Green

# 271
Здравейте, то едно мрачно и дъждовно как да му се пише на човек  Sad
Хайде лек и приятен ден на всички.

# 272
  • София/Сливен
Ей днес не ви се пише. При нас вече натрупа, и продължава да вали. Лунка този път вече и аз го чух. Даже слушах и песента на крокодила Гена за рождения ден. И ми стана едно такова весело,ууух... а бяхме млади. А на Пусть всегда будет мама, чак се разревах.
Аз в къщи на детето само от тези пускам в момента. Mr. Green
И той ги харесва много, даже припява....
И нещо да питам...
Ти ли си от Шивачево??? Mr. Green

И аз преди ги пусках, ама сега децата са повече навън, на училище, на градина... и вечер играят, то малко време им остава да са заедно, и отдавна не сме пускали, даже и българските детски.

Мъжо е от Шивачево. Аз допреди 8 години не знаех къде е, или по-точно не знех, че има такова нещо.

# 273
Меги, свекърва ми е от там и често си ходим... Whistling Whistling Whistling Whistling
е, аз по-рядко вече и не излизам много. Mr. Green
Та, значи и мъж ми и той от там... Mr. Green

# 274
  • София/Сливен
И ние често ходим. Винаги когато идваме в Сливен, ходим и там. Даже понякога повече на Шивачево, защото там има повече работа, нали трябва да помогнем.
Свекъра ми е Тодор даскала, познават го, вече е пенсионер. Свекърва ми и тя беше учителка. Живеят на центъра.

# 275
...добро утро и и вятър  Tired

Ох, защо не беше събота...

# 276
  Ехо,

ама какво е това време навън. #CrazyАз днес си оставам в къщи с децата ,че в този вятър не ми се мисли.

На работещите лек ден и внимавайте с ледените пързалки и вятъра.

# 277
Много ми е приятно, че съм си в къщи... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Навънка не е за хора, само за мъже е. Mr. Green
Как сте, момичета?
Приятен ден!!!

Чай за загряване...

# 278
Добро утро
и аз днес си оставам в къщи. Цяла нощ повръщах и ме боли гърлото.....

# 279
Добро утро
и аз днес си оставам в къщи. Цяла нощ повръщах и ме боли гърлото.....
нещо вирусно те е гепнало сигурно.... лекувай се. Hug

# 280
ХЕЙ-ХЕЙ добро утро милички! Кака ви се струва времето навън? #CrazyНаправо не повярвах сутринта като станах и видях снежецът но и бързо се стъписъх като видях борът навън как се клати но с помоща на вятъра и по-бързо стигнах да работа.Ето едно топло кафе да се стоплите
http://vbox7.com/play:5dd7062e
дано ви хареса Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001
Лек снежен ден на всички!

# 281
  • Сливен
     Добро утро момичета.Да ви се оплача щях да падна в този вятър.Ужасво време  coldСамо това не харесвам на Сливен,че трябва да кача килца иначе имам проблем с вятъра. Weary
    Диде,и аз предпочитам да е събота и да си остана в нас на топличко. Cry
   Спорен ден на всички  Hug

# 282
ох, да,
предполагам че е вирус..вчера си бях добре.
Ще съм в леглото днес.....

# 283
  • София/Сливен
Вятъра не е само в Сливен. При нас вече 3-ти ден духа и продължава да вали сняг. Така го е навяло, не е нормално за тук, тук трупа, но не го навява. И двете ми тераси са пълни със сняг, чак и на первазите на прозорците има натрупало, и вратите са навяти - към стаите. Казвам и двете, защото ако за северната тераса е разбираемо, за другата е много показателно. Блока е под ъгъл, нашия апартамент е точно в ъгъла, терасата е защитена точно във вътрешния ъгъл - кухнята има източни прозорци, хола - южни, терасата е обща за двете стаи, защитена е от вятър обикновено.

Аз още не съм излизала, дечурлигата баща им ги заведе сутринта. Ще видим после как ще ги прибирам. На тях хич не им пука, важното е да има сняг да се заравят целите.

# 284
Аз още не съм излизала, дечурлигата баща им ги заведе сутринта. Ще видим после как ще ги прибирам. На тях хич не им пука, важното е да има сняг да се заравят целите.
[/quote]
Напълно съм съгласна Теди като чу че има сняг сутринта и докато се усетя беше на вратата още по нощница и краката и се бяха напълнили със сняг и ми заяви че днес на градина не й се ходи щяла да си прави снежен човек направо ми прилоша ooooh!.С 300 зора я облякох и буквално затътрих в градината.Нещо още неможе да осъзнае че като има вятър вън нестава за игра.

Общи условия

Активация на акаунт