Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 816
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Браво _baby много хубава е станала питката  Peace
Ние днес сме на консултация,да види как е след бронхиолита и колко сме пораснали.
Аз да попитам Bubeto* ,как отучи Малинка да заспива в количката вкъщи?Иван през деня само в нея заспива,нито в кошарка,нито на спалнята,само в количката да го забутам и е заспал.Вечер си заспива сам в креватчето,но през деня не иска  newsm78

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:47 от little angel

# 211
26, за настинки аз давам вит.Ц, комбинирани витамини, за последно Саностол, пръскам със Стеримар и дотам. Ако при вас има течен Вит. Ц, капвай в нослето. Тук няма такова чудо и като се прибираме ще си донеса повечко.
Бързо оздравяване, че не остана време до преместването ви. Hug

Bubeto*, честита машина за хляб. Аз имам от почти 2 г. и смея да твърдя, че е голямо удобство. Прави страхотни вкусотии, в готварския има специална тема за машините за хляб. Там има доста рецепти, които можеш да опиташ.
Да ви е сладко!  bouquet

# 212
26, не си само ти болна, мила. Нали ви се оплаквах тия дни, че много кашлям. Днес ходих при личния и ми каза, че имам леки хрипове и трябва незабавно да почна лечение и да стоя настрана от малката, че било заразно. На всичко отгоре и хрема имам. Взех си изписаните хапчета, сиропи и т.н. за 26лв. Shocked Ама те добре са скъпи- дано и бързо да ми помогнат, че няма кой да гледа малката като майка ми е на работа. Само се моля да не й го лепна това и на нея Praynig Хайде, и аз се оплаках ама нещо не ми олекна ooooh! Бързо оздравяване на всички желая и дано няма други болнички.  bouquet Hug

# 213
Ей момичета времето е чудесно ,жалко че някои са болни
Бързо оздравяване !!!
26 на бебето само вит Ц и промивки на нослето с физиологичен разтвор .
А за теб витамини
Ние почивните дни бяхме повече навън отколкото вкъщи .
Децата куфяха на воля http://media.snimka.bg/2235/010724979-big.jpg
http://media.snimka.bg/2235/010724995-big.jpg
http://media.snimka.bg/2235/010724998-big.jpg
http://media.snimka.bg/2235/010725039-big.jpg
http://media.snimka.bg/2235/010725067-big.jpg
Бяхме тръгнали към Пършевица ,но наши приятели ни се обадиха ,че паднала лавина на х.Кипарис и се отказахме .Та бяхме на алеите под Хижата .Изкарахме си страхотно.
Прибрахме се вир вода всички въпреки ,че бяхме екипирани  Joy

# 214
little angel ами и аз не знам как стана Simple Smile , а тя беше и по- малка от Иван. Пробвай да го оставиш, но остави играчки при него. И сега преди да я сложа да си легне си играем, галя я... не искат да остават сами за това е всичко.
ZuzyM чудесно сте си изкарали, снимките са пълни със снежно настроение  Laughing , много ми хареса мини иглуто на Марти  Heart Eyes
МиШеНцЕ скорошно оздравяване, дано на Миша нищо да й няма  Praynig Защо не й купиш да й дадеш профилактично Осцилококцинум ( хомеопатично е, на Малинка много й помага- дава се по 1, 3 пъти на ден, разтворен в около 5 мг вода (топла). Давам й го с пипетата на панадола) Ето ти и упътването  http://www.bda.bg/bdias/6377s.pdf
_baby браво, питката е станала разкошна Simple Smile
Ронка Купихме машината за да мога да правя хляб, който не пълен с какво ли не и ние да си мислим, че е пълнозърнест. Много съм доволна за сега Simple Smile

# 215
Бубето, благодаря ти много за съвета. Не знаех, че е хомеопатично средство Hug Ще се възползвам и ще купя утре. А във всички ли аптеки би трябвало да го има или в точно определени? newsm78

# 216
МиШеНцЕ във всяка аптека го има, в опаковка са 6. Струва около 5 лв.
26 как сте? Оправяте ли се?

# 217
Бързам да споделя моето приклю4ение с количка из кьор-сокаците на нашата мила Враца.

Явно съм голям оптимист,за да си мисля ,4е ве4е са разчистени главните улици поне.Няма да казвам колко"конски"сили ми трябваха да се придвижим с Фъстъчка,но на нея й хареса и заспа(то толкоз друсане не е виждало,завалишкото) SickИскам улиците по4истени #Cussing out #Cussing out #Cussing out

В Мездра улиците бяха сухи на барут в4ера и аз ,незнайно защо ,реших,4е и ние няма да остане по-назад.ДА,ама Не...

Мишенце,26 оправяйте се бързо!И аз давам Осцилумкокцинум на каката ни,4е и аз го ползвам.Не знам дали помага,но не вреди.Абе,май ппове4е помага newsm78

Монабалона,и ние усетихме ,че "правят"някъде авария PeaceМай някъде около Ахат е била.

Бубето,Ронка, в тази хлебопекарна сигурно могат да се пекат и тестени нещица с плънка,например пица калцоне,разни тутманици?!(ех,май ми е време за обяд Mr. Green)

Афродитка,много се нервирам ,докато ти разчленя смислово писанията!Слагай  тук-таме  главни букви и препинателни знаци,бе жена #CrazyНе се заяждам,отбелязвам!

И понеже следя темата за многократните пелени,си правя извода,4е са по-практи4ни при преходния период-от памперс към гащи4ки!Може да ме опровергаете,разбира се  Simple Smile

Мишенце,следиш ли Сериала?Да ми разясниш,сега Шехерезада да не е влюбена пък в съдружника на Онур?(забравих ми името newsm78)

А за гинеколозите-вси4ко е за пари,ама ние си ги нау4ихме така-къде от страх,къде от гъзария.Който се интерсува ,да ми пише на Ли4ни,да не ги дъв4ем толкоз ве4е...

Отивам да си хапна Hug Лунната диета ще по4ака  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 00:08 от loritka

# 218
Мерси, на двете мамчета  bouquet
За сега Мишел е добре, че не се мотая много покрай нея. А аз май се влошавам... не знам май е добре утре да си взема болничен и да си остана вкъщи поне ден.  Thinking Хубавото на болестта ми е, че Миша много се забавлява като ме чуе да кашлям. Почва и тя да се прави, че кашля и после се смее на успеха си Grinning
Йоритка, за сериала - ми не е влюбена в другия, Онур си обича и ще се женят...поне за сега Grinning А съдружника му (Керем) ще се жени за приятелката на Шехерезада. (станах като една комшийка дето като дойде у нас и почва да ми разказва сички сериали  Mr. Green Blush )
Хайде, лек от мен Peace

# 219
Привет на всички Hug
Ходих на док и се оказа, че имам синусна инфекция ( съжалявам ако е неточен израза ми), защото съм чакал твърде дълго с тич секрети в носа....ама аз тъкмо родих, откъде имунитет .... нчкой ми го е лепнал този вирус в болницата. Тук като родиш и започват да идват гости, буквално 30 мин след раждането.... както и да е, сега съм на антибиотик.
Децата и те вече като че ли взе да им минава с едни капки за нос - Виброцил и промивки със солен разтвор. А като пусна горещата вода в банята и стане сауна... уха цялото семейство се възползвахме от горещата пара и се почувстахме по добре. Като казах баня ... хахаха...шчера напълних кофи, бутилки ... какво ли не, да не би да не достигне и те взеха че не я спряха, сега чакам да ме изненадат някой друг ден.
НА всички болни ...нека оздравеят бързо.
За осцилокциума...ами хомеопатичните лекарства не действат на всички по еднакъв начин, затова така се получава. Затова е хубаво хомеопат да ви го предпише ( лично мнение...да не ме #2gunfire някой сега) Обещали са ми име на хомеопат във Враца....ако някой се интересува ще напияа като получа инфото.
Каката се покъса да ме дърпа, та ако ми е несвъразн поста - ИЗВИНЕТЕ ме! Hug

# 220
Весе, ти поръчаш ли от Редута? Че има един колет за Веселка. Да не си ти? Wink

# 221
Да, чакам 3, един от 15.01, един от 16.01 и един от 01.02. Даже днес ходих до пощата да си ги търся, ама ми казаха, че нямало нито един. Ми то май аз вече съм абонирана - вторник и четвъртък съм там.
Тъкмо щях да те питам ти ако си поръчвала дали са пристигнали.

# 222
Аз чакам от 19.01 и от 4.02. Можеш и по телефона да питаш.

# 223
Здравейте и от мен.
На всички болни пожелавам да оздравяват бързо  Hug
loritka ,улиците в Мездра са сухи на барут,но сравни колко е снега там и колко е тук.Онзи ден ходихме до там,ами то снега е в пъти по-малко отколкото при нас.
ZuzyM прекрасни снимки,Миранда и Марти са големи сладури  Heart Eyes
Bubeto*ще се отучи Иван,но явно по-рано е трябвало да спра с количката,както и да е.
Лека нощ от мен  smile3524

# 224
Малък ангел,искаш да кажеш,4е тук като е повечко снегът,не могат да изчистчт няколко главни улици и Пробива?!   
  Явно,4е не могат. ThinkingСлед Химко нататък пътят не е към община Враца и си личи.Няма и помен от сняг по шосето.Това ме озадачи много ...
  Мишенце,ти подхвана темата за сериала ,а аз се разтоварвам с по-леките темички.Ама не ми отговори на въпроса-има я някаква там... newsm78

26,вие сте истинско патиланско царство,особено ти-прясна родилка и вече антибиотици.Кофти ситуация,меко казано!А за хомеопат,знам един във Враца-Енев се казва.Лично не съм ходила,но една приятелка дойде от София ,защото мн.го хвалели.Работи и в София ,и във Враца.Прегледът лятото беше 30лв

Весе,Бубето,измъчихте се с тоя Ларедут Heart Eyes

Айде,лека нощ на нощните птици като мен!
 Кажете,ако знаете, как да размърдам брояча на публикациите?

Общи условия

Активация на акаунт