Аз да ви кажа не съм се притеснила. Детето си е добре, смятам че този месец ще навакса.Последните два дни яде по-често, не издържа по три часа, а преди това и до 4 докарваше. НАяжда се за различно време, сякаш повечето пъти сравнително бързо, не съм обръщала внимание.Днес обаче се нацоца бързо единия път, предлагах му още -не пожела.НО на вечерното хранене Митачки реши, че ще се храни 20мин, почти като новородено.Иначе си има пауза от 8 вечерта до 3-5 в ранни зори.
Вита, благодаря!Сложиха съм го мечо и в профила на скайпа, та днес всички са впечатлени.
Деница, подарък ни е пухчо!Купен е от Шотландия!
За нас също имаше разходка, но малкият ми разказа играта.ПОспа, мина един хеликоптер, който го събуди-След малко така ревна, че нямаше как и го взех на ръце, аз го нося, баща му носи количката.ПОсле се сменихме и всички се впечатляваха от мечото.Предложих и цица-не ще, реве та не се трае.Успокои се и заспа.
Диданка, моя приятелка и тя така се изказа относно растеже.Пораснал на височина и там отишли грамчетата.И миналия месец бяха 4см, ако ги мерят правилно де.
Бубе, пробвай да цедиш и да даваш в шише да видиш по колко мл изяжда, поне няколко пъти го прави.
В случаите в които се е налагало малчуганът ни се е представял различно-45, 60, 90, 120, 160 това беше рекорда. Но понякога трябва да са по-настоятелни тези, които го хранят когато мен ме няма.КАзвам го, защото една сутрин като бях на физиотерапия таткото каза че не меже повече от 80, аз го взех и изяде още 60мл, могло май.....
Извинете, че се отнесох!
И да ви се похваля, нахраних го и отидох на концерт-откриха зимни музикални вечери в града.Слушах симфоничния оркестър....а татито даже го и преспал, с малко зор де, сложил на нощната лампа синя крушка, с която се преспивали папагалчетата-така му я похвалили в магазина и нашият се хипнотизирал.