Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 837
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
здравейте мамчета  Hug малко се по загубих тази седмица но направо беше и все още е кошмарна ooooh!Мишелка от едно зачервено гърло (само) стана голямо мазало . Пъкнаха едни сополи и съответно кашлицата не се забави , и нито може да диша нито да спи милата и само крънка CryСега спи малко по спокойно и дано да е по за дълго Praynigщото като се закашля нема спиране ......  Shocked

Честит рожден на Сиска
и всички останали които са празнували  или ще празнуват в близките дни  Thinking Laughing не знам кога ще мога да пиша пак
да сте живи здрави и мноооооого щастливи Hug Hug Hug Hug

# 106
Бубе,благодаря за пожеланието,мила!Ама малко е стряскащо LaughingЦели 80 годиииини...Дали ще помним как се казваме...4е като ни налегне склерозката,току-виж не позная мъжо,ами го взема за 4ужд #CrazyАма то лошо няма PeaceИна4е о4аровах гостите с рецептите,които ми хвърли.Те май не о4акваха толкова от мен Crazy
 Ронка,не се притеснявай за нищо!Ето,две ги имам и ти гарантирам,4е с 2-рото    като  разкарах вси4ки лоши мисли и дразнители,се роди здраво и спокойно бебе.Гледай си кефа,а другото е Божа работа!През много перипетии съм минала и с двете бременности.С 1-та ме ошашавиха с реплики, на уважаващи себе си гинеколози ,от сорта:"Няма смисъл да задържаш,то природата сама се о4иства от увредените яйца"!???А "яйцето",което родих е доста сполу4ливо,4е и 2-ро яйце "измътих" Mr. GreenТъй 4е не давай ухо на вси4ки изказвания...само ще си навредиш от притеснение Peace
26, защо ще идваш в това малко провинциално град4е в Изто4на Европа?Шеги4ка!     
А инак   каквито и доктори да си избереш,знай 4е винаги можеш да ги смениш,ако не си доволна!Аз май така направих... newsm78
 Весе,голяма мераклийка си!Аз ,като се замисля,май не познавам хора,които сами да майсторят подобни шедьоври(поразглезихме се май...) newsm78.Ли4и си ,4е е правено с мноооого любов.Страхотни обущенца!!!ПО мярка ли са му? Rolling Eyes
Скорпионка,скорошно оздравяване! Peace

# 107
Сисе, Честит рожден ден, миличка! Желая ти да си все така усмихната, здравето, любовта и оптимизма никога да не те напускат!  bouquet Много прегръдк и весело изкарване! Heart Eyes

Бубе, Лоритка, благодаря ви. Черните мисли ги разкарах вече. Всъщност незнам дали съм споменавала, но едва ли има по-голям оптимист от мен. Винаги мисля положително и това много ми помага! Peace

Весе, наистина много хубави, а предполагам и вкусни неща си сътворила! Живо и здраво да ти е ходещото момче!

26, добре дошла. Честита ти втора рожба!  bouquet Колкото до педиатър немога да помогна. Но виж от една зъболекарка съм много доволна. Но пусто паметта взе да ми изневерява и не се сещам за името й. Ще кажа къде се намира кабинета й, а момичетата да помагат, ако я знаят. Та намира се, като се застане срещу музея в ляво има една малка уличка и в уличката в една къща й е кабинета. Леле, как го обясних, дано някой ме разбере. Joy Като се прибере мъжът ми ще го питам за име, или по-точно обяснение. Embarassed

Скорпионка, бързо оздравяване на малката кукла! Hug

# 108
ЧРД на Сиска, честит празник на влюбените и почитателите на виното. Бързо оздравяване на болните.
Весе, както винаги вкуснотийки правиш, ще те взимам в нас.  Joy
На Валя освен 12-те зъба и растат още два и то кучешки. Тръгнаха почти на веднъж, а аз се чудя защо недоволства. От както тръгна на ясла, като се приберем и започне да обикаля по стаите, затваря всички врати. Първата седмица заспиваше към 21-22ч, а преди яслата не заспиваше преди полунощ. То било готино да заспиш в 22:00. Много съм доволна от яслата. Вече се заиграва самичка и става по-послушна. Лека вечер на всички.  Hug

