Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 3

• 32 120
  • 513
  •   1
Отговори
# 360
Преди малко пристигна и нашият уолкър  newsm44  Писмото ми беше с обратна разписка с дата 28.01
irina79 на 28,01 си пусна ти писмото или те са го пуснали тогава.а ти откъде си?

С дата 28.01 е обратната разписка. От София съм  Peace Успех на всички!

# 361
Ninny, лично аз искрено благодаря на теб и на останалите, на които дължа хубавите играчки от "Памперс".

И аз се присъединявам към благодарностите   bouquet

# 362
И ние преди малко си получихме уолкъра Simple Smile нали се сещате какво става в къщи. Не мога да ги сложа да спят. Моля се само да издържи, че нали е за най-малкия предназначен. Като му се порадват , го прибирам Mr. Green

# 363
Ninny искрено ти благодаря за инфото че вече се бях отказала от картата.  bouquet

# 364
Не съм ти сърдита Ninny Hug,но според мен не е справедливо писма пратени на 28/препоръчани,както е и моето/ да не получат играчки,а писма пратени на 30/обикновени/ да получат.Дано ме разбрахте правилно .В повечето игри се казва -важи датата на пощенското клеймо.Мисля,че се избърза с раздаването на играчките !
Не визирам изобщо вашето обаждане, просто последните дни ми се струпаха доста недоволни...и понеже аз съм ви единствения отдушник...ми дойде в повече...
От предишните години е приета тази схема на обработка и тя се следва...винаги ще има недоволни...

# 365
И аз се присъединявам към благодарностите. Днес ни пристигна уокъра - СТРАХОТЕН Е!  newsm74 . Пратила съм писмото препоръчано на 22 януари. Мерси отново на организаторите, че така зарадваха нашите сладури. Успех и на останалите Hug

# 366
  • у нас
Ninny, лично аз искрено благодаря на теб и на останалите, на които дължа хубавите играчки от "Памперс".

аз също   bouquet

# 367

аз също   bouquet
smile3521 И аз и аз!  bouquet Hug

# 368
  • гр. Пловдив
Къде официално ще се обяви изчерпването на подаръците? Уолкърът ме интересува спИциално.  Wink Повечето уведомяват участниците в сайта си, но в този случай незнам как ще е.

# 369
  • Банкя
И аз се присъединявам към благодарностите към Ninny, за отзивчивостта и отделеното време.  bouquet

Благодарности към организаторите за играчката ще отправя допълнително, когато я получа. Mr. Green

# 370
И ни е си имаме жираф  newsm44 newsm44 newsm44 Писмото ми е от 26.01. препоръчано  Peace
Ninny благодаря ти за търпението и отзивчивостта    smile3525

# 371
И аз искам да благодаря на Ninny smile3525, днес си взех уокъра от офиса на "Сити", имаше доста за раздаване. smile3521

# 372
Добре де , изчерпани ли са наистина със сигурност 100% . И на коя дата пристигналите писма са с последните бройки уолкари !Разбрах ,че до 30-ти писмата имат ,а след това ???????????

# 373
Ninny, благодаря за включването и за разясненията!   bouquet

# 374
  • София
не се знае.
аз съм пратила на 25.01 и нито съм в списъците, нито имаме играчка.

Общи условия

Активация на акаунт