И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 684
  • 506
  •   1
Отговори
# 420
Waq,благодаря за идеята,ще опитам утре сутринта  Peace

# 421
desi_val опитай с лененото семе наистина , една съфорумка беше казала , че след 1ч.л ленено семе не могла да излезе 2 дена от тоалетната.

Аз  да чукна на дърво режима не ми създаде кой знае какви проблеми с тоалетната , регулирах се само  с прясно мляко при проблем.

# 422
  341uu
Това в унисон с темата днес > 

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:59 от rien

# 423
Да взема и аз отношение по въпроса с 00 ...нали съм 'на всеко гърне и мерудия"... значи бех си "склададжия"...преди режима ... останах си склададжия и откакто съм на режима ... непроменено състояние ...
пия си кротко "зарсена" ..попийвам "майчин лист".... и висяяяяяяяя ... в онова място ... докато ми изтръпне поне единия край от врязване на тоалетната чиния в бедрото ми .. за сметка на това си поддържам 'политическата информираност '...демек изчитам пресата и логическата мисъл що судоко съм решила ...
 newsm78 та като се замисля ако взема да "оправя" проблема си с 00 ...ще си остана политически неинформирана и ще си загубя математическата логика ....

# 424
Благодаря за честитките за месечинката/ Hug
За лененото семе прочетох следното :"Вътрешно: 1 лъжица счукано ленено семе се кисне в чаша вода 2 часа и след това се изпива. Една доза може да се приема по 2-3 пъти на ден, но не бива да се прекалява (съдържа цианид)."
Аз досега го взимах с кисело мляко и ефекта беше нулев. Утре ще опитам накиснато да видим дали ще има резултат.
Лека вечер на всички

# 425
Една доза може да се приема по 2-3 пъти на ден, но не бива да се прекалява (съдържа цианид)."

Извод > Ако не ни убие подсладителя, лененото семе ще го направи  Joy

# 426
waq Heart Eyes  Hug , а лененото семе смляно ли го взимаш или не? И изпиваш и семето, не само водата, в която си го киснала? ... аз като вечно недоразбрала Embarassed - да си попитам...
feelgood  Heart Eyes  Hug, виждам те на балкончето..., хайде слизай малко при нас...  Hug
rienJoy  Joy  Joy ...днес направо изтрепа рибата с коментари... знам че не обичаш  Wink, но не мога да се стърпя - Hug 

# 427
blumchen fee , значи счуквам го непосредствено преди да го положа в чашата с водата)))...престоява там не повече от 10мин. и го изпзпвам заедно с водата в която е киснато и после още една чаша вода...1сл..не повече...прясно смляно или счукано...Помага ми като една магична пръчица...представа нямаш колко съм щастлива..то било ГОЛЯМ КЕФ  Heart Eyes

# 428
blumchen fee , забравих да спомена ,че магичността идва някъде след 4-5h. ...и чашата вода е задължителна...даже  няма да е зле ако са две...

# 429
  • Временно
Имам едно въпросче-мислим с мъжа ми да започнем режима.Имаме да свалаяме по около 5-6 кг.Колко дни трябва да е ударния режим в такъв случай?

# 430
  • София
2-3 най-много според мен!
аз имам минусче днес  Hug Hug Hug цели 500 грама... щастлива и доволна от себе си!
може ли да се включа във вашите срещи?искам да споделям  и да ви видя всичките!   bouquet  bouquet

# 431
desislava_87 ..идването на срещите е много полезно за режима ... като си видяла на живо хората с които си говориш във форума е някак по нахъсващо .... по близки ти стават ...а и от моя опит да ти кажа дамите са страхотни ...всички са усмихнати чаровни умни ...

# 432
Имам едно въпросче-мислим с мъжа ми да започнем режима.Имаме да свалаяме по около 5-6 кг.Колко дни трябва да е ударния режим в такъв случай?
Два, максимум 3. Един да се настроите ,че сте на диета, един да прочетете блог сайта и един да ви дойде запека  hahaha . Но трябва да сте бързи,  Mr. Green щото докато се обърнете и те 5 кг паднали. Като "акита" в празна тоалента чиния падат тук килограмите. И също така дрънчат. Сравнението е в унисон с днешната тема на дискусияJoy  Joy
блумхен фее, що да не обичам. Обичам бе, ама не като съм някъде в някакъв списък. ако е лично отправено до мен е друга работа. Но някой да ме изброява, без да има какво да каже - няма нужда

# 433
Добър вечер!Това накиснато ленено семе задължително на гладно ли трябва да се взема,или може и след кафето?Количеството му от 1с.л. трябва ли да се извади от количеството на триците?

# 434
  • София :(
 Добро утро  Hug

Петък ееееее
Туни,специално за теб

Усмихнат, слънчев и спокоен ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт