Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 18 570
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Ей Сисе, много добре сте си изкарали.

Дано си взела правилното решение и скоро всичко е един спомен. Вярвам, че е така! Hug
Включи се довечера на скайп да полафим, ако нямаш работа. Wink Целувки на сладък Дени. Heart Eyes

Наистина всички се покрихте, изгря слънчице и никакви ви няма. Simple Smile

# 61
Честит рожден ден Ати!
Пожелавам ти да си жива и здрава,усмихната,щастлива и много обичана,а малката Тами много да те радва!

# 62
Честит Рожден Ден Мацко!!!Успех във всяко твое начинание и Бог да бди над семейството ти!!!

Хайде на една здравословна закусчица.

# 63
Муциту , да си жива и здрава , усмихната и спокойна мама Simple Smilenbirthday  newsm67  newsm67  party023  Gift   ura   ura

# 64
  • Бургас
Почерпете се за мое здраве и радост:)! Благодаря за благопожеланията!  bowuuИска ми се да ви поканя тук с децата и да се веселим.

# 65
Охаааа каква е почерпка,какво е чудо.Потекаха ми лигите.

# 66
ЧРД Муциту, много здраве и сбъднати мечти!  bouquet

# 67
Честит Рожден ден Муци

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 68
ЧРД Муци!

Много щастие и радост и от мен  bouquet

# 69
ЧРД Муци, много здраве, щастие и късмет.

Днес беше много хубав ден. Сутринта ми се плачеше от мъка, детето беше за първи ден на ясла и ми беше едно такова, много странно. На обяд се обадих да видя как е и ми се доплака от щастие. Детето си играе, тича, вика, смее се. Стана ми много приятно.  Heart Eyes Голяма тръпка е. Като я взехме от яслата, казаха, че е отличничка и не се е разбрало, че е имало ново дете.  Hug Седяла е на гърне, яла е и е спала, абе послушно е било детето. Ще видим следващите дни как ще е. Личи и, че е много доволна. Сутринта като влязохме в занималнята, тя направи две крачки, пусна ме, затича се към една кукла и забрави за мама.  Laughing Пожелавам и на вашите бебоци, да приемат така лесно яслата.  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 18:57 от _baby

# 70
Муци,

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 71
_baby  Това е супер за градината,дано така и продължи.

# 72
Дими, на ясла сме все още. То детето не е спало нощес. Май е усетила какво я чака и сън не я е хванал. Заспа на сутринта, а в таксито още спеше.

# 73
МУЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ!
_baby Много се радвам за Валя, нека да продължава да си ходи с желание  Hug
Сиска Наистина сте изкарали хубав уикенд  Laughing А колкото до среща, то всички сме ЗА, ама трудно се събираме Wink Нека само да постопли малко времето, че като гледам прогнозата пак ще се скапе...омръзна ми когато излизам малката всеки път да плаче заради шала и шапката  Tired
Лека нощ на всички   bouquet

# 74
Sorry,ама аз нали ги бъркам ясла,градина.На нас като още ние рано за това...извинявай за грешката.

Общи условия

Активация на акаунт