Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 975
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
43230-код от току що получена фактура -25% sur tout le pret-a-porter -20% tout le reste-чаршафи,мебели и т.н за колекция пролет-лято  bouquet

# 136
# 137
  • до морето
Момичета, попитах в другата тема, но никой не ми отговори затова ще попитам и тук. Днес на обяд пуснах поръчка с код за намаление. Преди малко видях , че нещата си стоят в кошницата ми а и на мейла нямам потвърждение! Погледнах и в "моите команди" и там ги няма нещата. При поръчването минах през всички стъпки и всичко изглеждаше ок на края, не ми се е случвало досега такова нещо и се чудя дали да повторя поръчката. Благодаря ви предварително!

# 138
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, попитах в другата тема, но никой не ми отговори затова ще попитам и тук. Днес на обяд пуснах поръчка с код за намаление. Преди малко видях , че нещата си стоят в кошницата ми а и на мейла нямам потвърждение! Погледнах и в "моите команди" и там ги няма нещата. При поръчването минах през всички стъпки и всичко изглеждаше ок на края, не ми се е случвало досега такова нещо и се чудя дали да повторя поръчката. Благодаря ви предварително!

Това е за другата темо, но ако имате интернет банкиране можете да проверите дали да си блокирали парите за поръчката

# 139
  • София

Имам въпрос:
Имали оскъпяване, ако пратя поръчката на друг адрес?: 2 различни града. 
.. имам спомен, че имаше някакво оскъпяване, но снощи тествах до някъде (без да финализира плащането) и не видях да се оскъпява.
Няма оскъпяване, аз редовно поръчвам на майка ми, а и на разни комшии и естествено си ги пиша с техните данни, майка живее в друг град - нищо допълинтелно не се плаща.

# 140
  • морето и сините вълни :)
Мацки имам спешна питанка
ще пускам поръчка  и се чудя какъв код да си избера ,рових се назад в страниците и попаднах на този за БГ
30813 - 20?/45? от новата + БД.
Гледам добавяте някаква калъфка да ви даде БД,после видях на първа страница каква е офертата че трябва да е за нова колекция и намаление получаваш.
Та мойте неща в кошницата са детско и един панталон за мен.Всичките са намалени  освен една детска рокличка цопнах този код и хоп даде ми БД.Та сега се зачудих  как и защо стана този номер.Ако я пусна поръчката дали може да се обърка нещо newsm78

# 141
Да се включа, че с кода 42471 за шалтето получих чашите за ракия на Бохемия. Поръчката е от 07.01.
Май не останаха много неполучили поръчки от тази дата, а и не съм първата получила чашите с този код.

# 142
днес получих десертните чинии в червено и кафяво. страхотни са!  Grinning Grinning Grinning

# 143
# 144
Ето и от мен един код
 27014 
дава тези
SAC VOYAGE    chocolat et    

SAC    Vieux rose/o    

+ намаление 20%

# 145
ще пускам поръчка  и се чудя какъв код да си избера ,рових се назад в страниците и попаднах на този за БГ
Гледам добавяте някаква калъфка да ви даде БД,после видях на първа страница каква е офертата че трябва да е за нова колекция и намаление получаваш.
Та мойте неща в кошницата са детско и един панталон за мен.Всичките са намалени  освен една детска рокличка цопнах този код и хоп даде ми БД.Та сега се зачудих  как и защо стана този номер.Ако я пусна поръчката дали може да се обърка нещо newsm78

вчера пуснах поръчка с този код,намали ми 20Е от едни дънки от новата колекция (от 42.90Е) и комплект от 2 кърпи,май с кърпите се активира кода или с една калъфка.Останалите неща не си промениха цената.Много съм доволна защото бях готова да купя и на редовната цена Simple Smile,като пристигнат ще пусна фото Wink

# 146

вчера пуснах поръчка с този код,намали ми 20Е от едни дънки от новата колекция (от 42.90Е) и комплект от 2 кърпи,май с кърпите се активира кода или с една калъфка.Останалите неща не си промениха цената.Много съм доволна защото бях готова да купя и на редовната цена Simple Smile,като пристигнат ще пусна фото Wink

забравих да спомена безплатната доставка Grinning

# 147
  • София
искам да попитам някой чувал ли е за сайта www.sarenza.com , видях там някои неща от www.laredoute.fr  и на малко по ниски цени. Той е само за обувки, но май няма доставка до България, ако  накой е чувал моля да ми пише лично или тук не е проблем. Трябва ми помощ.

Благодаря предварително! 

доставят само до франция , белгия и люксембург, поне това дава при регистрация

# 148
Момичета имам един въпрос относно кодовете с подарък новият каталог пролет/лято 09 как ще разбера че ще ми го пратят като не ми го отразява като подарък в смисъл в самата фактура не фигурира никъде ?
Те как ще разберат за да ми го пратят ?
Ще помоля ползвалите такъв код да споделят   !

Благодаря предварително за отговорите !

# 149
днес получих десертните чинии в червено и кафяво. страхотни са!  Grinning Grinning Grinning

Може ли да попитам, с код ли ги получи или ги поръча нормално. Ако е с код може ли да ми го  кажеш? И да попитам още нещо, те с приборите ли вървят комплект?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт