Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 825
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
петя зависи до какви пари?

# 166
                   Добро утро ,моми4ета!
Фъстъ4ка плака и пъшка от 3ч,та досега. CryСега заспа като ангел4е,само 4е мен ве4е сън не ме лови Shocked
  Реших да се разходя до Форума и ,гледам ,навън май  не е преставало да вали ooooh!В4ера мъжът ми закъса с колата,4е и вериги сложи...А днес-не знам.........
  Бубето,как ще ходите на консултации?!Я,отложете по-добре Thinking
     Докъде стигна темата с Многократните пелени,4е ми е много интересно?Доколкото разбирам , отвътре са с полар(може би не вси4ки...),а той е на 100% изкуствена материя.Следователно ще запарва.
 Не съм ползвала подобни и ми е 4удно какви са плюсовете,освен за глобалната екология,разбира се Rolling Eyes
 Ще следя дискусията с интерес.

Лек,снежен и спокоен  ден,мам4ета!

П.П.аз отивам да викам Сънчо

# 167
А добро утро и от мен  Hug
Имахме час сутринта за консултация ( в 8 часа  Crazy ) Станахме рано, всичко беше 6  Mr. Green , нооо като излязохме и затънахме в снега, бързо бързо се прибрахме  Laughing Ще отложим посещението при Якимова за по- топли дни  Wink Дано да спре снега и мисля да изведа малката с шейната  Party

# 168
Ехеей много рано сте се разписали  Hug Браво!!!
Благодаря за всички пожелания !!!
Изкарахне си страхотно  Heart Eyes
Много сняг !
Направо ужас едвам стигнахме до училище с Миранда !
Хем,че ни е на 100 м .
Няма тротоари ,а на улицата едвам се върви в тази буря
Хайде усмихнат ден на всички

# 169
Здравейте , мами Simple Smile
За снега... пак ги е изненадал тия от БКС-то... много ми харесва как се реагира  #2gunfire
Трябва да излизам и не знам как е я бъде...
За пелените  - аз съм по - спокойна като видях от къде ще ги набавя Simple Smilehttp://www.ekomama.net/

# 170
Добро утро и от мен.
Иван стана в 7:30,игра си малко,хапна и пак заспа.Мислех и аз да лягам,но имам да свърша малко работа из нас.Снега наистина май не е спирал цяла нощ,но се надявам скоро да престане.
Хайде да се почерпим сега,къде за закуска,къде по случай 8-те месеца на Иванчо  Laughing

# 171
Цитат
За снега... пак ги е изненадал тия от БКС-то... много ми харесва как се реагира
Аз неискам да споря ,но този път са разчистени улиците и то доста добре като се има впредвид ,че не е спирал снега,а имах предвид ,че едвам се върви във вихрушката
Силен вятър със снеговалеж нищо невиждаш и е много гадно .
Честито на Ванката   bouquet
Петя да ти е жив и здрав
Да знаеш че е голям сладур и съм му голяма фенка  Wink
А закуската ще ми дойде добре след тази тежка вечер

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 09:44 от ZuzyM

# 172
Не знам при вас как е тук е до колене снега.Иначе относно чистенето на снега при нас от снощи и цяла нощ чистят,но то пак си навява.Явно с тоз вятър спасяване няма.
Бубето да не загубиш Малинка в тоз сняг с шейната.Малко майтап  Peace Няма мърдане,ще си гледаме през прозореца.Тук при нас някой остана без такси,опита да се качи,но не успя.

Честита месечинка на Иванчо и да слушка мама най-вече,понеже знаем че мамите най-ядосват и тати разбира се да слушка.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 10:00 от buba_85

# 173
  • в полите на.... Балкана
Здравейте мамчета и вие малки врачанчета-калпазанчета  Simple Smile. Попаднах на нещо интересно и реших да ви го покажа,незнам дали сте го чели.......

Посвещава се на децата на 60-те, 70-те и 80-те години
на 20-ти век

Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!

С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!

Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!
Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?
Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от „Веро”. Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите:

Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:
01. Без да искаш въвеждаш пин кода си на микровълновата.
02. Не си играл на пасианс с истински карти от години.
03. Не можеш да си намериш колата на паркинга, освен ако не я повикаш с алармата.
04. Баба ти говори повече за Есмералда и Рич, отколкото за собствените си деца.
05. Знаеш повече за проблемите на Брад Пит, отколкото за тези на собствения си брат.
06. Чуваш по новините, че 50 човека са били взривени и сменяш канала, защото не е нищо ново.
07. Сваляш си обувките, преди да влезеш... в самолета.
08. Имаш списък с 15 телефонни номера, за да се обадиш на 3 членното си семейство.
10. Най-добрият приятел на човека вече не е кучето, а мобилният телефон.
11. Звъниш си всяка сутрин... за да си намериш мобилния телефон.
12. Тъпо ти е, че не можеш да звъннеш и на дистанционното на телевизора, като изчезне.
13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.13. Чудиш се на къде да насочиш мебелите си в стаите, където нямаш телевизор.
14. Не знаеш ничий телефон наизуст, дори собствения си, защото всички са ти в GSM-a.
15. Да си забравиш GSM-a в къщи е драма. Единственото по-страшно е да го загубиш!
16. Децата ти играят футбол всеки ден... пред компютъра.
17. 10 годишния ти племенник не може да говори много, но може да чати перфектно.
18. 10 годишния ти племенник пише по-бързо на клавиатурата, отколкото говори.
19. Не си модерен, ако вече си на повече от 20 и още не си спал с някой от твоя пол.
20. Ако си на тинейджърски купон, можеш да пикаеш навсякъде, но не и в тоалетната. Тя е само за секс.
21. Повечето хора родени около 1990 вече са правили повече секс от теб.
22. Ако слушаш песни, чиито текст има смисъл, значи или си прекалено стар или прекалено гей.
23. Цената на квадратен метър в центъра на столицата ти е по-ниска от цената на квадратен сантиметър в любимия ти уебсайт.
24. Сложил си парола на файла с паролите си.
25. Пращаш е-мейли на колегата в съседния офис.
26. Като причина да не поддържаш връзка с роднини и приятели изтъкваш, че нямат е-мейли.
27. Проверяваш си е-мейла по 5 пъти на ден, но нямаш време да поговориш с майка си повече от веднъж седмично.
28. Ако не получаваш поща вкъщи повече от седмица, се чувстваш пренебрегнат, макар да получаваш редовно само глупави реклами. Ако обаче не получиш никакъв е-мейл за повече от ден-два, даже спам-ът започва да ти липсва.
29. Мразиш да пишеш с химикал, защото няма спелинг чек (проверка на правописа).
30. Използваш си телефона повече за писане, отколкото за говорене.
31. Оплакваш се, че на GSM-ът ти нямаш "copy" - "paste".
32. Купил си си дигитална камера, за да правиш колкото си искаш снимки и сега имаш толкова много, че нямаш време да ги гледаш.
33. Спираш пред къщи с колата и използваш GSM-a, за да провериш дали няма някой вкъщи, за да ти помогне с покупките.
34. Ядосваш се на приятелите ти, че закъсняват с 5 минути и още не са ти звъннали на GSM-a.
35. Децата ти не искат да ядат храна, която не е танцувала по телевизията.
36. Ставаш сутрин и влизаш в Интернет, преди да влезеш в кухнята да си направиш кафе.
37. Колкото повече си разпределяш времето, толкова по-малко ти остава.
38. Слагаш наклонени усмивки, дори когато пишеш с химикал
39. Накланяш си главата на една страна, когато се усмихваш
40. Четеш това и клатиш глава, и се усмихваш.
41. Дори още по-лошо, знаеш на кого точно ще препратиш тази статия.
42. Прекалено си зает, за да забележиш, че на този списък му липсва номер 9.
43. Даже се връщаш назад, за да видиш, наистина ли няма номер 9.
44. А сега се усмихваш. Хайде, препрати го на приятелите си, знам че ти се иска!

# 174
  • Бургас
Петя, за теб цветята, за Ванко момиченцето Laughing" хвани си кака..  ", нали знаеш Laughing

За Зузоната -тя вчера си получи поздравленията и подаръка, ама и тука- този батко за бодигард, да я пази, че е за краденье- умна, красива, добра и забавна Heart Eyes:

За Слаи с пожелание за щастлив живот:

# 175
петя честити ви 8 месеца, дано много да ви слуша и радва малкия и по бързо да се стопля да излизаме да се мота  еме:bouquet:

# 176
Бубето да не загубиш Малинка в тоз сняг с шейната.Малко майтап  Peace

Леле каква шейна  Whistling останах си само с мерака Simple Smile то вярно мога да я загубя някъде в този сняг. Ще си седим в къщи и ще чакаме да спре Laughing
Честита месечинка на Иван  Hug Колко бързо растат само, кога бяха малки бебчовци, кога станало време вече да прохождат  Grinning

# 177
Цитат
Леле каква шейна   останах си само с мерака
И ние се канехме да ходим на ски амаааааааааа  #Crazy
Има време до утре

# 178
Да ви се похваля тръгнало ни е второто зъбче

# 179
  Честита месечинка на малкия Иван!
Да ви е здраво и пълно с енергия детенце!
Буба85,4естито ви ново зъб4е!Бързо и безпроблемно пробиване!
  Как сте,мам4ета в тази Снежна приказка?Нашият татко сутринта заведе на дур-кон4е(така ли се пише?) каката на градина-хем да не я загуби в преспите,хем да не си намокри крачетата CrazyИстинско приключение за госпожицата,но добре 4е е наблизо...та на Кончето не му омекнаха кракакта Joy
 Аз пък се разходих за кухнята на Фъстъчка и ... о,ужас!!!Закъсали коли навсякъде...Даже и едни джипчета ми заприли4аха на двете козленца,ако се сещате за приказката...Спряли в улицата на Горското един срещу друг и крещят ли ,крещят(шофьорите,де) и няма разминаване.Завиждах си ,4е съм пешеходец.Ммм,да.........
 А вкъщи се развихрих и о4аровах  мъжлето с пълнени 4ушки с ориз на фурна.В плънката набутах вси4ко ,което ми попадна по-здравословно:орехи,овесени трици,кафяв ориз,соя и...не помня още какво.Станаха  ужасно вкусни! #2gunfire
 Имах неблагоразумието да отворя прозореца и снегът  се изсипа вътре SickКой да се сети ?!:newsm78Но пък проветрих!

Весели по4ивни дни с много сън за майките! Hug

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 20:46 от loritka

Общи условия

Активация на акаунт