Нова седмица -нов късмет 01.08-07.08.05г.

• 10 562
  • 336
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Стискаме палци, Мър! Нали правилно го казвам? Като си котенце, трябва да мъркаш Wink Успокой се! Ще видиш, че утре настроението ти ще е друго след прегледа.
Етина, това, което се прави в офиса е: пие се вода, айрян и каквото се сетиш, после пак започва потене, и така - кръговрат Sad С потник с презрамки съм, ама и да съм гола- все тая. Като напече в стаята, температурата стига до 37 градуса...не се диша, за мисловен процес - да не говорим.
Тея, и на теб ще стискам палци на 29. Пиши по-честичко бе, жена! Така ще си по-спокойна! прегръдки от мен Hug

# 76
Привет и от мен тук съм чета ви ,но съм притеснена на края на този месец имам изпит по математиките ликвидации и незнам какво става ако не ги взема Cry ,започвам да се подготвям така ги мразя ,че не е истина просто Twisted Evil,всичко е наред при мен,много ми е горещо и стоим вкъщи до климатичето.Хайде успешна седмица и от мен и много положителни тестове  Heart Eyes

# 77
Мали Леа,не се събличай гола в офиса, че още повече ще дигнеш градусите Laughingшега-надявам се да я разбереш правилно,ти имаш чувство за хумор знам!Поздрави и  Hug от мен! Тея стискам палци за теб Praynig  bouquet

# 78
  • София
Ети, споко! Няма да се събличам, то и да се съблека, няма кой да ме гледа. Сама съм в офиса, пък нещо не си падам нарцис Wink Не мога сама да си се радвам Grinning Единственото положително от тая жега е, че не ми се яде. Карам само на течности, а това се отразява добре на фигурата ми.
Дея, стискам ти палци за гадните математики. Ужас! Как можеш да държиш такива изпити! Аз като завърших у-ще и се зарекох математика повече да не погледна Naughty Ама пиши, де! Виж ме мен, умирам от жега и само глупости бръщолевя, но трябва да минава времето...

# 79
Леа, и мъркам и мрънкам, само да има кой да ме търпи   Crazy Любимия каза, че толкова ме е старх от изследванията, та ще взема да забременея точно този месец, за да ми се размине   Praynig
Дея, споко, ще си вземеш изпитите! Висшата математика е ужасна, но като понаучиш как се решават някои основни задачки всичко ще е наред.
Тея  Hug

# 80
Mur, Teya, Дея стискам палци да ви се наредят нещата по възможно най-добрия начин.  fingerscrossed fingerscrossed

# 81
Водолей
а съпругът - телец
Ей, Светли, при нас двете семейната конфигурация е абсолютно идентична. Аз съм на 13.02, а мъжът ми на 25.04.

# 82
  • София-Лозен
Мърче, желая ти утре прегледа да мине леко и да завърши с доби резултати. Не отдавай толкова емоции на тези неща, карай по-спокойно. Предварителното притеснение не води до нищо добро. Знам, че знаеш това, но аз да си ти кажа.
Тея, мисля си за теб доста често. Сигурно вече си го чувала много пъти, но искам да ти кажа, че силата в теб е взела връх. Възхищавам ти се. Желая ти от сърце успех на 29. Praynig Praynig Praynig Hug Hug
Дея, сладурче черничко, ученичето то.  HugТака съжалявам, че плановете ни не се усеществиха и не можахме да се срещнем. Жалко, че трябва да се понапънеш в жегите. С теб съм, нали знаеш?!  Heart Eyes
Дари, фантазия е местенцето. Много ме заинтригува. Може пък някой ден да го посетим заедно.
Лея, направо не ти завиждам за това сваряващо офис положение. Добре, че тук климатика действа, че не знам как щяхме да се справим. Ни презрамки помагат, нито нищо. Вземи си един пулверизатор, напълни го с вода и се пръскай от време на време. Може да те освежи малко. Ще се понамокриш, но лошо няма.

# 83
Мър, всъщност имаш ли някакъв специален повод да ходиш на лекар, или просто профилактично? Какви изследвания ще ти правят?

Тея, сигурно е много неприятно да се връщаш към проблема с бебетата, това си е бъркане с пръст в жива рана... Но всичко е за добро, миличка, надявам се, че скоро лекарите ще намерят причината за проблема и ще ви помогнат скоро да стигнете до заслужения щастлив финал. Praynig

Дея, още ли те мори тази математика... Вече цяла година стана. Сигурно няма да ми повярваш, ама не е толкова страшна... И тук, както със забременяването, 50% от проблема е на психологическа основа Wink Така че - поглеждай я страшно, кажи й, че не се страхуваш повече от нея и отиваш и разбиваш професорите на изпита! Тва е положението.

# 84
Mur, Teya, Дея стискам палци да ви се наредят нещата по възможно най-добрия начин.  fingerscrossed fingerscrossed
И аз, и аз  Praynig

Лелееее, как ме мързи дори да пиша в тази жега.......

# 85
Гризе, какво стана с вашето преместване? Наредихте ли се вече, че така и не разбрах? Мур, не се притеснявай излишно - всичко ще е наред!

# 86
  • Варна
Водолей
а съпругът - телец
Ей, Светли, при нас двете семейната конфигурация е абсолютно идентична. Аз съм на 13.02, а мъжът ми на 25.04.

Joy   Joy   Joy
само в месеците се разминаваме: 27.01 и 09.05
И как ти се струва семейният живот с теленце? Хубаво, че съм дипломатичен човек (каква хвалба само  Mr. Green ), че като го хванат рогата и се заинати, мале мале  Crossing Arms

# 87
А да ви се похваля, поръчах си бански по интернет и сега ми го донесоха. Много ми е хубавичък и съм готова за море. От вчера с мъжа ми сме във ваканция, но до края на седмицата имаме работа в София, и после се спасяваме с Еми. Вече нямаме търпение. Предния уикенд бяхме в Синеморец, че мъжа ми имаше работа, (точно тогава бях в ОВУ и бебеправихме), така не ни се прибираше, ама пуста работа...Сега обаче сме "почти безработни" до 4  септември Grinning Grinning Grinning

# 88
  • Sofia
Лелейййй на синеморско бебе се надяваме , а  Grinning?! Дано !   Райско е там !
Дай да го видим банския де !  Grinning

# 89
Весело изкарване на отпуската Мише и да събереш мидички за нас дато оставаме в София LaughingМиналата година и аз бях в Синеморец - чудно е, айде и да ни зарадваш!

Общи условия

Активация на акаунт