Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 821
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Оф ние сега се прибираме,ходихме до Била да купя памперси и някои други неща.Мога само га се оплача от обстановката във Враца  Joy На всичкото отгоре ми се разлепи обувката на средата на пътя от зор,горката.Пълно е контейнери не изхвърлени,кучера ги разровили,буклук разхвърлян,абе направо нямам думи. Айде аз малко да се постпля от ходенето ми кажи речи само с една обувка в снега.

# 196
здравейте и от мене за доктори бих препоръчала Боби Петров или Славейкова те са в алпикото партовка е добра доста но в повечето случаи иска пари, които не за всеки са посилни. за антимова е работи в отделеноето кабинета и е до мечо пух на петропаловска отсреща наи точно ако не се лъжа де.

# 197
Наистина много време им се отделя на лекарите. Но някои определено го заслужават.

За Антимова, наистина има кабинет в поликлиниката, но и в нейният кабинет работи със здравната каса, поне така беше когато ходих за последно.

Афродитка, Боби Петров и Славейкова също са прочути с кожодерството си, така, че Партовска не е изключение което иска пари!

Хайде спирам с лекарите.

Относно картинките, _baby, е права, няма смисъл от тях, а и много се натоварва сървъра!

Бубе, голямо изживяване е било пазаруването в Била. Важното е задачи да се отхвърлят. Стопли се хубаво да не изстинеш.

Хубав неделен ден, момичета!

# 198
Абсолютно всички искат пари... и малко по - отгоре бях писала, че съм на ЖК при Антимова - т.е. навсякъде си е със ЗК, с тази разлика, че аз ходя на всеки 2 седмици на консултации- един път заплащам 2,40 , а след 2 седмици 10 лв. При Партовска заплащам 20 лв, но ми е казала , че няма смисъл да ходя за сега при нея, като сме добре с бебо ...
Мисля, че отделяме толкова време за лекарите, защото на 26 все пак й е нужна информация , не мислите ли  Simple Smile).. 
Водата дойде   newsm03   newsm44  , след като позвъних на ВиК - мъж  вдига телефона... след кратка пауза - 'Моля?!' Питам аз , дали знаят, че има авария, а той :' Да, да, ние правим авария на Екз.Йосиф, всеки момент трябва да дойде водата'   newsm78    Crazy 

# 199
Да, да, ние правим авария на Екз.Йосиф, всеки момент трябва да дойде водата'   newsm78    Crazy 

Правят авария или оправят аварията?  hahaha

# 200
Ми сигурно им е скучно в тях и си разбиват дупки сами...   Laughing

# 201
 smile3505...

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 17:01 от Bubeto*

# 202
Хей маминки, здравейте. Как сте в тия преспи? Дими, гледам че си имала премеждия в снега. Стойте на топло и не излизайте по-добре. Peace Аз харесвам снега ама чак пък толкова. newsm78 Ние сме ок като цяло. Мен ме боли гърло и кашлям, но малката се държи мъжки и е добре. Надявам се да не боледува скоро (пу-пу)  Praynig Върти се като пумпал и ходи като ми хване ръцете. Направо тича, а не ходи. Даже понякога забравя да ме държи и се пуска. Добре че не плаче на всяко падане Whistling
Хайде лек ден от мен и много положителни емоции. Hug

# 203
" Здравейте  Hug
Да се представя....аз съм една мама, която след месец се мести да живее във вашия красив град. Имам 2 принцеси - едната на 2г 8м, а другата на 9 дни Smile .Имам нужда от вашата помощ да ме насочите към добър педиатър, личен лекар и зъболекар във Враца. Благодаря ви предварително. "

Но няма да досаждам повече Simple Smile)

# 204
Мамета, много ви благодаря за инфото за докторите, записах си всичко, сега чакам с нетърпение да се преместим.
ИНаче гледай ти какво съвпадение, при нас утре ще спират водата за целия ден.
Да ви се оплача, ние сме болни. Първо каката, после аз , сега и бебето и аз искам да крещя #Crazy от ярост. След 3 седмици ще летим, а всички см еболни, тук не ми дават нищо, защото кърмя, на какта нищо защото е вирус, на бебто нищо защото е новородено и аз какво ...сън не ме хваща #2gunfire искам да ги разстрелям тия.
Суполивим се....дайте съвет....суполите вече стигнаха доста навътре за наше съжаление Cry.
Всичко ми идва нанагорно....извинявам се за този пост, но трябваше да го споделя.
Лек ден и дано да няма други болни.

# 205
Ох,няма как да не излизам.Някой път се налага да се купят някои неща,а само аз си знам какво точно трябва.Ама какво да се прави,дано по-скоро се изпролетее.

# 206
26 , пий чайчета с лимони и мед... поне това...

# 207
Ох,няма как да не излизам.Някой път се налага да се купят някои неща,а само аз си знам какво точно трябва.Ама какво да се прави,дано по-скоро се изпролетее.
Пази детето, поне докато е студено.  Wink

# 208
ООО Димана вън не е стъпвала,гледаха се с баба си.В сряда чак ще я извеждам понеже сме на консултация.Ще ходим с кенгурото,тук при нас е невъзможно излизането с количка.

# 209
Браво.  Wink
Ние днес, докато се наканим да си купим хляб и магазините затворили. Добре, че имах мая и взех че омесих една питка. От 7 години се каня да направя една, но все не се сещам. Е, тази вечер я направих и стана моята гордост.  Blush http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231009&pid=10717527 Има я в албумчето вече.  Погледах малко вкуснотийките, които сте правили. Много са хубави.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт