И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 720
  • 506
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мименсита  Hug Ривелка  Hug Фийлгуд  Hug Тони  Hug Музичка  Hug Коте  Hug Зеленко  Hug *Боби*  Hug Катнаден  Hug 902630  Hug Блумхен  Hug Горда  Hug Весито5  Hug Марчела5  Hug Цоци  Hug Анита7  Hug Сасс  Hug
Благодаря ви!!!

# 361
Вещи, мен що ме пропускаш  Cry Искам и аз  Hug

babka_jabka, честита ти месечинка!
desi val  и на теб също!
Стелксен ,честита Ви годишнина!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 14:57 от ЦвеTи

# 362
    БАБА ЖАБКА,честита ти месечинка!От сърце ти желая по-бързо и за по-дълго време да стигнеш заветната цифричка на кантара!!!
    Лелееее,ШУШИ,дано зло да те забрави!Честита ти нова визия!Невероятна промяна и страхотна разлика от І-вата снимка!Адмирации!!! smile3501 smile3501 smile3501
   МАРЧЕЛА,радвам се,че отново си с нас!Липсваше мииии... Weary

# 363
  • Пловдив
Цвети   Hug    Simple Smile

# 364
  • Под гъбата
Лелееее, няколко дни нямах нет и хоп нова тема. Сега ще ми трябва време да ви изчета. Иначе аз съм в застой и това ме депресира Cry. Започнах да ходя пеш и в двете посоки това е около 3 километра общо но не би. Съжалявам заради прегрешението,което направих и явно то е причината за застоя. И друго има защо не ми се яде? Насила ям сутрин и вечер също. Към след обяд мога и слон да погълна и после не ми се яде. newsm78

# 365
Привет! От няколко дена интернетът ми е ужасен.. постоянно се разпада връзката  Tired

Вещи, честита ти годишнина!
Да си жива, здрава, красива и търпелива  Crazy   bouquet

Вече забравих какво друго имам да казвам.. освен да поздравя Танчето за 50-те кг!  Hug  bouquet

Връщам се да чета и после пак ще пиша!

# 366
Хей, никой няма да се отчайва - радвайте се на задържането, после в 3та и 4та ще ви е супер лесно Laughing

Хайде и аз веднъж да почерпя с кафе - има за всеки според вкуса - моля:

http://www.vbox7.com/play:66e12c6b

# 367
Лелееее, няколко дни нямах нет и хоп нова тема......
, а аз все имам нет и все нова тема............ newsm78

И.... никакво отчайване. Пийте само чай!

# 368
Боби1973  , мерси за кафенцено мила , точно от това имах нужда !  Hug аууу а песничката ми е любима даже се разтанцувах ....  Crazy

Внимание внимание ....... важно съобщение ......
   На 11.02.2009год. сряда в гр. Бургас ще се проведе среща на Бургаските Дюкански поклоници !!! Моля заповядайте всички , стари , нови , приемаме с усмивка !!!
 Заведението още не е уточнено , чакам на лични предложения и възражения за дата и час на срещата!  

Хубав следобед !  Heart Eyes Hug

# 369
  • в шоки-land
3дравейте, момичета  Hug Heart Eyes...до сега не сьм писала, се опитвам да следя темите, но ми е трудничко  Blush...на режима сьм от 27.01. направих 6 дни П - и сега сьм 4 ден на П3....прочетох книгата, сега сьм порьчала и другата с рецептите, но вашите рецепти много ми помагат. Благодаря на всички    bouquet  bouquet  bouquet

може би сте писали някьде, но не можах да намеря нищо Rolling Eyes - как стои вьпросьт с царевицата? не я намери в ра3решените храни - следователно би трябвало да е 3абранена, но все пак да питам....благодаря   bouquet и пожелавам на всички много минусчета Hug Heart Eyes

на най- отговорната модераторка - Честита годишнина  и всичко по-по- най-най -   Grinning Flutter  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
Здравей и добре дошла, amei , царевицата не влиза в режима.

# 371
Амей - царевица не  Naughty. Цитирам книгата "Забранени са нишестените зеленчуци - картофи, ориз, царевица, грах, бакла, леща, боб, нахут..." Стр. 86  Hug
902631 - бързак такъв! Какво означава ника ти  newsm78

# 372
  • София
Здравейте, здравейте!  Hug
Вещи, честита годишнина на патерица!  bouquet
Stelxen, много любов, разбирателство и приятелство!  bouquet
babka_jabka, честита ти месечинка!  bouquet
Два дни не съм се включвала и толкова много неща са се случили, че ще има да чета още 2 дни!  Grinning
Хубава вечер на всички! Hug

# 373
  • в шоки-land
мерси и на двете ви  Hug Heart Eyes    bouquet  много сте бьр3и  newsm10  love001

# 374
Амей - царевица не  Naughty. Цитирам книгата "Забранени са нишестените зеленчуци - картофи, ориз, царевица, грах, бакла, леща, боб, нахут..." Стр. 86  Hug
902631 - бързак такъв! Какво означава ника ти  newsm78
Хаха и аз да съм от помощ веднъж Simple Smile
Никът ми е с нуличка накрая, това ми е старият факултетен номер, който си повтарях, за да не го забравя и така почнах да го ползвам за регистрации  Laughing Laughing Laughing

Иначе съм момиченце - Бързачка  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 16:09 от 902630

Общи условия

Активация на акаунт