И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 714
  • 506
  •   1
Отговори
# 375
  • в сърцето на моето Слънце
Здсравейте!
Благодаря на всички за поздравленията!   bouquet Супер сте!  Hug
Бабка Жабка, честита ти месечинка!  Hug
Вещи, по-добре късно отколкото никога, честита ти годишнина! Нямам думи, само ще кажа, че ти си светъл пример за всички стари, нови и най-нови дюканки!   bouquet
Хайде аз отивам да се приготвям за празнуване! Поздрави и лек авечер на всички!

# 376
Stelxen, ние с теб започнахме по едно и също време диетата и като гледам вървим с едни и същи килограми. Да се похваля. днес правя един месец на диета и включително и GP то ми каза, че изглеждам по-добре и ми личи че съм отслабнала. Тъй като имах повишена пикочна киселина още преди диетата ми пусна едни изследвания да видим дали повишения прием на месо ми се е отразил.
Дали има някой друг с моя проблем?

# 377
  • София
До "nelsun" - Куче със салам плашиш Hug

Саламите са нережимни, затова и задължително трябва да се уплаши !  Wink

# 378
Здравейте и то мен момичета и Туни, днес е един хубав слънчев ден....  Nature Sunny
а още по-слънчево и хубаво ми става като се качих на кантара и видях -1 кг.... newsm44

# 379
Дойдох да споделя радостта си и аз,понеже знам,че вие ще ме разберете .Отивам на магазина и си харесах дънки.Викам на  продавачката-``33-34 номер имате ли?`` И тя:``Аааааааааа вие сте за 29-30`` И ми дава един чифт.Гледам ги-гледам,викам това са много малки  newsm78 `Дайте ми 33`-аз упорита!  На финала 30 ми бяха добре,но и 29 още по-добре  Shocked Понеже дънките се отпускат.........Чудо  Rolling Eyes Може и друга номерация да са били  Thinking Но каквато и да са отдавна не бях влизала в по-малък размер от 33.

# 380
Дойдох да споделя радостта си и аз,понеже знам,че вие ще ме разберете .Отивам на магазина и си харесах дънки.Викам на  продавачката-``33-34 номер имате ли?`` И тя:``Аааааааааа вие сте за 29-30`` И ми дава един чифт.Гледам ги-гледам,викам това са много малки  newsm78 `Дайте ми 33`-аз упорита!  На финала 30 ми бяха добре,но и 29 още по-добре  Shocked Понеже дънките се отпускат.........Чудо  Rolling Eyes Може и друга номерация да са били  Thinking Но каквато и да са отдавна не бях влизала в по-малък размер от 33.
Ехеее, това е супер и си е за честито  Hug
Дано скоро и аз се намъкна в някой чифт дънки  Praynig Praynig
Айде оставям ви, че ще заминавам на кафе и на театър, че да се разсея малко от темата за яденето Simple Smile
Лека!

# 381
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Е , кажете ми не съм ли свиня. Blush
От обяд като съм почнала и опустоших 8 бр. пилешки (долни) бутчета. Crazy
Това не е нормално , от днес съм на П , а и тез дни съм в очакване на МЦ , ма то не беше ядене , не бе чудо. Сега ми е тежко и за капак около 500мл. вода , та съвсем ми тежи и кльока.  Laughing
Добре , че не квака.  Mr. Green Тая вечер ще съм на едно кис. мляко, повече месо за днес немога да поема.  Peace
Утре след една тава бутове , кво ли ще каже Кантарев.  Rolling Eyes Joy

Още веднъж благодаря за поздравите ви.   bouquet

Весито  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Жужи , браво на теб.  Hug

# 382
  • София
Абе,мацки дайте  примерно меню какво ядете ,напр .днес..? Пиша,пиша,никой не ми отговаря..... Sick

# 383
има и по компетентни от мен, но ще ти отговоря доколкото мога мм
досега съм научила че трябва да си хапваш месо и то поне 0.500кг на ден, да пиеш много вода 1,5-2 литра, кис. мляко не повече от 4 кофички... и задължителните трици 3 лъжици...
а иначе можеш да си хапваш каквото си поискаш, когато си поискаш от Позволените Храни..... някои вкусотийки можеш да видиш тук  Peace

# 384
Абе,мацки дайте  примерно меню какво ядете ,напр .днес..? Пиша,пиша,никой не ми отговаря..... Sick
Сутринта-трици с пр.мляко,на обед -пил.кюфтенца на Мастерче със сметана Дюкан,за вечеря имам едно парче Пангасиос-ще го метна на скарата. От утре съм на ПЗ и съм решила тараторче да си спретна ,другото ще го мисля......

