Нова седмица -нов късмет 01.08-07.08.05г.

• 10 563
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Лозен
Мишел, ама голям бонбон това твоето детенце. Тя е една прекрасна мъничка, но за сметка на това силно сияеща звездичка. Ей, че голяма почивка сте си дали. Много се радвам за теб, ще можеш да си починеш доста добре. Хайде заминавайте, не стойте и миг повече в тази топла и прашна София. Желя ти едно спокойно и пълно с приятни емоции лято.
А за банския, права е Моренка, хайде дай го насам да му се порадваме и ние!

# 91
И как ти се струва семейният живот с теленце?
Ааа, без дипломация сме загинали с тез рогатите Mr. Green, въпроса е какво ще правя като станат двама, защото и бебо се очертава да е овне  Mr. Green Mr. Green
Мишел, честита придобивка и добре да се пофръцкаш с нея Mr. Green

# 92
  • Варна
И как ти се струва семейният живот с теленце?
Ааа, без дипломация сме загинали с тез рогатите Mr. Green, въпроса е какво ще правя като станат двама, защото и бебо се очертава да е овне  Mr. Green Mr. Green

Мда, а моят иска бебето да е теле като него  newsm78 дано не е и момче, че ще изпадна в девета глуха срещу такъв съюз  Mr. Green

# 93
Tеди мила не се притеснявай,има мнооого лета за нас,то и нас ни се отложи почивката до Велинград,мислим есента да я осъществим.Целувки ти пращам мнооого Heart Eyes Heart Eyes
Гризка абе не ме е страх от тая пуста математика,ами яд ме е на себе си ,че не искам да я науча,не ми харесва и толкоз Crossing Arms
Леа не пиша сладурче,че има доста хора вече тук "Добре дошли на новичките",и като гледам как бързо стават по 20 страници,та съжалявам Моренка и Слънцето,пък и няма интересни неща покрай мен,освен че Тамара само ме ядосва тука ooooh!, а аз съм като малка жабка само под душа стоя ужасно топло е
michel Добре дошла и успех,а за плажа хубаво гледайте времето,че да не се окаже като нас само в апартамента стояхме цяла почивка  Tired

Аз да ви се похваля Mr. Green, от една седмица съм на диета и се чувствам страхотно,а и ми личи ,че съм свалила вече,ноо снимкище има утре,тази вечер с Коко сме решили да идем до Несебър за романтична вечеря и малко дискотека Mr. Green та снимки ще  има много

# 94
Ммммммммм, мерси, мерси! Eто го  , но мои снимки в момента съм затруднена да ви пратя, за това след морето Sunglasses и без това сега съм като бял тюлен Wink Еххх, как ми се иска да е стнало синеморското бебе! Но пък и да не е станало сега, пак там отиваме, този път трябва да стане, после ще ходим и за 10 дни до гръцко, все някъде трябва да стане. Малко off, ама се сетих, лелееее, ако знаете колко е трудно да снимате бебе за паспорт! Миналата седмица обиколихме сумати фота, да намерим някой, който да успее да снима Ема. Влизаме във фотото , всичко е ОК, разглежда интересно и е, закача се с персонала, в момента в който я сложа да седне на стола, да я снимат- рев, пищи "хапиии", и ме стиска и прегръща, голяма одисея беше и навсякъде така... Та ние от фото на фото, белкем посвикне и някъде успеят да я снимат. Успяхме, ама вечерта, като се видях ,все едно се бях била с някой, имах синини по краката и на хълбока, а в едно от фотата си забих в гърба два рафтоносача, които стърчаха от етажерката! И всичко това при положение че детенцето ми е много послушно и контактно, само незнайно защо изпитваше неуписуем страх....

Последна редакция: вт, 02 авг 2005, 15:30 от michel

# 95
  • Стара Загора
Деяяяя Twisted Evil да знаеш съм сърдита и ядосана Twisted Evil Губиш ми се като на страба баба....да не кажа кое Embarassed И аз съжалявам Слънчо и Морена ама пиша....пусто отдава ми се и тва е...пък има и ЛС-та така, че оправдания нямаш #Cussing out Целувки на Коко щото той си ми е слабост Blush Mr. Green
Разбий ги по математика...ако имаш проблем нали си знаеш...математическо чадо съм аз Mr. Green
СТеф.....искам да се буфна в една пряспа сняг и да остана там цяло лято...не се издържаааа #Cussing out Да живеят климатицитеееееееееее Crossing Arms

# 96
Мър, всъщност имаш ли някакъв специален повод да ходиш на лекар, или просто профилактично? Какви изследвания ще ти правят?

