Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 833
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Честита месечинка Jeni_vr и още мнооого,мнооого месечинки да празнувате.Много здраве и хубави моменти ви пожелавам и скоро и на живо да се видим по улиците.

Подарък за момата

# 136
ГретаЦветина,не се лъжеш-5-та ясла е с/у Инспектората PeaceАбе,питайте за ремонтираната по Европейски образец ясла-то друга няма май...Браво на директорката й ,4е е толкова амбициозна.Дано и другите градини се подобрят,4е тази в която ходи каката е под всякаква критика ooooh!,а уж е на центъра.Колко пъти съм я прибирала с ожулени колена от дворната настилка на вълни4ки.Ама нейсе........И спални комлекти си купихме за 25лв,и за пердета по 10 лв,и за у4ебник 16лв...А уж у4ебниците били безплатни до 4клас?! Mr. Green
 РОНКА,то в София и 30 буркан4ета им искали предварително на месец Thinking
 А за гаденето...На мен ми помагаха лимони,портокали-сире4 цитрусите. Heart Eyes
  Жени,4естито!Да растете здрави и послушни!

# 137
  • Бургас
Хей, Жени, честито ти радост! Как е сладурката? Нека расте здрава и красива! Да ви радва много! И скоро с нас на разходка да идваш!
Весе, продължавай да дерзаеш в занаята сладкарство, готварство въобще. Аз си взех 2 от твойте сладки, които донесе за Коледа и много ми харесаха! И пак да носиш Laughing Sunglasses

# 138
Здравейте , мами Simple Smile
Честити прекрасни мигове на празнуващите   bouquet    Hug 
26 , " добре дошла " , още една блудна душа се завръща в Бг Wink   bouquet   
Искам да те питам  какви памперси използваш за мъничкото същество  ? Питам, защото съм се зачудила дали да не използвам  пелени за многократна употреба (като дойде времето, разбита се) , а добрите ги има в USA ? Да не би случайно да си минала на този принцип и дали си чувала нещо за тези пелени    http://www.nurturedfamily.com/detail.aspx?ID=583   
а ето и малко инфо  http://nodiaper.multiply.com/journal/item/11/11

# 139
Честита месечинка на Алекс!

# 140
Mona-balona  Относно пелените за многократна употреба аз мога да ти кажа не взимай на bambino mio.Отстрани са с ластик и изпускат,първите които ти показваш ми изглеждат много по-добри.Аз имам на Bambino mio,ползвам ги в извънредни случаи.

Честита месечинка на Алекс,една торта и за него 

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 09:57 от buba_85

# 141
buba_85 решила съм за ЕБХ ... и аз чувам такива отзиви за Бамбино Мио и сега се интересувам живо от другите , благодаря ти за съвета Simple Smile   bouquet

# 142
Мерси за пожеланията хаиде да почерпя и аз за моята мишка която става на 8 месеца днес

хаиде докато хапвате и малчовците да се забавляват

# 143
Здравейте мами!
Честито на всички празнуващи!
Искам да ви попитам срещали ли сте новите памперси Pufies някъде във Враца?

# 144
http://beautycosmetic.biz/   защо не ги търсиш по интернет, по нашите магазини няма избор за нищо , а и да има , са доста над нормалните цени... поне така мисля..

# 145
Мона-балона, не съм много съгласна с теб. Миналата година март като бях 1м. на Враца купувах едни памперси на Дино(бях доволна, защото Ема почти беше махнала памперса), които във Враца ги продаваха на смешни цени за разлика от София. Говоря за магазина срещу уч-ще Ботев.

Но виж за дрехи и обувки съм напълно съгласна. Миналата зима приятелка беше купила на малката си дъщеря ботушки за 25 лв., а в София същите бяха на 15лв., което за мен си е огромна разлика. ooooh!
Та наистина пазаруването по интернет е един удачен вариант що се отнася за децата. Peace

Честито на всички пораснали дечица!  bouquet

# 146
Ронка , аз съм решила да ползвам памперси за многократна употреба... и съм страшно разочарована, че никой не е запознат по бебешките магазини...  Sad

# 147
Честити месечинки на всички малчовци. Моята Миша е утре  Grinning Тя сега още спи. Следобяд едва я приспах и сега спи и нямам представа кога ще стане и после кога ще заспива... по нощите сигурно  Crazy

# 148
  • Бургас
Ивеееееееее, честито ви ооще повече пораснал мъж.. Hug Heart Eyesна мама-  bouquetдето се грижи за момчето

# 149
петя здравеи как сте как е малкия

Общи условия

Активация на акаунт