# 385
Честито на всички с месечинки и поводи, и моето момче днес прави 1 месец на Дюкан.

Почна от 95кг , в събота или неделя се тегли последно беше 87 или 88кг

Той не е много по тегленето и се мръщи като го карам да се качва на кантара.

мм преглеждай този блог сайт , за да си разнообразяваш менюто , съответно в П и ПЗ  http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%BE%D1%81%D0%BD … %BD%D0%BE-%D0%BF/  има много добри и изпитани рецепти и за сладки нещица.
И все пак да ти кажа част от моето меню : вчера пилешки бутчета на сол , а тази вечер сърца + воденички в гювеч с печени чушки , гъбки и мноооооого лук.

Също така за петък, събота и неделя (понеже ми бяха ПЗ дни във втора ) винаги си правя супичка пилешка или топчета.

# 386
  • Bulgaria
здравейте и от мен днес съм много много щаслива -1кг. просто е супер една цяла седмица задържах  newsm44

# 387
Аааа Жабче,не се притеснявай.И аз така я подкарах вчера.Само че в нашия магазин нямаха   само долни бутчета Thinking  та взех 4 цели.Разполових ги и си ги направих по китайската рецепта с мнооого люто.Фантазия.Изядох 5 парчета,можех и до 8 да откарам,но се сетих,че за работа нямам нищо за взимане и се спрях  Grinning .Днес кантара беше благосклонен,дано и към теб да е така  Peace Сега умувам за довечера,сварих едно кило воденички,може с малко лук на супичка,ама се чудя за работа какво да готвя  newsm78 .Имам един пакет пангасиус във фризера,може него да метна.Преди няколко дена пак готвих пангасиус,по рецептата на Катето Джин и бях на косъм да го докарам до състояние на подметка,а уж не съм съвсем вързана в ръцете.Я кажете как да сготвя рибока?

Жужи,това е страхотна,мотивираща новина .Браво.

ММ , нормално е да се чешиш ,по главата де newsm78  , и да се чудиш,но вземи разрови рецептите и все нещо ще те грабне.Аз днес какво ядох.Закуска - кисело млекце с трици.Преди обедна закусчица - жилирано кисело мляко със степче,една чашка.Обяд - 3 те жалки парченца (бут и половина)пилешко по китайски  Joy Joy Joy (и на един зъб не ми се закачиха),а сега доизяждам кофичка кисело мляко.Довечера - супа от воденички.
Но ден с ден еднакви нямам.Гледам да е разнообразно това което си приготвям.Преди година се предадох само заради еднообразното меню - пилешки филенца вакум и яйца по панагюрски  Sick .Недей повтаря моята грешка и успех  Peace

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 17:24 от sass

# 388
Stelxen, честита годишнина  Hug
Бабо жабке, честита ти месечинка мила  bouquet. Имаш добър резултат за сега, продължавай  Hug
Жужи, страхотно е нали  Flutter
kalinchita, честита месечинка  Hug
Деси вал, честита месечинка  Hug
The_Sunrise, честито и на твоето момченце  Hug

massimo, не мога да ти пратя ЛС  Confused
galli_ и на теб  Confused от вчера

# 389
  • София
А така де ,браво,благодаря ви....многоооо!!!!               bouquet
Ама трябваше да викна....Така ви е обвзела радостта от резултатите,че забравяте новите..... Радвам се за вас,дано и аз стигна до желаното Sick
Но, понеже бях в един форум до сега /мъчех се с ВМНВд/ и там много радушно приемат новите и има дневници за храненето на повечето и лош навик..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт