Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 3

• 32 101
  • 513
  •   1
Отговори
# 420
до сега спечелени играчки:
35бр-УОЛКЪРИ
4бр-ЖИРАФА
ЧЕСТИТО НА ПОЛУЧИЛИТЕ ИГРАЧКА newsm68 newsm44 newsm10 newsm51 lovekiss

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 17:38 от denica.staneva

# 421
Момичета,извинявайте ама един въпрос към мамите които вече имат уолкъри! Като сглобите така че да се дърпат(за по-големите вече) дръжката пада ли до земята??Дано ме разбрахте!
Благодаря ви
!

# 422
  • у нас
Момичета,извинявайте ама един въпрос към мамите които вече имат уолкъри! Като сглобите така че да се дърпат(за по-големите вече) дръжката пада ли до земята??Дано ме разбрахте!
Благодаря ви
!

да  Peace

честито на получилите играчки! Да си ги ползвате със здраве!

# 423
34бр-УОЛКЪРИ
4бр-ЖИРАФА
1бр-не се знае още/играчката е на silvipl/

А тези от продавалника броите ли ги ? Joy

# 424
Здравейте,
искам да ви кажа къде има карти за играта. Магазина се намира в квартал Орландовци, на улица Мара Бунева. Не знам точно кой номер е, но като се тръгне от последната спирка на трамваите посока квартал Бенковски, се намира от дясната страна. Магазина е детски така, че не може да се обърка.
Мара Бунева №52 - магазин "Мишел"
Ама няма ли навсякъде карти, където продават Памперс?!!

# 425
  • у нас
Здравейте,
искам да ви кажа къде има карти за играта. Магазина се намира в квартал Орландовци, на улица Мара Бунева. Не знам точно кой номер е, но като се тръгне от последната спирка на трамваите посока квартал Бенковски, се намира от дясната страна. Магазина е детски така, че не може да се обърка.
Мара Бунева №52 - магазин "Мишел"
Ама няма ли навсякъде карти, където продават Памперс?!!

не. Там явно има останали, защото официално по магазините се раздаваха до края на януари Peace

# 426
  • Варна
за Варна - в предпоследния детски магазин (считано от светофара) на редицата на гаражите на Колхозния пазар (май се казва "Депо бебе център") има карти, но не зная дали ги дават свободно.

# 427
Здравейте
вчера се обадих на куриерската фирма и ми казаха че играчката ни е там newsm44/цитирам-Гарантираме Ви че най късно утре/демек днес/ще Ви бъде доставена.
Днес мина и замина а играчка нямя -а утре е неделя някой да знае дали работят за да си я взема лично че тяхната гаранция-Франция Laughing

# 428
Незнам дали сте обърнали внимание миналата година ,но и тогава жирафите бяха 4 хиляди и нещо ,а после удължиха срока на кампанията до края на септември и увеличиха бр.на жирафите на 7 хиляди и нещо !Затова се надявам и тази година да увеличат бройките на Уолкърите - та само 303 бр са си смешно малко  newsm78
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОЛУЧИЛИ ВЕЧЕ УОЛКЪРИ - ДА СИ ГИ ПОЛЗВАТЕ СЪС ЗДРАВЕ!!!

# 429

А тези от продавалника броите ли ги ? Joy
не тях не съм броила newsm78 rotfImao rotfImbo Joy

# 430
  • велико търново
и аз ще събирам ,но и на мен ми се  струват доста малко играчките.успех на всички  bouquet

# 431
34бр-УОЛКЪРИ
4бр-ЖИРАФА
1бр-не се знае още/играчката е на silvipl/
И моята е уолкър. Вече си го бутат из къщи

# 432
  • Разград
И моята е уолкър. Вече си го бутат из къщи
Честито!   bouquet

# 433
в Пловдив във Вис Виталис имат все още карти
дават срещу покупка на пакет памперс или кърпички
взех си в петък  Peace

# 434
Някоя бургаска мама може ли да ми каже от къде да се снабдя с карта? Вече събрах необходимите за жирафче точки, но нямам къде да ги залепя. В маг. "Тема" ми отказаха с аргумента, че имали само 2 карти и ги пазели за по-редовни от мен клиенти Shocked Не мисля, че са особено лоялни, но след този отказ и явно ще съм им още по-нередовна клиентка. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт