В Сливен всички са влюбени

• 21 350
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Сливен
Здравейте и от мен!

Първо Честито на Дяволица! Много щастие и късмет!

Моите и двамата също са родени нормално без грам никаква упойка. Но понякога наистина се налага - имам позната, на която бебето в последния момент се обърна седалищно, наложи се секцио, след което казваше че за нищо на света няма да ражда нормално (както се изрази - че после като кихна и да се изпускам). Другата имаше миома, просто нямаше накъде.

А сега да ви покажа ние къде бяхма на 14 февруари. Снимките ги качих в албума на Сливенските мами, линка е на 1 страница, в папка Меги, някъде надолу остана. Снимките са последните 20 - мисля, че са на 2 страници в албума, ако разглеждате по 50 снимки на страница.

Почерпката по-късно ще я покажа, сега отивам да взема Велина от градината.

# 241
Честит рожден ден на Дяволица   bouquet Много здраве и късмет.

О, Меги, много хубаво и снежно. Къде точно бяхте? Гледам децата доста са се забавлявали Simple Smile

# 242
  • София/Сливен
На Мальовица

# 243
 newsm59 ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКАТА Дяволица!!! Много щастие с малката принцеса.  bouquet
Аз днес се върнах....   #Crazy
Весела и спокойна вечер на всички.

# 244
Дидка КОДЖАБАШЕВА zashtoto imam problem s matkata Simple Smile

# 245
Всичко ще мине добре! Тука толкова народ ще ти стиска палци. И като се прибиреш с бебчето в къщи да се обадиш!!!! Wink
Дидка повдигна въпрос, който и мен ме е терзал. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Разбирам да се прави по медицински индикации, но не разбирам да се прави, защато така е модерно и повечето го правят и т.н. причини има всякакви други, но свят широк, хора разни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 246
  • Сливен
     Добро утро.Хайде събудете се  kaffeetrmker_2
     Усмихнат и спорен ден ви желая  Hug

# 247
Добро утро, днес се събудих гладнааааа   не знам защо , досега закусвах и сега вече ще засядам да изпия едно топло и хбаво кафе
ЛЕК и приятен ден на всички Heart Eyes

# 248

Разбирам  Peace
Поради тези причини - да, съгласна съм  Sunglasses
Както ти е писала Луничката - ще стискаме палци и всичко ще е наред  Grinning

За секциото - просто изказах мнение Peace Всеки сам си решава как точно да ражда, но според мен това е правилното  Peace и винаги съм готова да споря по тази тема, дори и с риск да ме намрази някой  Crossing Arms

.. много ме е страх от тази епидурална упойка!

И двата пъти раждах с епидурална (в Канада на всяка една жена бият  Peace) но не усетих кой знай колко да не ме е боляло  Tired
Наистина си е страшничко като ти я слагат, но в моменти да болки не знаеш какво ти правят ooooh!

Меги, отивам да ти разгледам снимките Grinning ... Ето ние  къде бяхме на 14-ти   Grinning
На някой ако му се  newsm68 на парчета от моята младост - да ходи в ПР- кафето  newsm10

Еми, мерсаЖ за кафенцето  Wink

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 10:36 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 249
Добро утро слънчеви момичета.Сърдечно благодаря на всички за пожеланията Hug.Моя рожден ден мина а сега започвам подготовка за рожденния ден на моята мацка но се чудя къде да го правим newsm78 защото мисълта за 5-6 хлапета на по 5години в къщи направо ме побърква.Ще се радвам на всяко предложение.
Лек и спорен ден на всички  Hug Hug  bouquet

# 250
  • София/Сливен
Най-накрая качих и тортата в албума.

Ето с малко закъснение, почерпете се за нашата годишнина и Св. Валентин едновременно.

Има още много снимки там в албума, както винаги не мога да избера само 2-3.

# 251
Ох, момичета, направо ме побърквате с тия торти.Аз не съм сладкарка ( както се казваше в един стар виц  Joy ). И не мога да измайсторя такива вкусотии.За това по желание една от вас да ми направи торта и да ме почерпи! Crossing Arms
Нали знаете колко им се преяжда на бременните! Thinking

# 252
  • София/Сливен
Когато си дойда в Сливен, да ми припомниш, веднага ще измайсторим една. Аз и на Дидка съм обещала една с обувка, тази година няма да ходя на работа през лятото и съм свободна.
Само си измисли тема.  chef

# 253
Меги, големи вкусотии, а тортата много оригинална и готина е станала.

Ох, момичета, направо ме побърквате с тия торти.Аз не съм сладкарка ( както се казваше в един стар виц  Joy ). И не мога да измайсторя такива вкусотии.За това по желание една от вас да ми направи торта и да ме почерпи! Crossing Arms
Нали знаете колко им се преяжда на бременните! Thinking

О, аз редовно правя торти за упражнение и нося в офиса да ядем, тъй че който му се яде торта да пита къде съм и да идва  Mr. Green

# 254
Нещо обърках, не мога и да изтрия поста  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт