На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 450
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • На топло...
Aбе, Ани,  hahahaЧХГ не измерихте ли Wink?

Сега сериозно - от хемоглобина може и да ти е лошо, и глава да те боли... Витамини В, С, фолиева, евентуално желязо, месо, риба, листни зеленчуци, червено цвекло Peace.

Мляко, млечни, кафета... два часа преди или след хранене с богати на желязо, иначе пречат на усвояването - създават комплекси с него и не може да бъде абсорбирано от чревния епител...

Hug

Лорче, какви депресиони, бе мило Heart Eyes, тцтцтц Hug...

# 121
Лорче Hugрадвам се че се завърна и че бебчо сие създал режим и си спинка и ти покраи него smile3503благодаря ви за отговорите!Да се надявам че скоро ще си получа паричките,защото ми омръзна да се разправям.Шефа каза ,че всички документи и всичко ми е подадено даже днес се обади още веднъж да ги пита всичко точно ли е и уж казват,чее точно пък ще видим докато не доидат парите не се знае. newsm17дано е скоро.Изчезвам ,че Васко огладня и си търси млякото smile3541таткото ми взе компютъра в другата стая нали е болен , та може чак довечера или утре да пиша(е за сега е у мен 2 3 часа той заспа newsm68Довиждане и целувки на всички  love001

# 122
Абе момичета, вие решихте ли с какво да зарадвате половинката на Свети Валентин?

# 123
със себе си Joy

# 124
Да се включим и ние,че доста ви изтървахме напоследък.  Embarassed
vita,накара ме да се замисля какво ям, Вяра има пъпчици понякога около устичката и се чудех от какво са  Rolling Eyes
За къпането - ние се къпем всеки ден с шампоан за коса и тяло на Чико.
Прах - Сано, омекотител -Семана лилава.
Вода и чай не пием. Тя не иска нищо освен кърма.
Лора и моята кърма намалява от няколко дни и започнах да давам от двете вечер на последното хранене, а днес съм изпила един литър айран - да видим дали ще помогне  Thinking
За Св.Валентин тази година подарък няма да има защото ме ядосва  Naughty

# 125
  • София
Като заговорихте за Св. Валентин и се сещам за миналогодишния подарък. Тогава подарих себе си в еротично екипче, тогава съм и забременяла. Чудя се, ако повторя подаръка дали няма да се записвам пак в тема "Очакващи бебета през ноември".  Joy Щото с презервативи хич не ми е гот, а доки каза, че спирала може чак като ми дойде и то на втория цикъл.

# 126
И ние миналата година пробвахме ресторанта за сватбата, после страстна нощ вкъщи, и после двете чертички.  Simple Smile Тая година определено трябва да сменим сценария.

# 127
  • София
Колкото повече се замислям, толкова повече ми се струва, че е много готино да имаш породени деца. А аз нали искам три съм си наумила, че следващия път трябва да са близнаци, че не ми се бременее още два пъти. Аз съм едно дете и понякога много ми се иска да имах брат (сестра не исках като малка, не ща и сега).

# 128
 newsm78 Да се замисли човек, какво да е тази година. Миналата подаръка бях аз с червена панделка  Mr. Green и две чаши с вино иииии.......еххх...спомениии ... тогава си подарихме взаимно едно малко човече, което сега спинка в легълцето си  Crazy Колко беше хубаво, когато на 8 март видях и двете чертички  newsm03 Разтопих се , а за тази година още не съм измислила Tired
Май този ден е бил доста плодовит  hahaha не само за нас

# 129
никакъв подарък newsm11 не стига че само ме ядосва ами и подарък да му давам Crossing Arms
и аз съм за страстна нощ за св.валентин ама без EFP

за ароматизатора-има една марка за атоматизаторчета дето са и едни шишенца с дървена капачка която се напоява предимно се използват за кола на емблемата има нарисувана панда(нещо с G започваше името) дано да сте се сетили за какво говоря.
като си купя пак ще го снимам да ви го покажа

# 130
 kaffeetrmker_2 newsm32

За 14-ти при нас си има ред!  hahaha От мен празнична вечеря, а от таткото плюшена играчка!  Mr. Green Миналата година получих мечето с обещание за този да получа бебе.  Flutter Сега може и да ми се размине подаръка. Rolling Eyes И аз като темичка видях  EFP на 8-ми март - 6 дена предварително, още се чудя как ме хвана теста  #Crazy

От вчера са ме заболели ставите и вече едва мърдам.  newsm45 Мазах се с какво ли не - полза никаква. Днес как ще се движа нямам идея.  Twisted Evil Този климат ме побърква  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 17:42 от Yuliya2008

# 131
Мамчета нямам търпени да почна да надничам в "очакващи през ноември" Heart Eyes
 Тези дни трябва да им пуснем темичка  smile3508 baby_neutral

# 132
  • София
Аз също видях  EFP на 8-ми март Simple Smile

# 133
А пък аз ги видях на 1-ви. Втората беше толкова бледа, че питах чичко гугъл това брои ли се. Отговора беше - бледа, небледа щом я има, значи я има...

# 134
Еееееех,че временце беше днеска  grinning039 бяхме навън от 12, та се прибрахме чаааак в 4 направо се размазах от кеф, а момците си поспаха едно хубавои сега са  Shocked

Момичета много мерси за милите думи,чак се изчервих Embarassed.
И аз много си ви харесвам всичките и си ви обичам ейййййййй тооооолкоооовааааа мнооооогоооо

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

За  EFP аз ги видях на 11 март,голямо щастие беше, а пък на 8 април като отидох на  лекар и ми каза,че са две да не говорим smile3521

Лорка, Hug липсваше ни!!!!

Вале, и ти се поизгуби и за теб Hug!!!

Да ви разкажа за моят син(Антонио)сутринта: Станахме ние рано рано и го оставям в шейзлонга да си правя кафе и да ви драсна някои друг ред и по едно време това дете почва да се смее с глас(което до сега не го е правил) и аз  #Shocked при което отивам и какво да видя,нашият гледа Семейство Симсън и си прави някакви физиономии и се хилииии идеше ми да го изям Heart.Най-ме хвана яд,че по закона на Мърфи тръгнах да го снимам и ми падна батерията на камерата smile3516 ама нищо утре пак ще пробвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт