За къпането - къпем се през ден. В началото бяхме почнали всеки ден, но после след като по уважителни причини пропуснахме по някой и друг ден, установихме, че се чувства по-добре при къпане през ден. Педито казва за деца с нормална кожа - през ден, със суха и склонна към екземи - къпане на всеки 3, 4 дена. Понеже сигурно ще ме питате как аджеба разбрахме, че на момъка му е по-добре с къпане през ден, при къпане всеки ден имаше нужда от олио, тъй като сме с по-суха кожа. При къпане през ден, такава нужда няма и даже смятам да му свия олиото, че много хубаво мирише

Днес не съм на кеф. Ходих до работата за годишната оценка на работата ми и за съответно поставяне на нови цели за 2009 г? (да не говорим, че се връщам на работа от 1 март). Ми какво да ви кажа, който твърди, че бременните не са дискриминирани, да си яде ушите. Нито обещаното повишение ще ми дадат, нито поста, за който се бяхме договорили с шефа. И 10 пъти ми се спомена, че в мое отсъствие колежките били много напреднали и по познания се били изравнили с мен и че сега щяло равенство да има.... В замяна на това, въпросните патки са си получили повишение, за да се постигне това лелеяно равенство. Не знам направо не ми се връща. Мъжът ми като чу, вика давай да правим второто дете