# 109
Благодаря Ви за топлото посрещане   bouquet
Занапред имам още много питанки, но така ще е докато се осъзная къде съм  Laughing
Ронка, много ме разсмя...записах си но все пак ще чакам и за името.
Отивам да храня домочадието по ред на номерата  Crazy
До скоро!

# 110
Дими, честит рожден ден !!! Желая ти щастие, здраве, любов и семейна хармония!
newsm51
Ронка да не би да е д-р Даниела Димова, девер ми ходи при нея и е много доволен
_baby това е супер  Hug А как ходите до яслата? С тролей ли?
loritka може и да не сте склеротици  Grinning Никога не знае човек Simple Smile А колкото до гостите, сигурна съм, че си се справила страхотно  Hug
Скорпионка къде успявате да ги намерите ти настинки? Бързо да се оправяте  Hug

# 111
Мерси за поздрава,хайде на хапването Simple Smile

# 112
Бубе, Честит Рожден Ден!
Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години твоя ден рожден!
Желая ти и да изпиташ поне още веднъж емоцията да станеш Мама!

# 113
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие и като поотрасне малката... по още един-два калпазанина Grinning  bouquet Весел празник!  bouquet

Мамите, които са пробвали детските кухни. Можете ли да ми кажете коя кухня е най-добрата, как стоят нещата с нея- предварително ли се плаща за месец или ден за ден? Кога точно се взима храната и колко струва. Благодаря ви. А ако имате и тел. пак става. Simple Smile Мерси! Hug

# 114
Благодаря ви за поздравите вчера HugИзкарах сис трахотно, получих чудни подаръци Simple Smile Вечерта си празнувахме тримата вкъщи - любимото ни Heart Eyes Бях след нощна, не бях спала 30-ина часа  и докато не дремнах 2 часа следобяд се чувствах като във филм на забавен кадър CrazyЕто малко снимчици http://www.sisska.snimka.bg/album.php?album_id=342594

Бубе, честит рожден ден на теб! Много здраве и щастие ти желая!  bouquetМного водолеи има тук бре Laughing

# 115
В Младост кухнята е 1,80лв.Взима се между 11часа и 12часа,мисля че ден за ден се плаща,не помня точно.Когато я почнем ще видя.
Мерси за пожеланията.На всякъде февруари месец са най-много рожденниците.Явно хората не са си поплювали лятото хахаха  Joy

# 116
Бубе, ЧРД! Желая ти всичко най-хубаво и много сбъднати мечти!  bouquet

Сисе, много сте хубави всички! А Дени колко е пораснал ooooh!, кога беше току що проседяло бебе, кога стана толкова голям мъж?! Heart Eyes

Бубето, точно тя е! Peace Благодаря ти.

26, значи Даниела Димова е зъболекарката. Наистина е много добър професионалист, също е изключително мила. Кабинета й също е на ниво, което не е за подценяване. Wink Колкото до лекари...не мога да дам препоръки, освен за гинеколог, ако те интересува.

Иначе покрай нас нищо ново. Освен, че събота и неделя се размазах от почивка. В съботата следобеда се разходихме малко, но като цяло не съм пипнала нищо. Мъжът ми се погрижи за всичко и двата дни. Пране, чистене, готвене и занимаване с малката. Хайде похвалих го. Mr. Green Heart Eyes

# 117
Дими честит рожден ден!
Желая ти много здраве,късмет,любов и щастие!

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 14:17 от little angel

# 118
buba_85 , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Всичко най-хубаво ти пожелавам! Весел празник!

# 119
Отново,благодаря на всички за поздравите.

Общи условия

Активация на акаунт