Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 26-та тема

• 56 196
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
Готова сьм с обяда-зелен фасул

# 121
  • София-Младост
Далеч не толкова красиви, но пък доста вкусни са първите ми мъфини по тази рецепта.
Само дето сладкото ми остана отгоре, а не потъна навътре...май сместа излезе по-гъста.
 Simple Smile

# 122
Кодрит Кадир - карамелова торта, сложих по-малко какао, а крем карамела го направих двойна доза.
Въпреки, че постоянно намалявах градусите, водата все успяваше да заври и крем карамела е с шупли, иначе  е много вкусна тортата.

# 123
Кодрит Кадир - карамелова торта, сложих по-малко какао, а крем карамела го направих двойна доза.
Въпреки, че постоянно намалявах градусите, водата все успяваше да заври и крем карамела е с шупли, иначе  е много вкусна тортата.

Вивиян,да ти призная и моя първи опит с крем карамел беше такъв на шупли ,но свекърва ми ме посъветва каго го правя във водна баня да не позволявам водата да заври ,а да доливам студена  ,и миналата седмица резултата беше перфектен гладък и много вкусен.Пробвай и ти така следващият път

# 124
  • Torino,IT
Добър ден, дами  bouquet
Милен, много красиви къпкейкс, точно като за празника др.събота Peace
От мен от вчера пеперудки с грах, шунка и сметана и друсани картофи с копър и чесън

# 125
Кифлички пак по рецепта на Берина. Hug
Направо не мога да спра да се тъпча. Crazy Още са леко топлички, мекички от вътре, хрупкави от вън, абе приказка.

# 126
  • Някъде на път....
polin_a, много е вкусно това "нищо особено"  Peace
asyalein, направо ме изумява търпението ти да приготвяш тези различни ястия! Супер!  Peace
пеп-4o, esy, Tannita, адмирации!  smile3501
Bambinkamalinka, подсети ме за зелен фасул  Hug- трябва и аз да спретна тия дни един.
Lindita, мммм, апетитно!   bouquet

От мен снощи един Кекс със шоколад и сини сливи по рецептата на pep-40много вкусен стана

И един мой затвърден вече Кекс с мед Wink

Слънчев ден желая!  Hug

# 127

Свинско печено в мляко и сметана
  chef

Изглевда перфектно това свинско. Моля за рецептата. ще го направя през уикенда.   bouquet

# 128
Наминавам само да благодаря на всички ви за комплиментите! newsm51

И да ви кажа, разбира се, че готвите страшно вкусно!  Peace

Не ви изпускам от поглед! Wink Laughing

Много скоро и аз се завръщам в редиците на готвещите, че на таткото май му поомръзна вече...  Laughing Hug

# 129
Свинско задушено в мляко и сметана
  chef
Изглевда перфектно това свинско. Моля за рецептата. ще го направя през уикенда.   bouquet

Далка, заповядай, наистина е много вкусно!

Ягодка, така са да, мераклии в началото и леко, леко започват да се оттеглят от кухнята Laughing ooooh!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 15:17 от esy

# 130
Браво момичета,големи майстори сте   bouquet
Краси.мира,може ли рецептата на какаовия сладкиш от първа страница  Praynig

# 131
Привет, кулинарки Grinning

Smiley* рецептата за кадифените кексчета ще я намериш тук Hug

Кюбит, липсваш тук, къде се губиш Hug

asyalein мерси Hug, а твоите мъфини по каква рецепта ги прави?

Мама Цоцоланка ако те пуснат твоите ела на гости, нищо друго няма да правиш освен питки. Каквито страхотни ги правиш, може и аз да прихвана покрай теб Wink А аз много се радвам на гости, които хапват сладко  Grinning

пеп-4o, мда, така беше идеята да изглеждат романтично, но не съм сигурна че визията накара половинката да омете 4 кексчета едно след друго Shocked
А твоя пухкав омлет много ме впечатли. Половинката се опитва от край време да го докара така, но той все изгаря Crazy

esy, Tannita, благодаря Hug Комплимент от гурмани и естети като вас много ме радва Blush

Lindita, благодаря Hug Аз реших да ги спретна тия кексчета пред- празнично, но днес ми дадоха друга идея. Шоколадово фондю newsm53 Така, че за самия празник няма да правя нищо Grinning

Надявам се, че не са ви омръзнали къпкейскчетата, щото имам имам още едни- Мока къпкейкс:

# 132
Милен@, тук съм, чета редовно.  Flutter Но не готвя често,  Rolling Eyes а като сготвя, нямам муза да снимам.  Stop Както се казва "в период съм".  Joy

# 133
Милен@, благодаря за рецептата smile3525

За тази вечер:

- за мене - пролетно меню - дроб - сарма с пилешки дробчета със зелена салатка /изкуших се от снимката на marulka_s/;

Съпругът ми и дъщеря ми не я обичат и за тях менюто е друго:

- пиле с картофки

За десерт:

- бананов шейк

# 134
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein мерси Hug, а твоите мъфини по каква рецепта ги прави?

кои? дето ги изхвърлих ли? hahaha
без рецепта бяха с манго и шоколад - никой да не пробва.
гадост Sick

Общи условия

Активация на акаунт