Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 3

• 32 124
  • 513
  •   1
Отговори
# 345
Звънях на офиса в центъра и след като помолих момичето за тел на офиса в моя район ми го продиктува любезно
За Хаджи Димитър може да звъните на 0898410759-Сити експрес

# 346
Преди час са идвали в къщи, но сина ми е предупреден да не отваря на никой и са оставили бележка. И аз не знам каква е играчката

# 347
Здравейте, преди малко си получихме уолкъра. Пратих писмото на 27. 01. Много се радвам че има играчка и за нас. Успех на всички и нека получите играчката, за която сте пратили мечета.

# 348
Имаме уокър!

# 349
  • София
dvatzova с обратна разписка ли го прати?

# 350
И аз чакам карта вече цяла седмица,в село до софия съм.Ама имаме поръчана и в софия при бабата и там няма нищо.Аз за луокър исках,а те свършиха докато ни пратят прословутата карта,АКО ИЗОБЩО НИ ПРАТЯТ!!! Crossing Arms

# 351
  • София
Привет момичета записвам се в тази тема да ви следя. Изпратих на 2 февруари карта за уокър на моя приятелка, а сега чакам да ми пратят и на мен карта. Аз също се обадих още на 26, но до този момент карта нямам, дала съм си служебния адрес и все си мисля, че до сега щях да я получа. Какво ли става  newsm78.

# 352
dvatzova с обратна разписка ли го прати?
не

# 353
ЗДРАВЕЙТЕ,

ПИСМАТА С КАРТИТЕ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СА ТРЪГНАЛИ ОЩЕ НА 30.01 СА ЗАБАВЕНИ В ПОЩАТА И СА ТРЪГНАЛИ ЧАК ВЧЕРА 5.02.2009. причините не ми се коментират, че пак ще се ядосам.
Така, че това е обяснението за всички, които все още си чакат картите, а не са ги получили.
Мога само да ви уверя, че нищо не сте загубили с това забавяне....от към възможност да спечелите желана играчка (визирам проходилката) с и без забавяне нямаше да имате шанс.
Установих още нещо...ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, че препоръчаните писма се бавят с ден-два повече от обикновена поща, това е поради ръчната им обработка. Това ми обясниха от пощата преди малко на въпроса - "Защо писма от едно и също лице , пуснати на една и съща, но едното с препоръка, а другото без пристигат по различно време". Общо взето...едното директно заминава в чувала за пощата, а другото се обработва ръчно и тогава тръгва.

Надявам се с това съм отговорил на въпросите ви, защо не сте си получили картите все още. Съжалявам за забавянето.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 14:23 от Ninny

# 354
Значи ли това че проходилките все още не са свършили.Аз нашата си я чакам всеки момент,но питам за една приятелка която иска да пуска писмото си.

# 355
Още нещо,

Не, не съм ви обиден...макар да получавам много обаждания, в които си изливате негативната енергия върху мен (защото били свършили проходилките).
Моля, разберете, че не аз съм измислил правилата и не аз съм определил бройката на играчките.
Информацията и тук и по телефона която ви предоставям (за пристигнали карти...изпратени играчки и т.н.) въобще не съм длъжен да го правя. Телефона е даден само за поръчка на карти, а не за справки. Опитвам се да съм ви в помощ и да не сте в неведение, да не се пускат слухове и т.н., а да имате достоверна информация...И в замяна на това...особено от как стана ясно, че проходилката е изчерпана...получавам само негативни обаждания...

Както и да е...

Лек ден желая на всички!

# 356
Значи ли това че проходилките все още не са свършили.Аз нашата си я чакам всеки момент,но питам за една приятелка която иска да пуска писмото си.
Да не пуска за проходилка.

# 357
dnes ni donesoha walkera  Grinning pismoto go pusnahme na 28.01.09

# 358
Не съм ти сърдита Ninny Hug,но според мен не е справедливо писма пратени на 28/препоръчани,както е и моето/ да не получат играчки,а писма пратени на 30/обикновени/ да получат.Дано ме разбрахте правилно .В повечето игри се казва -важи датата на пощенското клеймо.Мисля,че се избърза с раздаването на играчките !

# 359
Ninny, лично аз искрено благодаря на теб и на останалите, на които дължа хубавите играчки от "Памперс".

Общи условия

Активация на акаунт