И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 701
  • 506
  •   1
Отговори
# 405
Гюлбенур,НемскотоЦвети,Рошава,Ив,Микова,Весито5,Липстик,Шуши80,Флучия,Дидка23,Цвети,The Sunrise,Айнур,МИменсита благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
Babka Jabka,Дидка 23,Нияла,честити   месечинки и на вас Hug
Стелксен,честита годишнина,много любов и разбирателство ви пожелавам   bouquet
Цоци,направо ме разбиваш Joy Joy Joy Joy Joy
На всички с намаления честито!
Момичета благодаря ви ,че споделяте опита си за 3-та и 4-та,на всички ще ни е от полза рано или късно  bouquet
И аз искам да се включа по въпроса със запека и болките при изхождане,днес бях на лекар и общо взето както и очаквах ми препоръча да спра режима,но вместо да ме посъветва да ям повече храни богати на фибри-плодове , зеленчуци и т.н,каза да ям повече супи по възможност с по-тлъсто месо Sick Изписа  ми 2 мехлема+чай от Майчин лист-Сена и ако до 10 дена подобрение ,ще има кръцни-срежи ConfusedТа сега се чудя как да нагодя режима така ,че да мога да си реша и проблема newsm78

# 406
Пепси лайт е разрешено, Пепси макс също (и то е с подсладител), всички на питки на Дерби също, защото са с подсладител и ако не греша и напитките на Фантастико вкус (собствената им марка и тя мисля че е с подсладител).
Мисля, че има и други безалкохолни с подсладител, просто не ги знам

Кофичките кисело мляко са по 400гр., с изключение на Верея калций - те са по 300гр.

Hug  Hug  Hug

# 407
blumchen_fee  грешката я вярна , Културата е 400г, 4 кофички идват много да  Peace
Цоци.... Hug

# 408
  • София
Пепси лайт е разрешено, Пепси макс също (и то е с подсладител), всички на питки на Дерби също, защото са с подсладител и ако не греша и напитките на Фантастико вкус (собствената им марка и тя мисля че е с подсладител).

Кофичките кисело мляко са по 400гр., с изключение на Верея калций - те са по 300гр.

Hug  Hug  Hug

Благодаря ти за отговора.

# 409
Момичета благодаря ви ,че споделяте опита си за 3-та и 4-та,на всички ще ни е от полза рано или късно  bouquet
И аз искам да се включа по въпроса със запека и болките при изхождане,днес бях на лекар и общо взето както и очаквах ми препоръча да спра режима,но вместо да ме посъветва да ям повече храни богати на фибри-плодове , зеленчуци и т.н,каза да ям повече супи по възможност с по-тлъсто месо Sick Изписа  ми 2 мехлема+чай от Майчин лист-Сена и ако до 10 дена подобрение ,ще има кръцни-срежи ConfusedТа сега се чудя как да нагодя режима така ,че да мога да си реша и проблема newsm78

Опита на вече миналите през режима е полезен точно сега - който може да си направи изводи дали може да се справи после и дали изобщо да се захваща...

Щом имаш наложителна здравословна причина мога да ти предложа да минеш за неопределено време на ПЗ и ако е нужно да включиш свинското месо или да избираш по-мазните риби.Не разбрах защо ще се наложи да те режат(извинявай ако съм го пропуснала).В краен случай прибави и кисела ябълка - винаги помага за 00.Друго не се сещам.Пиши как вървят нещата нататък Hug!

# 410

Опита на вече миналите през режима е полезен точно сега - който може да си направи изводи дали може да се справи после и дали изобщо да се захваща...

Щом имаш наложителна здравословна причина мога да ти предложа да минеш за неопределено време на ПЗ и ако е нужно да включиш свинското месо или да избираш по-мазните риби.Не разбрах защо ще се наложи да те режат(извинявай ако съм го пропуснала).В краен случай прибави и кисела ябълка - винаги помага за 00.Друго не се сещам.Пиши как вървят нещата нататък Hug!
Aз също имат този проблем и го реших със Майчин лист и свещички.Дано и при теб подейста.За 10-тина дни се оправих.И сега като видя зор си пиивам чайче.Действа супер очистително Whistling

# 411
Шуши, много ти благодаря за подкрепата!  Hug Имах нужда да го чуя! Мислех си, че се качва по време на овулацията, а не преди нея и затова се бях панирала така! Но сега ти ме успокои, явно всичко ще се нормализира  Praynig
Кalinchita, честита месечинка! Желая ти още много минуси за напред!
Стелксен, честита годишнина! Бъдете щастливи и винаги влюбени!

