И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 724
  • 506
  •   1
Отговори
# 345
В турски ресторант няма свинско поне  Laughing .Кебаб си поръчай, кюфте си поръчай, само да няма въглехидрати. Peace

# 346
         Ха добър ден и от мен ! При нас времето е разкошно, слънчичце , топло , хората плъзнаха , направо е гъмжило навсякъде !  Crazy  Охххх как ми харесва , подновявам разходката и обедната почивка !  Mr. Green
Днес не съм се качвала на кантара , но всичко е наред дано утре да има минусче !
 Много ме развеселихте с акането и Цоцинка съжалявам за случката , ама кво да се прави режима ни кара да углопяваме! По този повод аз като забравя да направя нещо по поръчка на милото ми и се управдавам с режима !  Mr. Green Така че приложение има и това   Whistling

Честита месечинка на desi val , babka_jabka    продължавайте смело напред момичета !
 Честито минусче на cote  
Stelxen , честита годишнина , да се обичате и да се множите   bouquet
  На всички гушки и целувки  Hug Heart Eyes

# 347
Бабка Жабка - честита месечинка! Успех нататък!   bouquet

Стелксен - честита Ви годишнина! Бъдете живи, здрави, обичайте се и се уважавайте!

За позите с легените ( ако не се лъжа) Танчето беше обяснявала. Айде и аз малко да поразсъждавам - лошото е, че свикваме седнали и примерно като си отида при нашите ( там положението е клекнал) нищо не става, противно на теорията.

Иначе - едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ на всички момичета с разсъждения относно фазите ( 3 и 4) на режима, много сте ми полезни. Че скоро всичко това ми предстои.

Марчелка - радвамсе, че вече ще си тук, в темата. Липсваше!

Приятен ден на всички!

# 348
В турски ресторант няма свинско поне  Laughing .

Добре, че живеем в свят с Интернет  Simple Smile Потърсих ресторанта, намерих го, даже и менюто прочетох  Grinning

Ще мога да хапна патешки сърца на скара, телешки стек на скара или телешки език. Значи имам избор  Simple Smile

# 349
Добър ден мили момичета и момчета!:hug:
Нямам време да пиша, но пък ви чета редовно, не ви изпускам от поглед Wink
Включвам се по темата с четвърта доживотна, акането и спирането на ръчна Mr. Green
1. Четвърта доживотна - С ръка на сърцето и с чиста съвест мога да кажа, че работи. Няма начин, ако протеиновия четвъртък или който ден решите  се спазва, да няма резултат. Всеки, който се е провалил или леко е отпуснал колана е защото е нарушил основното правило, а то е - "само един ден от седмицата чисти протеини- ама много чисти Laughing". Това, че понякога волята ни изневерява, не означава че режимът ни е виновен, айде мола ви се Heart Eyes Изпадам много често в хранително разгулство, което не ми се отразява чак толкоз, но усетя ли се , че прекалявам веднъг зимам съответните мерки hahaha
По втора точка от доклада- Не съм много съгласна с лелята на Дорчето / сори Дорче/ щот аз съм живия /все още/ пример за това - всяка сутрин , без изключение, даже и по време на режима, нищо не можа да разбрица усилената ми перисталтика, а винаги съм бил пухкавка . Пък половинката ми е от седмичните, а никага не е бил дебел newsm78.
3. По трета точка от дискусията  - никога не разчитам на ръчна, за разлика от мъжете hahaha hahaha hahaha.
Цоци, докато те чета, винаги се задъхвам, но ти владееш хаоса. Wink
Хубав ден засега, че мноо се разписах.  Hug

# 350
Здравейте,за първи път пиша във форума ,май месец започнах диета на плодове и зеленчуци (основно плодове) като си позволявах и риба ,но рядко ,свалих около 10 килограма за 3 месеца бях много физически активна ,от септември  продължавам да си спазвам режима, но не отслабвам ами и качвам килограми.Почвам да се замислям ,че тялото ми е привикнало към този начин на хранене.Написах всичко това за да добиете някаква представа от домоментното ми хранене и да ми кажете добре ли би било от напълно въглехидратно хранене каквото е мойто да премина на Дюкан ? Знам ,че няма да ми е лесно ,но нямам и много избор ,чувствам се ужасно ,въпреки ,че нямам много за сваляне около 5 кг...! Моля за съвет...

