Отговори
# 120
Мдаа.... Аз съм от тези, които ще пият кафето на Жени под формата на Айскафе. Но на това слънце и Айскафе му отива. Много мразя, като се събудя по това време. Целият ми ден е отишъл на кино, сега люскам кафе в индустриално количество, за да ми се отворят очите  Sunglasses (искам да допълня, че седнах в 10:34 да пиша отговора и междувременно изчистих на заека клетката и добоядисах масичката от вчера, сега съхне на февруарското слънце в градината.

Ро, аз съм сигурна, че е и от елхата. Аз нашата я развалих още на 6. януари, по тукашен обичай. И на 7. януари си купих от Икеа саксийки с нарциси, зюмбюли и каквото имаше на тема Фрюлингсботен и моментално ми светна пред очите . Вече прецъфтяха естествено и сега пак съм наредила нови навсякъде - по прозорците, в стаите, в кухнята... Приличам на реклама на Белафлора  Mr. Green

Жени, ние на 14. сме на гости на приятели. Купих подарък на мъжа ми дигитална рамка. Сега гледам, кои снимки да кача. Не съм искала подарък, но той винаги се сеща за нещо мъничко. Или готварска книга (хоби ми е да ги събирам  Grinning) или цветя, или ако вижда че нямам любим парфюм ми купува някакъв, или някое ДВД и т.н.. Не искам да се изхвърля, защото аз имам през март рожден ден и предпочитам тогава да ми подари нещо по-така, например iPhone

Надя, добре дошла!   bouquet

Диана, аз също скоро чух за този ресторант(новият) и ми беше интересно какви са отзивите.

Теди, като бях аз в "Плевен" ми се стори, че има нови собственици. Бяха отзивчиви и много любезни. Или пък само са замествали другите   Thinking

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 14:24 от LaDolce

# 121
  • Vienna
Аз да си призная съм ходила само в Ресторант Плевен и то на покана на агне иначе кебапчета ям в България.
На 14 февруари ще работя, но аз никога не съм го признавала този праздник.
Долче, нали си имаме уговорка с тебе... Само да стане времето за бира скара и тръгваме!
Единствения бисер за който се сещам е препикано мушкато.

# 122
Облак, и аз го чакам времето да стане, вече съм стегнала бохчата и чакам само да свирнеш  Wink

# 123
какво е бохча? newsm78

# 124
# 125
Ma сте се разпростяли в тоз форум Laughing Изпуснала съм бирата Crossing Arms

Искам да направя лека поправка за 15.02,писах от 9.30 среща ама те хората отварят в 10.Така,че срещат е в 10часа на 15.02

ето им страницата http://www.palmenhaus.at/ тук има и адреса и как се стига.

Още нещо ,в Палменхаус е с резервация,по моя преценка съм резервирала 15 места,предлагам да се преброим,ако се налага да направя корекция.

1.Джи

2.Анни

# 126
# 127
разрешила си да те поправят, ще го направя  Laughing
1.Джи
2.Анни
3. Dolce
4.
следващият, моля  Mr. Green
нещо не ставам за нищо днес, ще се включа, като дойдат по добри времена

# 128
# 129
Пишете ме и мен, за сега нямам други планове!

С децата ли ще идвате или сами?

Въпрос от пострадалите от кражба : haushaltsversicherung а не покрива ли нещо ? newsm78

Много се съмнявам, че с бг застрахователна карта в Австрия може човек да се лекува безплатно, ако имаш застраховка от БГ  вероятно първо плащаш после си искаш от незнам си къде парите...Някой знае ли повече по въпроса?

Ние бяхме днес на хубавото време на закуска в ИКЕА с една приятелка и детето, много добре си изкарахме. Много странно обаче, детето голям фен на детския кът там с топките, вече 2ри път определено не иска да ходи там, седи при нас на стола и ядеше като възрастен, кво му става?

# 130
  • Виена, Австрия
Сю, и ние бяхме в Икеа, ама на следобедна закуска  Wink

За детския кът, Тали е била веднъж и от тогава и тя не иска, включително и днес отказа да влезе и си беше през цялото време с нас  Rolling Eyes

Случайно някой да пътува тези дни за БГ?
Една позната ми бе поръчала за бебчето си една чесалка за зъбките във вид на биберон и сега търся начин да и я изпратя.

Лека вечер от мен!

# 131
# 132
Каква е тази следобедна закуска в ИКЕА???

Жени, имам билети за презаверяване и смятам около 1 ви март да съм в БГ, ако те урежда мога да взема нещата.

Обяснавам си отказа на децата да играят в ИКЕА с това, че се наиграват в детската градина и сега ние им липсваме Confused Или поне на мен ми се иска да е така bowuu

# 133
6.Сара

Дианка," мааалии ,ти закла свинята "със северозападния ре4ник. tooth rotfImbo rotfImbo

За застраховката ..преди 3 години ми се наложи да лекувам детето в БГ и смътно си спомням ,4е ми върнаха

80 % от похар4ената сума за престой в клиника и консумативи срещу преведени фактури..Но  курса по

който из4ислиха лев /евро бе6е  разли4ен от този ,който аз бях обменила в Бг и  процентът естествено 

спадна.Но все пак платиха нещо.Съветът ми е да се взема фактура за всяко нещо похар4ено за болестта

там , та после да се прикрепи към молбата.Обратно..тук с Бг карта -доколкото знам е безплатна само

неотложната помощ.Ина4е във 2.бецирк има болница,  в която моя позната я приеха по спе6ност /за

сърцето нещо/..и й опростиха около 5000 евро за престоя..

Илианка и Деянка,много неприятно.. newsm12  Оба4е,ми харесва ,4е духът  ви е на ниво newsm10

.."Айде мале,край спретам..."

# 134
Ето сега виждам Меликат,4е е в темата..Здравей!Къде си ти,отдавна не си писала?..

Общи условия

Активация на акаунт