Цитат
Повода ми е безрезултатно бебепревене 8-9 месеца. Миналата седмица мъжът ми си прави сперматограма и резултатите му са ОК. Аз вече 6 месеца меря БТ и утре с графиките съм при доктора. Според мен имам ову, уползотворяваме го, но все пак резултат няма. Като начало предполагам, че ще започнем с фоликуломертия и хормонални изследания, а може би и цветна снимка малко по нататък. Така ми обясни доктора, когато го посетих за първи път преди повече от половин година. Така че посещението ми е съвсем целенасочено. Ще пиша как е минал прегледа като се върна утре.
Момичета, благодаря за палците. Наистина имам нужа от тях, че съм голяма паника.
Мишел, вълнуваща ваканация ти желая. И банския е страхотен!
Веси, Светли в нашето семейство всички сме рогати, с изключенеи на майка ми и въпреки различните рога (коза, телец и овен), всичко е ОК  Laughing

# 97
Привет мацки Hug
 sweating еи страшна жега наптаво съм nuts  Stuck Out Tongue Winking Eyeработата я прекратихме Mr. Green и сега почивка ама заслужена.Вчера като се вихрех с  newsm79 и взех че я счупих ламята Sad #Crazy а не е в гаранция ooooh! дано успее да ми я поправи приятеля ми че иначе  #2gunfire

# 98
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ЧЕТА ВИ ОТДАВНА НО ДНЕС НЕ ИЗДЪРЖАХ И СЕ РЕГИСТРИРАХ И НИЕ СМЕ ОТ БЕБЕПРАВЕЩИТЕ НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ ТО 5 МЕСЕЦА
КЕФИТЕ МЕ КАК СИ СПОДЕЛЯТЕ ВСИЧКО И СИ ДАВАТЕ СЪВЕТИ ЕДНА НА ДРУГА НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ И АЗ КЪМ ВАС

# 99
  • Варна
Добре дошла съгражданке  Grinning

# 100
Да ви се оплача, ама имам чувствителност в яйчниците, абе прилича на ПМС, вече съм в очакване.... Sad

# 101
Привет, Ива Hug Успех в бебеправенето този месец Peace

# 102
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ЧЕТА ВИ ОТДАВНА НО ДНЕС НЕ ИЗДЪРЖАХ И СЕ РЕГИСТРИРАХ И НИЕ СМЕ ОТ БЕБЕПРАВЕЩИТЕ НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ ТО 5 МЕСЕЦА
КЕФИТЕ МЕ КАК СИ СПОДЕЛЯТЕ ВСИЧКО И СИ ДАВАТЕ СЪВЕТИ ЕДНА НА ДРУГА НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ И АЗ КЪМ ВАС

Добре дошла Ива. Знам твоята история, за което искрено съжалявам.Надявам се във форума да обменяме опит, 4е и мен ме гони страха. Правихте ли си изследвания със съпруга ти?

# 103
БЛАГОДАРЯ
АЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СЪМ В ОЧАКВАНЕ ДАНО СЕ Е ПОЛУЧИЛО newsm53, НО ТРУДНО ЩЕ ИЗДЪРЖА ОЩЕ 7-8 ДНИ, ЗА ДА ВИДЯ ИМА ЛИ РЕЗУЛТАТ, НО НЕ СМЕЯ ДА КАЖА ЧЕ ЧАКАМЕ  261uu  ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ТОЗИ ПЪТ . ВЪПРЕКИ ЧЕ НИЕ МАЛКО СЪКРАТИХМЕ СЕКСА Т.Е ПРЕСКОЧИХМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДЕН НО .... НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА newsm10

# 104
ЗДРАВЕЙ ТЕЯ И АЗ ПРОЧЕТОХ ЗА ТЕБ И ПЛАКАХ ЧАСОВЕ, СЛЕД ТОВА СИ ПРАВИХМЕ  ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НО ВСИЧКО НИ Е НАРЕД А НА МЕН МИ ПРАВИХА ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ПРЕДИ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ТОКСОПЛАЗМОЗА,ЛИСТЕЛИОЗА,ЦИТОМЕГАЛВИРУС,ХЛАМИДИИ И ДР.ТАКИВА КОИТО НЯКЪДЕ В СТАТИИТЕ ТУК СА ОПИСАНИ, НО И ПРИ МЕН СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. А В КРАЙНА СМЕТКА НИЩО

Общи условия

Активация на акаунт