# 351
Здравейте момичета и момче  Hug ,така ми липсвахте две теми,че думи нямам да опиша.Но очните ми течаха с пълна пара,после с децата и честно да си кажа,нервичките не ми стигаха да чета каквото и да е,дори и Нашата тема.Продължавам си стриктно и за това време отчитам -1 килограм.В момента съм пред МЦ , така че много се надявам минуса да порасне още  Whistling .Ще видим.
Друго с което мога да се похваля е,че много познати и клиенти забелязват разлика в мен.Естествено някои знаят,че съм на "диета"(така им го обяснявам по-просто) , но това което ме ласкае най-много е,че и хора ,които не са в час с това го констатират.И такамммм.Иначе нищо кой знае какво.След този цикъл 5/5 мисля да пробвам да мина на 4/3.Още съм разколебана,но може би ще пробвам.
По коментирания въпрос за честотата за ходене до WC и килограмите би трябвали да има пряка връзка,но нито аз,нито любимото сме пример за това.Той може когато си пожелае да върши Тази работа,а миличкия е само 116кг и по негови думи гушката му била като на вребче  Joy Joy Joy.При мен е по-различно.От дете бях с лениви черва.По време на първата бременност и няколко месеца след раждането бях невероятно редовна,сигурно на хормонална основа,но пак ме хвана.След второто обаче,вече 4 годинки почти нямам никакви оплаквания.Дори и след 3 седмици с Дюкан,я имам 2-3 дена да съм прескочила,я не.Какъв е извода -раждайте  Joy.Но за мен равносметката е Лениви черва = по-малко килограми,редовно ходене = повечко килограми.Последното го отдавам на лекотата която усещам след  smile3550,която бързо запълвам я с Фафличка,я с нещо по-така.Сега се връщам да ви почета в предишните две теми  #Shocked,да видя кой каквоняма да изтървам клюките я!!!
Вещи , две години!!!това се казва постоянство  smile3501
babka_jabka   ,честита месечинка от мен.И аз съм по петите ти и така ,до постигане на целта.Ти си истинско вдъхновение и дано повечко момичета вземат пример от теб  Hug Hug Hug .
Флучия  , купи си нов електронен кантар,определено ще ти дава по-точна яснота за килограмите ти в момента,но и ще те разочаровам малко ,и той  отчита плюсчетата  Sad .От моя кантар съм си доволна,но сега съжалявам,че не си взех такъв с памет и да ми измерва мазнинките в %.
Tumba_lumba   ,  и аз това викам,не е режим,а начин на живот.Дано през целия период на отслабване и задържане да се науча да живея с него.Това ще е най-ценното което мога да получа от Дюкан.
 Хайде със здраве и пригответе тиганите.За мене са де,но по-късно ще споделя защо,че работа ме чака  Whistling

# 352
Здравейте, момичета и Туни!
Сасс, благодаря ти за съвета! Решила съм да си купя ел. кантар, че вече съм на път да се побъркам  Crazy
Деси Вал, честита месечинка и мерси за почерпката!
Коте, браво за минуса!  Hug
Фус, добре дошла при нас и УСПЕХ!
Сузана, дано си права за гадния плюс! За съжаление и днес е налице, даже е още повече! Вече съм на път да си купя тест за овулацията! Направо ще се побъркам. Откъде е това качване. Днес ми е 14 ден след цикъла. Според вас възможно ли е овулацията ми да е започнала още от 12-тия ден и това през тези 3 дни да е задържана вода?
Ванеса Йо, моля те пусни размислите си за задържането! Имам нужда от логично обяснение за случващото ми се. И на сантиметри не съм мръднала, дънките ми стягат и ми иде да се метна от 6-ия етаж!
Бабо Жабке, честита месечинка! Бъди все така положително настроена и целеустремена и съм сигурна, че както си пожела до лятото ще постигнеш желаните кг!

# 353
Raffaello - патешки сърца мисля, че не може да хапнеш. Щото тази птица е  от забранените.  newsm78

Флучия - я се успокой де, много си нетърпелива. Ще се махне минусът, и да - явно си точно в обулация. Чак до тестове не стигай. Wink

ThenMaster - моля те да споделиш рецептата за пиле със спанак, че една кутия спанак дреме във фризера вече доста време, пък много го обичам. Благодаря!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 13:53 от gulbenur

# 354
  • София
Бабке жабке, честита месечинка!

# 355
Флучия , не се тревожи за плюсовете пред Овулация или МЦ , това е съвсем нормално , аз лично всеки месец ги усещам много затова просто не се меря за да не се демутивирам! Не се тревожи и че няма да се разкарат от хоризонта килцата , аз от личен опит го казвам 15 дни в месеца пия хормонални лекарства и стимуланти / вече 3 месеца подред/ и ето че след като съм режимна пак си свалям , варно бавничко , но си свалям !  Така че просто си бъди режимна и резултат ЩЕ ИМА !  Heart Eyes Hug

ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ  Hug Flutter Heart Eyes

# 356
Момичета и момчета, моля ви почвайте с ритниците, че ще се гръмна вече с това задържане и тия плюсове вече 6 дена! Днес ми дойде, а пък и започвам 5 дни П, така че стискам палци на ръцете и на краката да имам скоро минус, че вече  smile3511
Относно колата, аз моята винаги я оставям на скрост и на ръчна (за по-сигурно) с изключение на зимата.
На всички с поводи, с месечинки и годишнини, както и на тези с минуси  newsm51

# 357
  • София
Mr. Green Дори като спра , за да акам пак е на ръчна.

ко рьечи ?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha rotfImbo

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 14:17 от nelsun

# 358
Raffaello - патешки сърца мисля, че не може да хапнеш. Щото тази птица е  от забранените.  newsm78

Мислех, че само месото им е забранено  newsm78. Ще почета пак.
Честно казано, не че много ми се ядат сърца, зарадвах се, че все пак имам избор. Но нищо - остават 2 възможности, все пак.

# 359
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви , момичета.
Няма да ви споменУвам поименно , да не изтървЪ нЕкой.  Blush
Ще ги сборя аз тез кила , нЕма им се дам - боли , сърби , напред в борба с маЗта.  Mr. Green
Много минусчета на всички.  Hug
ОбичЪм ви бре , ей.....

Общи условия

Активация на акаунт