Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 832
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАИ И ZuzyM!!! ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЩАСТИЕ, УСПЕХИ, ЗДРАВЕ, СЕМЕЙНА ТОПЛИНА И МНОГО, МНОГО ДЕТСКИ УСМИВКИ!

# 151
ZuzyM  и слаи  , да сте живи и здрави, усмихнати и щастливи Simple Smile))  newsm59  nbirthday  newsm67   Gift

# 152
Момичета благодаря ви  HugМного сте мили !
Хайде почерпете се за мое здраве

# 153
Относно памперсите Pufies в този сайт цените са по ниски от този който Mona-balona е дала http://www.papa-bebe.com/novini.html#pufies Така че ако ще търсиш тях виж да не са сложило голяма надценка.

Честит рожден ден ZuzyM и Слай.Леле каква е почерпка какво е чудо,голям избор имаме и за закуска и за обяд.

Два букета за две рожденнички,един за хапване,един за украса.Весело изкарване на празника.

# 154
buba_85 , благодаря ти и аз за този сайт, има още информация за попиване   Crazy   за кърмене и т.н., неща , които ме интересуват Simple Smile)   bouquet

# 155
Честито на днешните рожденички!

И, ZuzyM , дано скоро ти дойде кухнята, та да приготвиш и ни поканиш на истинска такава почерпка!

# 156
Честито на рожденничките, да сте ми живи и здрави и много умивки..

# 157
Честити рождени дни на Зизум и Слай.
Пожелавам ви здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти и много успехи във всичко!

Честита месечинка на Миша   Grinning

Ива,да чукна на дърво по-добре сме вече,инхалациите му подейставаха чудесно.Пак кашля,но 2-3 пъти на ден да се обади,не е като преди.На вас вече ви мина,нали?

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МОМИЧЕТА!
Пожелавам ви- каквото ви е на сърце, това да ви е и в ръце! Весел празник!

# 159
Честита месечинка на Миша

# 160
честит рожден ден на рожденничките много подаръци от мен
Честита месечинка ма Миша

Петя ние сме добре да чукам на дърво, минахме без инхалации но имаше няколко вида сиропи и антибиотик сега си стоиме на топло и много се пазим, а за кашлицата да знаеш че отшумява малко по бавно

# 161
little angel как ги правихте тези инхалации? Знам, че много помагат ама как да го накараш да седи мирно  Confused

# 162
Bubeto* правя му ги докато спи Peace.А когато бяха през 4 часа и беше буден се правехме с баща му на маймуни,само и само да седи мирен  за да диша парата  ooooh! Дайте идея за подарък на 1 годишно момченце newsm78

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 17:41 от little angel

# 163
Майчета много благодарности и от мен! Аз се по загубих но много работа много нещо!!!Чао и лека вечер!

# 164
                                         Ха,4естито и от мен!
      Първо ,на малкото 8 месе4но 4ове4е МИША с пожелание да ви радва все пове4е,и пове4е...
http://e-cards.biberonbg.com/images/small_11402624568.jpg

ZuzyM ,Слай...4естито и на вас!Гледам, добре сте се подготвили с по4ерпките #CrazyСкоро няма да се сложа на диета с такива изкушения Whistling Whistling Whistling

П.П.Картинките ми са малко семпли4ки,но не зная още откъде ги взимате тези Пищните...

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 21:44 от loritka

Общи условия

Активация на акаунт