На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 446
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • София
каталясах  Tired
3 часа разходка  ooooh! и то без да спитам да обикалям. дано съм смъкнала някой и друг грам  Praynig но и слънцето не беше за изпускане  Mr. Green
сега съм полегнала пред комп. Ида до мене си дъвче ръцете. може и венците вече да я тормозят, че много ожесточено ги млещи, а не би трябвало да е гладна, нито й се спи  newsm78

аз по две теми да се изкажа, собствено мнение  Peace

омекотител - според мене е редно химикалите, които се използват при обработване на бебешките дрешки да се сведат до минимум. по тази причина не мисля, че е удачно да се ползва омекотител за бебешки дрешки, пък и било то с "бебче на етикета"  Naughty освен това изкуствените аромати предизвикват също алергии. аз лично за това избягвам всякакви ароматизатори вкъщи, включително съм намалила драстично употребата на парфюми от моя страна, само ако сме навън на въздух си позволявам. това се отнася и за ароматизирането на бебешките дрешки с този чудодеен препарат за ютията. Но това пак повтарям е мое собствено мнение  Peace

водата - до котлкото съм чела минералната вода не трябва да се преварява, тогава става по-вредна и от чистата чешмянка.  Naughty  аз лично преварявам един път седмично и я наливам в контейнерите за съхранение на кърма и така винаги имам готова. И след няколко дни - пак.

за протокола i нашите  EFP бяха на 8-март  Wink какъв прекрасен 8момартенски подарък, а?

Лорче, добре си завърнала. Липсваше ни  Hug

# 136
МамаАнна, и на мен ми става зле всеки ден. Вече почнах да се вкарвам в разни филми. И преди ми се е случвало. Тогава беше психосоматично, защото абсолютно всички изследвания бяха ОК. Сега било пак такова. След депресията и там едни тревоги, сега защото съм се отпуснала вече и ме хванали тези братя Mr. Green

Аз май не съм честитила на днешните месечинки Embarassed Да са ни здрави и кротки!

Яна е направена на 18 и 19 февруари  hahaha Кой кат нас-два дни! Тест направих на 1 Март, защото не устисках до 3 Март. Теста ми стои в чекмеджето. И при мен беше една блеееда черта. Но ЧХГто не беше никак бледо Grinning
Хич нищо не ми идва за 14 Февруари наум. Сякаш преди по съм се вълнувала, но тогава не е имало с кога. А сега.....

# 137
ilka_-аз не съм казала че гладя бебешките дрешки с него,просто казах че много обичам да ми мирише на хубаво.
Аз видях двете чертички на 4-ти март,също си пазя последния тест,бях си направила 6 теста и на всеки ми излизаше бледа чертичка и аз все не им вярвах.

# 138
  • някъде там......
Хайде и аз да споделя:
За къпането - всяка вечер с душ-гел на Клоран. Главичката мия през вечер пак с душ-гела, който е за коса и тяло. Когато се е изринала от нещо /което установих, че се случва от олиото на Себа мед/, къпя с олиото на Мустела без измиване. После мажа пак с Мустела, ако имаме проблем с кожата, ако не - с Клоран.
За водата - всеки ден преварявам чешмяна вода.
А за двете чертички - моята шушулка е резултат от отрицателен тест и то - кръвен Mr. Green Стана положителен едва на 16-ти март и не можах да повярвам. Зачената е на 1-ви март, а подаръкът за 14-ти февруари беше последната ми М, която тогава ми развали празничното настроение и вписа февруари в графата "още един месец напразни надежди".

# 139
  • Бургас
Охоооо мамчета как сте!
Лорче - не се губи така слънце....! Уплашихме се! Hug
За Св. Валентин - подаръка както винаги аз ще си го избирам (мен ме финансират за всички празници - голяма тъпня, ама това е...), а Марти го правихме на 8ми март  hahaha hahaha hahaha, EFP ги видях на 29.03 - това е положението...
За НОЙ и работодателя - нали свикнах да ми се натрупват болничните и всеки месец да има парички - да ама не... Twisted Evil Последният ми болничен е от 03,01, а осигуровките за януари - от фирмата ги превеждат на 25-26 февруари, така че за мен парички чаааак март - УЖАС!
Минерална вода ползвам "Девин" розов етикет и я преварявам за по 5 минутки! Против "Торн Спринг" съм, защото имаше някакъв скандал покрай тях (май имаха проблем с тежките метали, ако не се лъжа)
Честито на всички месечинки!

# 140
  • София
Току що се връщаме от ортопед. Всичко ни е ок. Чичко доктор каза, че може спокойно да се носим в кенгуру, само да се придържа главата. Няма проблем и за шезлонгите и полулегналото положение. Не трябва да се слагат седнали като възрастен човек до 5-6 месеца. Също така било добре да се отблъскват с крачета. Само не трябва да ги оставяме с цялата си тежест да се отпускат на тях, че не са готови.
За първи път ходихме в Света София (на Мазнейкова) и трябва да ви кажа, че съм много неприятно изненадана. Откъм обзавеждане са го докарали. Откъм реализация на бизнес плановете си също. Таксите са им доста високи, за някои неща направо безумни. Това е за да се избият заплатите на двете дърти нелюбезни парантии на рецепцията. Отгоре на всичкото не дават касова бележка.  Twisted Evil Като даваш пари на каса е редно да получиш бележка, а не да ти казват "Ами това е, какво чакате още?" В Тина Киркова и фактура ми дадоха (без да съм искала), за да не си мисля, че някой си прибира парите у джобето.

# 141
Абеее Ивеее я кажи в колко ви беше прегледа.И ние днес бяхме - може даже и да сме се засекли. При Димитров беше нали.И на нас може да се каже че ни е доста познат- сестра му по точно.Ние бяхме в 17:00 часа на преглед.Еее, как видях че ще ходиш да бях те питала къде.И на нас всичко ни е ок от прегледа.
За свети не знам какво ще подарявам, ама знам че малката я заченахме на 29.02.2008 рождения ден на мъжа ми. Mr. Green

# 142
Ехххх, за любов си говорите гледам  Heart Eyes Crazy Ние миналата година за 14.02 бяхме на Сандански (чисто съвпадение на датите, просто бяхме на почивка) и някъде там сме си направили и Калина вероятно. Тая гподина нищо не планираме за празника, но това е защото мъжами твърди, че за мен всеки ден с него трябва да е празник, а не само 14 февруари и 8ми март. Хитър е- успява да се измъкне да не го врънкам за подаръци  Joy, но наистина повечето о дните ми с него са празник  Wink

Водите "Девин" розов етикет и "Торн спринг" с розов етикет са изворни, а не минерални. Само те сават за бебета. Минералните са деца над 2 годинки, че и по-късно. Аз също предпочитам Девин, че в Торн спринг ми се влачат разни неща...

Лика, доколкото знам водата трябва да се преварява ежедневно, ама не си спомням защо. Ако искаш потърси инфо.

Ивето, аз от лични наблюдения в тая и някои други частни болници вече си предпочитам държавните. Може да е мизерия, ама и там се ползват същите консумативи (че и по-добри), а в частните винаги най-евтините, цените им надути и обстановката, разбира се от лъскава по-лъскава. Има и изключени разбира се.

Калина от вчера се обръща от гръб по корем бързо и лесно, а от днес "ауууу"-ка и "гууу"-ка на играчките.

# 143
Здравейте,

Да изкажа и аз компетентно мнение, само моля после да няма "изток, запад, север, юг". Изказвам си мнението като всяка от вас и честно казано вчера много ми стана неприятно от забележките, най-вече на  Ели.

За омекотителите - не ползвам такива. За първи прах за пране ползвах едни такива стърготини на сапун за пране, само че мъжът ми изпротестира, че с тази миризма съм искала да го отдалеча от сина му и се престраших да взема един течен препарат, хипоалергичен.

Лора изпопритеснихме се бре жена  Hug

Фафи го спретнахме на 14-ти и ние, двете чертички ги видях навръх рожденния ми ден - 5 март, а на ехограф се потвърди на рожденния ден на таткото - 14 март.

# 144
  • София
ladybebi, ние бяхме по-късно, от 18.45. И вярно бяхме при Димитров. Там отидохме, защото моята майка работи с неговата майка и знае, че са свестни хора и си вършат съвестно работата. Той иначе роботи в Горна баня, но там ми е далече и по-неудобно. А иначе да им пикая на частната болница. Не е заради парите, но общото впечатление беше лошо. Пак ще ги посетим чак като Косето проходи. Ако не дай боже се наложи да търсим някакъв лекар, няма да е там.

# 145
Честито на месечинките ни днес! Да растат живи и здравички!

Ние по чудо успяхме да намерим пентаксим и ни боцнаха.Отново плакахме като го сложих на кантара и при боооцкането.
Нашето юначе е пораснало само със 150грама. В момента е 5.350кг и 61см, тук дръпнал с 4 см. Обиколката на глава и гърди вече е еднаква.Та Тонеска, ние също сме от фините ергени!
Докторът каза да не се притеснявам изобщо, че бил добре.От другия месец каза, че ще започваме захранване, аз си замълчах.
Казах му, че се поти като цока и той веднага без да го попитам ми каза, че в момента е добре и да остане на 2капки вит.Д, другия месец ще прецени и може да увеличи дозата.
Мъничко сме качили....едва трети месец е.Знам, че като започнат да растат качват по по-малко, ама 150грама.И се изненадах, че не ми каза да дохранвам и т.н
Иначе си яде, пълни си памперсите...не знам защо така...всеки казва, че е малко...
МОля ви и за вашето мнение!
Лорче, добре се завърнала Simple Smile
За теб

# 146
Нелчо , ама за един месец ли? Значи ако е за месец наистина е малко , но има и друго - как е качвал преди това, колко см е дърпал преди това.Аз си мисля че сега е дръпнал на височина и за това, но въпреки всичко аз на твое място бих отишла след една седмица пак да ни премерят, за да се види да не задържа на тегло.Не се притеснявай все пак , но определено да направиш по рано контролен , не след месец.
Иве , аз не съм обхождала болницата ама защо не си доволна?Аз по принцип не съм привърженик на Мазнейкова ама нямам наблюдения от клиниката.На мен ми стана смешно с тия калцуни дето всички щтрапаха , ама познай как си сложих...никак  hahaha ами с бебе в ръце нямаше как да си обувам калцуни. Mr. Green

# 147
Здравейтв и от мен
И на мен като на galisis,на 14.02 ми беше последната менструация,а Ивко сме си го направили на 27.02,аз на 18 март видях  EFP,още ми седи в шкафа Laughing
Аз нямам никакво време да пиша,защото изпитите ми не са свършили,в понеделник е последния.Направо е ужас студентка с бебе ooooh!
Лека нощ от нас

# 148
  • София
Ние днес разходка от 13ч до 17ч. Направо се скапах. Едно бутане на количката по тея стръмни улици  ooooh! Поне надолу после беше лесно  Simple Smile И като се прибрахме като съм заспала, та час и нещо  Shocked За малко да пропусна банята на Ники  Blush Сега се опитвам да я преспя - сложих я на гърдата, цоцна малко и заспа... но за малко. Събуди се, пак я сложих и сега пак е в креватчето си.....да видим докога  newsm78

# 149
Лора, добре завърнала се!!! Дано всичко при вас е наред  Praynig

Водичка - от чУшмЯта, преварена, че за розовия Девин и Торн спринг нищо хубаво не съм чувала, а и не са вкусни.

Момичета, извинявайте, ако се повтарям, ама наистина ако може някой да ми каже трябва ли да се подават някакви нови документи там, където ме водят на работа - нали има някакви промени, а аз хич не съм на ясно...прощавайте, че се повтарям,ама питах и никой нищо не ми отговори... Sad

Хана, и аз съм студентка,ама я зарязах лекичко магистратурата, просто нямам сили и бебо и учене, пък накрая и дипломна работа да пиша  #Cussing out ще ме чака СУ, все някога ще се наканя да си довърша ученето  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт