И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 717
  • 506
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
 smile3520

Нито дума за акането, ей!!!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:24 от dorchester

# 331
Здравей 902630,

няма нищо страшно в трета фаза. Въпросът е да не премине лекичко към фазата „преди Дюкан”. За мен поне беше супер – можеш да хапваш каквото поискаш 2 пъти в седмицата, но наистина : когато решиш да ги направиш 4 или 5 пъти просто се замисли – няма смисъл да пращаш по дяволите хубавото нещо, което виждаш в огледалото + това знаеш, че когато ядеш много лоша храна, винаги боли корем. Поне мен това е в състояние да ме откаже.

И тук се намесва проблема с WC-то – винаги съм имала ГОЛЕМИ проблеми, но откакто открих този режим всичко е наред, за което съм много благодарна. При това за цялото това време съм използвала овесени трици само 1 седмица.

# 332
  • Sofia
До "Цоци" - Винаги ли си оставяш колата на ръчна Shocked ?
по добре да я оставяш на скорост вместо на ръчна .. дано да не се излагам като го казвам- туни?

Ами аз винаги на ръчна я оставям. Защо, кое му е лошото?

# 333
902630, казвах го наскоро, сега пак ще го повторя - трета не е страшна, в трета има правила  Peace - това е разрешено и по толкова, това - не, спазва се като втора. И трябва да се спазва по устав - с плодовете, хляба, кашкавала, въглехидратите, галите - така както е дадена от Дюкан. Може (а според мен и трябва) да се започне с постепенно въвеждане на храните, но не да си останеш през цялото време на 2+плод, организма ти трябва отново да "свикне" с нормалните храни, от които е бил лишен, и то да свикне по един контролиран начин...

Боби 1973, за това как да направим клекнала поза в съвременна тоалетна едно от момичетата (кое беше newsm78 - да се обади) беше дало много хубаво описание - краката трябва да са повдигнати, да се сложат на обърнат леген или детско столче и да се наклоним силно напред.

# 334
Поздрави и от мен!
Последните две теми ги пропуснах ,ама поне успях да чета диагонално .Искам да благодаря на съфорумката (забравих и ника ),която ме посъветва при проблем с" 00" да ям триците сутрин с топло мляко +чаша топла вода :БЛАГОДАРЯ   bouquet
Иначе и аз съм от тези дето много бавно им се получават нещата ,но нали и аз съм на поправителен Embarassed.Поне този път съм 100 режимна .
Лек ден на всички и големи минуси  Hug

# 335
До "Цоци" - Винаги ли си оставяш колата на ръчна Shocked ?
по добре да я оставяш на скорост вместо на ръчна .. дано да не се излагам като го казвам- туни?

Ами аз винаги на ръчна я оставям. Защо, кое му е лошото?

Зимата, може да замръзне и да имаш ядове, лятото е ок./ е  ако си на байр -си трябва/
Иначе на първа Peace

# 336
Здравейте, аз като едногодишна дюканка предпочитам вече да ви чета повечко вече, вместо да пишаааааааааа,но да ви попитам как ,защо и по колко се използваше ябълков пектин?

Пуснах две снимчици, дано да са станали, но те са от преди Коледа, а сега съм решила още 3/4 кг да сваля......

# 337
Днес темата ме кефи  Joy
по повод поста на Дори
Да не съм прекалено описателна само - седнала съм си, обаче се навеждам напред и се "прегръщам" - за да притисна корема...Нямам проблеми с 00, но реших една вечер без никакъв повод да опитам да видя дали ще стане - става работата  hahaha
Това означава, че не е нужно да чакаш да ти се приака.

Моето мило е много слабо и ходи много рядко.Сега дори си е взел активия, но...яде предимно месо, пие кола вместо вода, мазното му е отврат, плодовете ги отминава...повече не е нужно да обяснявам...

Ето го(Тунинг, сега ще ти стане ясно, че никога няма да ми се видиш прекалено слаб, а е малко по-висок от теб Laughing)

http://www.foto.bg/data/500/medium/689653.JPG

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 12:26 от Боби1973

# 338
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета.   bouquet
Направих месец с вас и съм доволна от резултата - 6.700кг.  Grinning
Съвсем нормално мисля , имайки предвид болежките и меда който ям (по 1ч.лъж.дневно).
Та това е прегрешението ми , но по лекарски препоръки , но за сметка на това се чуствам добре.  Peace
Благодаря ви за съветите , куража , за всичко.... ,
сама нямаше да се справя. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Stelxen , честита годишнина!

# 339

За ПЕКТИНА
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/07/02/%D0%B7%D0%B0-%D0 … D%D0%B0/#comments

Бабка Жабка - честита месечинка   bouquet

# 340
  • София
Цоци, много съжалявам са случката  Hug , но честно и без бой си признавам, че ми потекоха сълзи от смях по време на четенето на историята ти! Моя милост оставя колата си на скорост и ръчна - винаги и двете едновременно... Много хора са ми казвали, че не е редно, но точно от страх да не се получи твоята история го правя, щото съм доста завеяна ........... Е, аз примерно щях да сгазя без да искам един мил приятел, който кавалерски ми чистеше скрежта от стъклата, докато си палех колата..... пуснах съединителя  Joy Joy ........ и добре, че бях вдигнала ръчната ....... Embarassed ....... щях да оставя света с един кавалер по - малко  ...........умрях от срам ...........hahaha

# 341
Яко спам, ама ми е много смешно днес с колите - моята майка една сутрин буди милото и го моли да слезе да я бута, защото много сняг и не може да тръгне...Гледам от балкона сеир,газ до дупка, обаче и с бутане не става - събраха се 3ма мъже и едвам я поместват, едвам се пързаля и изведнъж майка ми изхвърча на пътя с 300, а тримата мъже - в черно...дори и не спря да им благодари...нали се сещате защо  Joy

# 342
rien, благодаря.

Сухотата намаля (или просто свикнах с нея  Simple Smile)
За протокола: 4-ти ден ударна фаза, не съм се мерила, ще го направя утре.
Довечера съм не вечеря в ресторант с трурска кухня и от сутринта се чудя какво ще си поръчвам  newsm78
Не задавам въпрос   Grinning, само споделям.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 12:50 от Raffaello

# 343
По темата която аз възбудих .... абе уж съм шофьор на над 100 000км ...знам какво да правя че съм си и патила от залепнали накладки ( в студа с дръпната ръчна) ...уж винаги спирам "на скорост" ... то аз и винаги карам на фарове и зиме и лете ...ама вчера ...хем без фарове ме хванаха органите на КАТ хем нито ръчна нито на скорост паркирах ......
ЕЙ НА КАТО МИ ПРЕДУПТЕЖДАВАШЕ професора че ще ОГЛУПЕЕМ ... вижте ...как Цоци оглупя ...прави е бил човека ...
но има и хубава страна на нещата ...разказвам аз на Домашния ми любимец случката с КАТ ..... и той и един негов приятел беше у нас ...бяха на едно мнение " С новата ми визия и старата уста ( демек възможности за убеждавам и говоря) ...двете нещастни сержантчета от КАТ не са имали НИКАКЪВ ШАНС да ми напишат АКТ-че"....
та другото последствие от режима е .... хубавото - имам допълнителни козове пред органите на КАТ ....лошото - в къщи не проявяват никакво съчувствие към моите неволи ....даже напротив ...мъжа ми изказа съчувствие към сержантчетата който са имали нещастието да ме спрат ....

# 344
Дрюбрютру дружина!
"Предавам се , ще акам!" http://www.bgvip.tv/play.php?vid=11745
 Joy  Joy
Да ви имам темата.
Тунчо, колата винаги е на ръчна - изискване немско.Освен като карам и на светофара.  Mr. Green Дори като спра , за да акам пак е на ръчна.
Рафаело няма за какво , пиши как се чувстваш, въпроси вече ги уредихме.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт