Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 812
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Малък ангел,искаш да кажеш,4е тук като е повечко снегът,не могат да изчистчт няколко главни улици и Пробива?!   
  Явно,4е не могат. ThinkingСлед Химко нататък пътят не е към община Враца и си личи.Няма и помен от сняг по шосето.Това ме озадачи много ...
Те са разчистили, но пред сградата на общината.  Laughing

# 226

Те са разчистили, но пред сградата на общината.  Laughing

Да,бе!Там е най-нужно...Да не си потрошат общинарките токчетата Mr. Green
А пред болници,дет.градини...кога?

# 227
Цитат
Кажете,ако знаете, как да размърдам брояча на публикациите?
Трябва да пишеш извън отчетни в други теми за да се мърда иначе тук си стои на едно място .
Да ви се оплача тия верно са ненормални един нощес до 02.00ч е чистил под нашия блок улицата е една фадрома.Навсякъде беше замръзнало и се чуваше цяла нощ силно громолясване  #Crazy
Това не е нормално!
Цитат
А пред болници,дет.градини...кога?
Като напече и се стопи тогава  Thinking

# 228
 loritka извинявам се за това че не можеш да ми разчетеш, защо се мъчиш тогава прескачаи. Аз нямам време като тебе да слагам чак запетаи и не смятам, че в тови форум хората са толкова глупави, че  няма да разберат изречението ми.

# 229
Йоритка, как да не съм ти отговорила Flutter Още вчера ти писах

Йоритка, за сериала - ми не е влюбена в другия, Онур си обича и ще се женят...поне за сега Grinning А съдружника му (Керем) ще се жени за приятелката на Шехерезада. (станах като една комшийка дето като дойде у нас и почва да ми разказва сички сериали  Mr. Green Blush )
Хайде, лек от мен Peace
Хайде от мен чаУ Simple Smile

# 230
Ехо болничките, оздравяхте ли? Дано!

Зузи, много хубави снимки. Имаш прекрасни дечица, да са ти живи и здрави! Hug

Гледам, искри прехвърчат вече и тук...както в повечето отчетни. Няма как много жени на едно място и става мазало. Mr. Green

И тъй като не съм от тези които си премълчават. Също искам да поясня, че не съм нито защитник нито съдник на някого. Просто изказвам моята гледна точка. И затова ще изкажа мнение.

Мисля, че правилното писане е въпрос на грамотност! Истински грамотен е човек, които може както да пише правилно, така и да се изразява.
Също правилното писане е уважение към съфорумките, които си правят труда да ни прочитат и дадат коментар относно нашите писания!

Пак казвам нищо лично към никого! Не искам да обидя никой, а който се чувства засегнат нека ме извини.

Предполагам, че след това изказване си набавих негативите на всички ви, или почти всички. Ако е така, може просто да ми го кажете(да сте директни както и аз), и обещавам да не досаждам повече!

Хубав и усмихнат ден на всички ви!  bouquet

# 231
Ох, пак ходих днес до пощата да си търся колетите.. няма ги. А за капак на всичко от La Redoute ми пращат днес писмо, с което ме питат, колко съм харесала една жилетка, която поръчах за малкия и дали бих я препоръчала на приятели..  #2gunfire
Както и да е поне ме зарадваха като се прибрах в къщи с друг подарък от един друг сайт, който забележете бяха оставили пред врата, без никой да се подпише за пратка, без бележка или каквото и да е било. Ми ако ми го бяха взели комшиите, как щях да си го търся после. Направо почва да ме е яд на пощите.

# 232
Ох,де да бяха само Пощите !
Аз съм силно разочарована от всичко,което се случва в БГ!

# 233
afroditka1783 Не се сърди, сигурна съм, че loritka не ти го казва с лош умисъл  Hug Познавам те, и знам че си образована и интелигентна млада жена и, че грешките ти са от бързане  Wink
И аз мисля като Ронка , а и не отнема много време да натиснеш бутона "Проверка правопис" и да спазиш няколко пунктуационни правила.
А и не е приятно да видиш, че са те изтипосали в темичката за правописни грешки в Клюкарника  Mr. Green

# 234
Ехо болничките, оздравяхте ли? Дано!
Абе здрави, здрави. Колко да сме здрави  newsm78  Grinning
Поне не се чувствам като парцал. Малко по-добре съм. Ходих и на работа- устисках и днес Grinning
Лек ден и от мен! Отивам при малкото МиШеНцЕ, че се събуди и сега ще отвори всички шкафове вкъщи да види къде-какво има за разтребване Mr. Green
А за темата с правописа не искам да изразя мнение, защото не искам да обидя никого. Всеки пише както иска/може и така...
Ред Соня, добре че не са ти го оставили направо долу на входа Mr. Green
Лек ден от мен и Мишел!  bouquet

# 235
Какви искри прехвърчат тук? До сега не е имало такива работи. Аз за това харесвам темата и всички пишещи в нея, защото поне тук има спокойствие и разбирателство. Надявам се, така да си остане.  Wink
Аз като работя и много се радвам на почивните дни, цели 4 се събират.  Hug Лошото време ще ни попречи да излезем, но скоро ще се стопли.  Crazy

# 236
Afroditka,извинявам се ,ако тонът ми ти се е сторил рязък.Наистина не те познавам,за да търсиш личен мотив.Ти бързаш,както и всички ние,съгласи се,и е губене на време разчитането,но си права,4е може и да не те чета,ако така предпочиташ PeaceНе съм си и помисляла да намеквам за интелект,а по-скоро за елементарно уважение към пишещите тук.Иначе и аз допускам грешки,но се старая Naughty
  Мишенце,ще ми докараш раздвояване на личността,бе душко!  LaughingВече се подвизавам с 2 имена-Йоритка и Лоритка(последното е оригиналът,не че и другото не е оригинално)
  Ронка,на мен не ми досаждаш,тъй като даваш и мн.изчерпателна и полезна информация,а и с подредените се постове,ме стимулира и аз да се старая,пък и да се поупражнявам малко,че забравих как се пише Mr. Green
   Зузи   (правилно ли е на кирилица,та да не те прекръстя и аз?),благодаря за инфото HugЩе се разшетам и из другите теми PartyА снимките от Хижата са уникални!!!Жалко,4е сме мънички още за иглу Heart Eyes
 Айде,да се похваля със закъснение,че Фъстъчка направи 11м.Ама от притеснение,че милата ми бабка получи инсулт,съвсем забравих Rolling Eyes    Бубето   ,честито и на сладка Малинка ,навършила кръгла месечинка Hug
http://www.piczz.net/data/thumbnails/1/f282985bc2209bb3d67fee8395415004.jpg
 Скромна почерпка,но от сърце!Бъдете здрави!!!
П.П.Весе,докато ти търчиш до Пощата,то Пощата ти дошла на крак,бе мила!развесели ме с тази нелепа история!на тебе сигурно ти се е доревало,ама като живеем в страната на абсурдите..............

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 20:00 от loritka

# 237
Мишенце,ще ми докараш раздвояване на личността,бе душко!  LaughingВече се подвизавам с 2 имена-Йоритка и Лоритка(последното е оригиналът,не че и другото не е оригинално)
Laughing Въобще не ми е дошло на акъла, че това е малко Л. Мислех си, че е голямо И. Извинявай  bouquet Ще ти купя риза hahaha
Айде лека и мека от мен!

# 238
Аз днес цял ден бях горе в нашите на гости,добре ми се отрази Grinning
Иван беше център на вниманието,а аз си починах подобаващо,баба му и вуйна му го забавляваха цял ден.
Лоритка,честита месечинка на Фъстъчка(а как й е името всъщност)дано с баба ти всичко да е наред.А за снега и почистването има много да се говори,така че спирам до тук  Peace
Ронка,пиши си,на никой не досаждаш според мен.
Иве,не се сърди,знаем че бързаш при писането и затова така се получава.
Весе,дано скоро имаш колет от Редута,аз се отказах от поръчката,картите които имаме у нас,не стават за сайта им  #Cussing out
Хайде лека вечер от мен smile3524

# 239
Ох,все едно съм в американски екшън.Чувам преди малко някакъв тътен отвън и си мисля за снегорините на Зузи,дето трщяли цяла нощ...Чувам и викове и реших да погледна какво става.Пусто любопитство...Ами под блока се събрали Полиция и пожарникари-гасят запаления бус на Селскостопанската аптека отсреща.Ей,Богу,разтреперах се.Егати пламъците!!!
Може да ми се смеете,но стисках палци и се молех да не гръмне.Това по филмите съм го виждала само Shocked
...
май потушиха пожара-само дим виждам.Сигурно чакат собственика............Аз още треперя-може и от студ да е :lol

Общи условия

Активация на акаунт