# 412
Боби,оказа се,че  имам анални фисури Confused
Постовете ти са винаги много полезни и интересни,благодаря ти за съветите и аз си мислех за повече ПЗ,докато се оправи положението.
Рали и Бети,само това май не бях пила #Crazy,дано да има ефект Praynig При тебе за колко време се реши проблема?

# 413
  • София
desi_val искай второ мнение,че тия с къцни срежи са ми любими,всичко така решават,а има и симпатяги дето бъркат фисурите с вътрешни хемероиди.Първо направи втора консултация

# 414
desi_val искай второ мнение,че тия с къцни срежи са ми любими,всичко така решават,а има и симпатяги дето бъркат фисурите с вътрешни хемероиди.Първо направи втора консултация
Честно казано,мисля първо да изчакам и да видя дали Пайлекса и другия крем няма да подействат,че като се сетя за самия преглед и тръпки ме побиват.Ако нищо не стане тогава да,но май и за мен това с рязането ,не решава проблема-в смисъл,че нямам гаранция,че при следващо запичане няма пак да ми се появят,и тогава какво-пак ли ще режем,ами то накрая ще има ли какво newsm78

# 415
Божкееее...колко много сте исписали, кога успяхте 28 странци да изпълните, браво на вас, надявам се да са пълни с минусчета и усмивки.

Понеже ви обещах, влизам да ви кажа, че правих зеле с пилешко. Стана много хубаво. Настъргах зелето, стрих го със солчица, сложих малко червен пипер и едно шише доматен сок, дафинов лист и пилешко на късчета, предварително го минах леко през тигана и всичко това в тенджерата. Може мааалко водичка да сложите като за начало. Май това беше Simple Smile Споделих ви, нали обещах. Инъче при мен всичко си е същото, мъничко в застой.

Приятна вечер, мили дами и туни и ползотворно режимстване.  Hug

# 416
здравейте,мацки!! Hug
Stelxen-честита годишнина!!

Бабка-Жабка,Ниала,Калинчица-честита месечинка!!

тяя- определено има очевадна разлика!!
Лека и отслабваща нощ,дами!! Hug Hug Hug

# 417

Наистина всички напитки с подсладител стават. Аз ще направя малко уточнение, за напитките "Дерби" в чието съдържание пише- захар и/или глюкозо фруктозен сироп. Това и/или ме притеснява и какво ли трябва да означава. Има ли захар или няма или понякога има, понякога няма, иди, че разбери. По тази причина и не съм си ги позволявала досега, а много харесвам кока-колите им с аромат на черешка, ванилия, лимон или портокал. С "Пепси Макс" същата работа, наскоро гледах етикета и не се реших да консумирам. Моля кажете и вашето мнение.

ПП Стел Hug, Честита годишнина. Много щастие и много любов желая  bouquet!!!
Жабче Hug, Честита ти месечинка  bouquet!!!
Честити месечинки на всички Hug, смело и напред  bouquet!!!

# 418
desi val ...по повод проблема с WC - то..аз дълго време имах подобен проблем (не оперативния,а първо причинния...демек акането)...опитвах какво ли не - от всичко каквото тук се споменеше до свещички,капки и истински разхлабителни медикаменти ..и нищо не се променяше радикално...т.е проблема ми се решаваше за момента и после пак НИЩО.След като четох доста за лененото семе и разбрах,че е грешно да се хапва с мляко започнах сутрин на гладно да го пийвам накиснато за 10-тина минути във вода и после още около 200гр. чиста вода...вече седмица съм щастлива и редовно ака....ща.
Опитай  Hug

# 419
  • София
След като четох доста за лененото семе и разбрах,че е грешно да се хапва с мляко започнах сутрин на гладно да го пийвам накиснато за 10-тина минути във вода и после още около 200гр. чиста вода...вече седмица съм щастлива и редовно ака....ща.
Опитай  Hug

Би ли споделила моля те защо е грешно да се хапва с мляко. Аз сутрин закусвам трици с кисело мляко и малко ленено семе-смляно. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт