Аз да ви се оплача, нали от месец насам все казвам, че детето е станало невъзможно. Уж го гледах да не да му растат зъби (какво съм гледала и аз не знам) нямаше. Да, ама не вчера като го гъделичках, като му погледнах в устата 4 кътника, 2 отгоре и 2 отдолу. И те не само, че тръгнали, ами и избили вече. Милото ми момче, пък аз му се карам, че е много капризен. А горните така избиват, не да се покаже ръбче, ами целите. Такива съсиреци с кръв има, че не е истина. Учудвам се, защото с предните зъби, те пак избиха на куп, цял месец имаше разстройство, сега нито сополи нито разтройство, така потайничко са си избили, че никой не е забелязал, хем всяка вечер мием зъбите. Ама и аз съм една майка...
Сега ще се обличаме и отиваме да се пързаляме. Ще му направя някой друга снимка на детето, да пусна в албумчето.
ПП: Понеже онзи ден, на кафето ме бъзикахте (те си знаят кои), че не съм се подстригвала от сума ти и време, взех че си се подстригах сама. Държа да отбележа, че е доста сполучливо, въпреки че не можах да си "набухна" косата отгоре. Ами оставете това, такава фризьорска мания ме обзе, че подстригах и детето.. и той стана доста сполучлив..