Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 162
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Ако още не сте обърнали сериозно внимание -какво сирене не трябва да купувате-Ето списъка със сирената ,за производството на които се използва растителна мазнинаhttp://dnes.dir.bg/2009/02/03/news3947533.html
И да не сте купили такова Peace

# 106
  • Варна
Merrygold, честита ти рожбичка! Много да ви радва Simple Smile
Аз си купувах подплънки BabyLux от Бебчо, не са мн. скъпи - 2,50 кутията. Междудругото имам почти пълна кутия, която ми остана, търся на кой да я подаря. Нямам идея как да ти я дам обаче newsm78

Я сега бързо си признавайте - играхме ли днес на Карамфил с някой от вас,а? Имаше много симпатични мами, ама то някак не върви да ги питаш "абе ти да не си форумска мама"  Mr. Green Ние бяхме от 11.30 до към 13.

# 107
Здравейте момичета Hug За първи път пиша в този форум.
Аз съм бъдеща майска мама от Варна и искам да ви питам от впечатленията ви от Аг болница и Майчин дом Варна. Изправена съм пред този избор, защото моята докторка изражда само в Майчин дом, а разбрах,че АГ е по-добре като апаратура. Вие какво мислите? Благодаря ви,предварително!  bouquet

# 108

Я сега бързо си признавайте - играхме ли днес на Карамфил с някой от вас,а? Имаше много симпатични мами, ама то някак не върви да ги питаш "абе ти да не си форумска мама"  Mr. Green Ние бяхме от 11.30 до към 13.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ този "сценарии"го играхме сума време -миналата година лятото.Вече е изтъркан Mr. GreenДа си ги нямаме такивиЗи Naughty
Все някой обиколил Морската градина,видял мами ..ама Embarassedбило срамно да попита.
Ами слагайте си един "нишан" и като ви видя някъде да ви разпознавам /като сте срамежливки-мърцеливки Joy Joy
Аз признавам /без бой/,че не съм била там   Joy
Обаче Поспаланка е посочила "часът и мястото на събитието -са известни"-трябва да ти докладват
Моята мама и сладко чедо са били преди обяд в Морската -на отракциона до Езерцето....
 bouquet

# 109
  • Варна
Joy Joy Joy Ми издайте ни номера на нас новаците  Joy  То не, че е срамно, ма представяш ли си да кажеш на някоя нищо неподозираща мама "абе ти да не Поспалана, че те подозирам?"  Joy Joy Joy

# 110
Joy Joy Joy Ми издайте ни номера на нас новаците  Joy  То не, че е срамно, ма представяш ли си да кажеш на някоя нищо неподозираща мама "абе ти да не Поспалана, че те подозирам?"  Joy Joy Joy
:35: JoyПрава сииииии-точно ако я попиташ дали е поспалана ,а не дали е ПоспаланКа...ще ти каже "Абе ,ей маце ..аз се сбърквам от работа и тичане след децата ...как ме виждаш изобщо да ми остава време за сън"...и станала препирнята #Crazyза едното чудо. Joy Joy

# 111
 Честито на мама merrygold, да ти е живо и здраво бебчето и много да ви радва.
Daninka, благодаря ти за инфото за сирената. Вече бях взела да се чудя какво да купувам, май сме заобиколени жсе от вредни храни.
 Поспаланка, ние днес скиторихме по центъра. Но със сигурност ще намина и край детската площадка някой ден, за да се запознаем.
Аз не съм от срамежливите, така че ще се открием.
 Добре дошла kazablanka_v, леко бременеене ти пожелавам. Аз родих в Майчин дом при др. Бейлерян и съм много доволна. Както от отношение така и от всички грижи като цяло.
За АГ нямам впечатления и никоя моя позната не е раждала там така че нищо не мога да кажа.

# 112
Здравейте момичета Hug За първи път пиша в този форум.
Аз съм бъдеща майска мама от Варна и искам да ви питам от впечатленията ви от Аг болница и Майчин дом Варна. Изправена съм пред този избор, защото моята докторка изражда само в Майчин дом, а разбрах,че АГ е по-добре като апаратура. Вие какво мислите? Благодаря ви,предварително!  bouquet
ако става въпрос за апаратура за самите бебета,грижата за тях  в първите моменти ...няма спор.Единственото отделение в Североизточна България по Неонатология  е в АГ.Така ,че от тази гледна точка си информирана правилно.
Пожелавам ви хубав ден  bouquet
Аз хуквам към нас да си видя малките съкровища Heart Eyes Heart Eyes

# 113
  • Варна
Поспаланке ако сте били на площадката зад 34-35 блок значи съм ви гледала от терасата а после много тактично съм ви заобиколила...защото мойта беба не играе още и правих луди окръжности в двора на "Ангел Кънчев"(Даже станах свидетелка на детски побой, направо косата ми настръхна) Обаче утре май ще си стоя пред блокчето, че ме мързи  Whistling

# 114
Здравейте .
Днес времето беше супер   Nature Sunny за разходки newsm68 newsm68 1stroller и морската градина бе пълна . Дано Алекс се е уморила повече от мен , че да спи довечера . newsm17 newsm17 1crib
По повод запознанствата , няма нищо лошо да се запознаете и с други мами който не са от форума . Съвсем нормално е да се засечете 2 - 3 пъти и да започнете да си кимате и подсмихвате . миналата година по този начин в морската градина се за-форми една голяма тайфа .Но бях свидетел как две мами от форума (няма да казвам как се казват , те да си признават ) се търсеха по червените фибички в косите . И се намериха . Така че бъдете по смели  smile3521 smile3521  newsm10 newsm10
За АГ и Майчин дом нямам наблюдение и не мога да помогна .  newsm12

# 115
Здравейте момичета.

Искам да се присъединя към вас. Аз съм мама от скоро и ще се радвам да имам вашата подкрепа.
Казвам се Елена, моето бебче Мартин е още мъниче и не е излизал на разходки, но се надявам че като порасне и времето се стопли ще бъдем навън.

Аз раждах в АГ преди 20 дни и мога да кажа, че персонала са много отзивчиви като цяло. Храната малко е кофти, ама няма да седиш там кой знае колко. Знам че апаратурата им е добра, но за наше щастие не е имало нужда да я ползваме. Все пак отиваш в дадена болница заради лекаря - поне аз така направих.

# 116
  • Варна
в АГ не съм ходила, не знам как е там, знам че неонатологията е там. раждах в МД при Георгиев, сега шак ще съм там - доволна съм  Peace

merrygold честито бебче  bouquet за подплънките аз съм най-доволна от тея на Чико Peace верно малко по-скъпи са, но поне на мен ми бяха най-добре , попиват много и са мекички Peace
за кърменето навън - най добре си купи няколко блузки с копчалък отпред, за да не ти се оголва кръста. + едно одеалце да скриеш "хранилката" и сте  thumbsup

# 117
Здравейте и от нас.
Чак сега се прибирме от разходка с малката, че дори и татито ни срещна на връщане Laughing

Относно АГ-то и Окръжна б-ца - една приятелка роди малко преди мен в Окръжна и беше много доволна от всичко, но тя ходи там заради доктора си. Аз бях в АГ-то скоро и също ми хареса, уцелих готини доктори на смяна, не съм имала проблеми и с престоя в следващите дни. Храната не беше най-вкусната, но все пак е болница и не очаквах кулинарни шедьоври. Апаратурата работеше нормално, не знам дали е най-модерната но изглеждаше добре.

Честито на новия член на екипа на варненските майки, да е живо и здраво детенцето и много да слуша мама и тати

# 118
 Добре дошла на новата мама. welcome Да ти е жив и здрав малкия Мартин, много да ви радва.
Разбира се че ще помагаме със съвети.

# 119
 Flutter само да ви изклюкаря,че мойто чаве вече кърти Mr. Green ми то това сън ли е 40мин на вън ooooh! доволна съм,утре пак съм на линия Flutter
аз раждах в аг-то доволна съм Flutter
добре дошла на новата мама  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт