Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 835
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Аз набързи4ко се вклю4вам,4е народът 4ака...кой за компа,кой за водене за ръ4и4ка.Та ,пак се отплеснах,за дет. кухня ,Мишенце,не се колебай-по-добро от държавната засега няма!Имам предвид тази на 5-та ясла(зад киното).Храната е супер и е 1лв,но за съжаление не можеш да взсимаш 2 супи,например.Само цял купон,като си купуваш купоните в на4алото на седмицата.Каката ми я обожаваше,а бебо4ка ядеи притреперва зая още!

# 121
Защо така, всяка кухня различна цена?

# 122
  • Бургас
честит рожден ден на сиска и буба
много щастие, любов и верни приятели

# 123

:hug:4естити рождени дни и от мен!!!Щастливи и оби4ани бъдете!
П.П.Не изброявам имена,защото съм пропуснала назад много .Моля да ме извинят!4естито на вси4ки1

# 124
Ако знаете как ми се доядоха тез сладкишчета и тортииии,хем аз черпя хахахахаха Simple Smile На лоритка пастичките са много примамливи.

# 125
Честито на рожденничките и от мене. Желая ви много здраве, радост и щастие. Домовете ви винаги да са пълни с любов и смях.

buba_85: Това е така защото кухнята на ясла №5 (при Пинтата)  и №6 (това е при ДНА) са държавни а тази която е в Младост е частна (същата кухня доставя храната и в 2-те Щръклета зад Била)

Благодаря ви за хвалбите.. ушите ми станаха като на магаре.. (тъкмо ще мога да сложа още някоя обеца  Mr. Green ). И понеже много се възгордях не мога да не се изфукам и с шоколадово-ментовите сърца, който правих за 14-ти.. Същото така не мога да се стърпя и да не се похваля, че мъж ми този път се беше постарал и ме изненада приятно с подарък ( мацките които ме познават знаят, че тази неочаквана проява на "романтичност" наистина е повод за голяма радост), комплект сатенена нощница и халат и кутия Линдор, който ометох за 1 ден (повярвайте ми успях). Вечерта имахме гости.. смея да отбележа, че си изкарахме добре, разбира се получих малко хвалби за ястията, а ушите ми растяха ли, растяха. Останах доста доволна, даже един от гостите ме изненада с букет бели рози, отдавна не бях получавала такова внимание. Ако се питате къде беше детето.. пратих го у майка ми, върнаха ми го чак на следващия ден - яко разглезен. Починах си доста добре.. и за пръв път от година насам си видях къщата подредена за повече от 30 мин.
И най- накрая да се оплача, че то живота не е само рози.. Малкия пак се е изринал, вече не знам какво да го правя. Миналата седмица спряхме лекарствата.. явно не е трябвало, почнах много да се притеснявам. Ако някой е изпатил като мене да дава съвети, че вече не знам.

# 126
Весе, недей да скромничиш, определено личи, че си домакиня!
Радвам се, че сте изкарали хубаво, а и сте си починали от малкия разбойник.
Много хубави сърца, браво. Peace

Относно обривите, явно съм пропуснала от преди и не знам за какво точно иде реч. Може да е някаква алергия щом се появява след спиране на лекарствата. newsm78 Не знам дали имате възможност да отидете до София, но аз съм адски доволна от една алерголожка, която излекува Емата(цялата беше на лишеи, и се оказа, че е от праха за пране и с подходяща козметика всичко мина много бързо.) Ама пусто, пак не помня име, а и визитките са някъде, незнайно къде, но ако се интересуваш ще се обадя на педиатъра ни в София и ще го питам за въпросната лекарка. Peace

Като ви слушам за цените за кухня и съм шокирана. Такива цени, че отвсякъде си заслужава да се взима. В София на Ема кухнята струваше 5 лв. на ден. ooooh!

Аз пък сега пуснах машината да направя питка (имам машина за хляб от която съм мнооого доволна). И сложих да опека пържолки, че мъжлето днес е до късно и гледам всичко да е готово докато си дойде.

Хайде приятна вечер!  bouquet

# 127
Мерси, Лоритка. Ама нещо не мога да се чатна къде е тая 5та ясла... до сега не ми е трябвало да се заглеждам по ясли Embarassed Simple Smile Ама ще разуча къде е. За утре съм поръчала от тази в Младост- пък ще видим малкУтУ Дзверче дали ще хареса манджите Grinning

# 128
ЧРД Бубе, много семейно щастие ти желая.
Мишенце, аз смятам, че храната от яслата до Пинтата е най-вкусна, а и детето мисли така.  Wink
Ако Пинтата не ти говори нищо, яслата се казва Българчета. Ще ти пиша в скайпа за подробности.  Peace Ще пиша от скайпа на мъжът ми, сега сме с неговия.
Я ми го прати на лични, твоя скайп.

# 129
ОООО ще търся държавните градини като почнем кухнята. Нещо шоколадово ми се мерна на снимки тук  Party

# 130
МиШеНцЕ, яслата е до Инспектората по образование /ако не съм в грешка/ И макар, че дъщеря ми отдавна не яде от кухни да си кажа Mr. Green- в началото ядеше с апетит, но в кухнята в "Младост" готвят много еднообразно- всичко миришеше по един и същи начин и вземахме храна около 3 месеца. После аз започнах да си и готвя, защото храната отиваше в кофата за боклук. Сега не знам как е, но едва ли са си променили рецептите.

# 131
Ронка: Ами то и аз мисля че от праха запране, защото от 2 месеца не съм давала нищо освен основинте храни, най много някоя бисквитка или солетка. А обривите му са по корема, около яката и по сгъвките на лактите, точно както казваш ти, като на лишеи, червени и на петна. Утре ще ходим пак на лекар, пък дано този път разберат какво му е. А аз иначе смених праха з апране и почнах да го пера с Сано максима, като бебе го перях с него и не съм имала никакви проблеми.

# 132
дими честит рожден ден и от мене, живи и здрави
весе пробваи да го переш със сапун бебешки аз са сега само така пера и нямам проблем, бих ти препоръчала пастата адвантан около 5-6 лв е като беше бебе се изриваше от нашите дрехи по лицето докато го подмятахме и съм много доволна, мажи се по 1 път на ден и сега да му излезе пъпчица мажа и съм доволна, я ми кажете къде е кухнята до ДНА-то че ми е наи блиско и ми се иска да пробвам

# 133
Весе, ако мислиш, че е от праха за пране, пускай пералнята да изплаква по 2 пъти. Ема се оправи само с козметика, която не е кортикостероидна, демек не вреди. А-Derma exomega е козметиката, зелената серия, на тубичката от 200мл. тя е по-концентрирана отколкото 400 мл-тровата. Та на тубичката от 200 мл. пише Atopik skin. Малко скъпичка е, но пък е много ефикасна, мазах навсякъде по препоръка на дерматоложката включително и лицето. За седмица се оправи и не сме имали проблеми. До сега я мажа с нея след баня. Дано е това, а не нещо по-сериозно. Опитай козметиката си заслужава независимо какъв е проблема, тя не вреди. Peace
 Пиши какво е казал лекаря след прегледа.

Хубав ден, момичета, ние излизаме на разходка, че времето е разкошно. На мен доста ми се гади, но Ема си иска своето и се надявам навън да ми разкара.

# 134
Dashterq mi stava dnes na 1 mesec i minavam za malko da vi pocherpq

Общи условия

Активация на акаунт