Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 838
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Честито на рождениците !!! Много здраве и усмивки Simple Smile   nbirthday  Tada
 Nely1208 , благодаря ти и аз за списъка Simple SmileHug

# 91
  • Бургас
ЧРД на Цветина и на съпруга на gretacvetina!  На Валка за именния ден също! Радвайте се и веселете се, че голяма е наградата ви на небесата. Simple SmileОбичайте се!

# 92
Грета честито за рожденниците.Предай много поздрави на мъжа ти от моя за рождения му ден.
Честито и на именничката.
inesita  За болницата вече са ти отговорили.Мога да ти кажа само едно,едва ли ще ядеш от яденето което предлагат в болницата така че може да искаш да ти донасят по нещо да хапваш.Вземи си и две,три кърпи за бебето. Като го къпят първите два, три пъти ще трябва веднага да ги даваш на твоите хора да ги перат понеже ще се цапат веднага след къпането,няма да можеш втори път да ги ползваш.Относно йод-а,аз ползвах този от болницата,там дават да се ползва и техен в една стая го държът до банята.

# 93
здравейте честито на всички рожденници макар и със закъснение
 Петя пази много малкия ние повече от 10 дена бяхме така а за капак и аз се разболях и беше ужас, пожелавам ви бързо оздравяване

# 94
Леле, ама вие сте писали, писали...
1. ЧРД Ати на патерици
2. ЧИД на Валката, пак на патерици
3. Честито 2 в 1 на Цветина (този път уцелих момента)

Желая ви много радост, здраве и семейно щастие... бъдете винаги усмихнати

Ето малко снимки от прощапулаката на малкия разбойник, голям смях падна. Всеки се опита да му набута да хване нещо от неговата професия (става на въпрос за бабите и дядовците е добре де, дори и аз), а той на пук на всички взе че хвана една въдица.. смях голям падна. Питката не ни се търкулна като хората, ами се запиля по пътя, гостите стъпваха върху платното та после си ядоха обувките (хем ги предупредих), но тортата беше върховна, само обувчиците правих половин ден. Още ги пазя в хладилника, свиди ми да ги изям.
Не ми придиряйте на разхвърляната кухня... ама съм снимала докато готвя "от горещата точка" както се казва, нали все нямам време.

ПП: уфф, те пък какви малки излезли тия снимки.. дано да различавате нещо

# 95
Като се натисне на тях се отварят по-големи.Айде честит ви рибар,ще ядете доста рибка Simple Smile

# 96
Ей Весе ,да ти е жив и здрав малкия калпазанин и много да ви радва !
А тортата е невероятна .Личи си колко си се старала .
Специален поздрав за кулинарството ти   chef  bouquet

# 97
честито, като гледам постарала си се доста, обувките са страхотни

# 98
Ле, ле, Весе, как ги прави тези обувки  #Crazy Всеки път ме изумяваш със способностите си  Shocked

Хайде, момичета, весел празник утре на всички и много любовни емоции   bouquet

# 99
Момичета, честит празник, независимо кой от двата празнувате. А може и двата. Wink
Желая ви много любов, семейно щастие и да сте вечно влюбени  опиянени от вълшебството на любовта и виното!  bouquet

Ние празнуваме Трифон зарезан. Peace

Честито на всички имали повод да празнуват!

Ние сме добре, мъжо прави палачинки, пържоли с картофки, аз ще нарежа салатата. Peace
А довечера ще отидем при приятели.

Вчера бях на лекар, каза, че всичко е наред. Не чухме сърчице, защото според него съм в 5-та, а не 7-ма седмица. Rolling Eyes След 3 седмици съм пак на преглед, дано всичко е наред! Praynig

Хубав уикенд!  bouquet

# 100
честит свети валентин и трифон зарезан Tada Tada  condomuu happy bd travel

# 101
        Хайде,наздраве и от мен! Wine Glass
 Днес празнуваме и Годишнина от сватбата,та поводът ни е троен!Хапване ,пийване от обяд и сега героите са изморени CrazyБих ви по4ерпила,но още не съм се ошлайфала с картинките!Абе,4увствайте се по4ерпени... Hug

# 102
Здравейте  Hug
Да се представя....аз съм една мама, която след месец се мести да живее във вашия красив град. Имам 2 принцеси - едната на 2г 8м, а другата на 9 дни Simple Smile .Имам нужда от вашата помощ да ме насочите към добър педиатър, личен лекар и зъболекар във Браца. Благодаря ви предварително.
Приятно изкарване на празника  bouquet

# 103
МОмичета честит празник на всички,кой каквото празнува да сиизкара весело.
Една молба ако някой чуе че някъде предлагат работа за мъж може ли да ми пише!!! Благодаря Simple Smile
Лека вечер и умната с празниците  Party
26 Добре дошла при нас.Аз ще оставя на другите препоръките.

# 104
Честит празник на всички !!! Wine Glass
loritka да сте живи и здрави  Hug Още поне 80 години да празнувате   bouquet
Red_Sonya smile3501 Всичко е разкошно, видях и краченцата на питката, много са сладки  Laughing
Ронка всичко ще е наред с бебчо, защо се появява тази разлика от 2 седмици ?
26 Добре дошла и честита рожба  Hug Педиатрите не знам колко пъти сме ги обсъждали и за съжаление оставам с впечатлението, че никой не е доволен ( ако греша някой да ме поправи), в крайна сметка когато видят зор мамите ходят при д-р Цветков или д-р Гешева. На моят личен лекар не съм му видяла още очите, избирах го по това, да ми е по- близо. А колкото до зъболекар, пак ще чуеш сума ти мнения...приберете се, установете се, пък все ще изберете някой лекар.

Общи условия

Активация на акаунт