Отговори
# 75
  • Виена, Австрия
*Diana* и вие сте "ветерани" значи  Wink
Аз пък си мислех да не сме само ние лудите дето се търпим толкова време вече  Laughing

...заведох сутринта Габи на детска и вместо да си изчистя къщата съм седнала с една голяма чаша кафе и чета форум.

И аз така! Само си викам още 5 минути, още една глътка и ставам, ама... Mr. Green

Уомбатче, от къде тая любов към турския език?

# 76
Може ли аз пак да питам, недоразбрала на 16 февруари къде какво и с кого има....среща де...

С Уомбат ще правим фен клуб на турския език Mr. Green

Много ми трябва Джиджи, телефона и изключен, да не е в БГ newsm78

# 77
Susan тук съм,тела ми не е изключен,звънкай,може да е била паднала батерия.

Ла Долче аз съм чувала тази дума в Пловдив от баба и винаги съм си мислила,че е е нещо като луда глава,штур,необмислен,откачалка,като казвам сега на някой голям си шашък, влагам значението, откачалка.

# 78
  • Виена
Момичета. знаете ли дали някъде има Лактана Био? Търсих в Шлекер, Била, но не открих. 

# 79
ели - изпратих ти на лични сайта, където можеш даси поръчаш Лактана Био
  Peace

# 80
Аааа не, аз не съм му фен. Само съм го учила. Май 3 години беше. В унито в БГ.  Ама учителките ни бяха много печени и наистина много научихме. Имаше период в който гледах турската тв все едно е българска. разбирах почти всичко.

# 81
Може ли аз пак да питам, недоразбрала на 16 февруари къде какво и с кого има....среща де...
На 16ти освен да помолим Долче да отпусне Джоржи и да ти го пратим на една среща...  newsm76 Иначе на 15ти си правим форумска закуска, преди няколко страници пише с червено къде, кога  Peace
Диана, елда правя като ориз (Buchweizen)
На 14ти ще чакам мъж ми да предприеме нещо  Crossing Arms

# 82
Много ми харесва на Диана линка за шашкънина  Grinning
Аз една турска дума не разбирам, освен тези, които имаме в бг. език.

Жени, браво на вас! От толкова години да държите фронта! Трябва да го изпразнувате вие 14. Февруари, не върви така без нищо. Защо не излезете с Тали заедно някъде? Сигурно много ще и хареса, тя си е вече голямо човече.

Дъщеря ми вчера купи подарък на най-добрата си приятелка. Парфюм от Биппа за 2,99 Евро  Mr. Green За Св. Валентин. Колкото и да обяснявам, не и увира главата, че това не е празник на най-добрата приятелка, а на влюбените.

Джорджи не го отпускам на Сюзън, но тя и не си пада толкоз по него, на нея ще и уредим среща с Мики Рурк трябва само да се пазим от Доктора  Sunglasses

Някой има ли впечатления от ресторант Тракия (сега като го пиша... Тракия ли се казваше?)

# 83
Хайде и аз се присъединявам към Патенце и ставаме вече група Mr. Green
След като ми откраднаха портфейла докато бяхме в болницата ( добре поне, че ми върнаха картите и документите), днес пак ми задигнаха портфейла. Отново с малко пари, но пък с шофьорска книжка, и други документи, кредитна карта, 2 банкомат и куп други карти...
Много ми е гадно. Точно сега, когато съм болна, напрегнато ми е и последното нещо за което ми се дават пари е за заключването на карти.
Мен думата "бунак" много ме кефи. "келеш" също  Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 22:09 от fat.wombat

# 84
Уомбат, ужасно неприятно! Как ти го откраднаха? Усети ли нещо, къде, в магазин, на улицата?
Затварянето на картите не знаех, че струва нещо.

Мале, аз като някаква хипертонична трачтанте звуча  ooooh!

# 85
Някой има ли впечатления от ресторант Тракия (сега като го пиша... Тракия ли се казваше?)
Плевен се казва /ако питаш за БГ ресторанта в 5 бец/ - моите впечатления са отвратителни и никога вече не се "обърквам" да отида пак там

Уомбат - моите съболезнования,много гадно,.. аз път си мислех, че в Австрия по не крадът /отколкото в БГ/  Close

# 86
Не, не говоря за Плевен, а за един в 20. бецирк. Нов бил.

# 87
Ани не усетих кога е станало. Бях в един магазин, сигурно тогава, защото теглих пари от банкомата, после се набрах с Дани и количката и право в този магазин. Там се спрях само при едни детски книжки и вероятно тогава е станало. нямаше много хора, но точно тогава минаха някакви хора покрай количката, а чантата ми отворена, зашото давах вода на Дани и не съм я затворила. Ама аз съм си виновна. Като са ушили хората цип на чантата , да го бях затворила. Втори път ми се случва за има няма 3 седмици. Такива хора бих се радвала добро да не видят и многократно да им се върне!

Българските ресторанти не са ли гнусни? Аз все си представям, че е запушено и пълно със съмнителни типове. Никога не съм ходила на БГ ресторант тук и нямам намерение.

# 88
Нали направи анцайге?

Българските ресторанти не са ли гнусни? Аз все си представям, че е запушено и пълно със съмнителни типове. Никога не съм ходила на БГ ресторант тук и нямам намерение.

Кръчмата на хъшовете, а? Да, определено има нещо вярно, но на мен и ресторантите в България не ми харесват. Аз ходя там, за да ям кебапчета и да ми мирише на чубрица и джоджен. Носталгията се скатава за известно време и ми е мирна главата. Същата е работата със семките. От време на време чак ги сънувам. Почопля малко, сетя как се как дядо (Бог да го прости) казваше, че стария циганин карал цингетата да пикаят върху семките, за да пестял сол и ми минава мерака Mr. Green В Плевен ходя заради кебапчетата, (на годината може би 2-3 пъти) искам ги точно такива, да цвърчат под ножа ми.

# 89
wombat
съжалявам за обира, но поне не си сама. аз от моята глупост си патя, оня ден платих 40 евро за заключване на банкомат, че съм си загубила картата Embarassed
и аз никога не си затварям чантата.

Жени,
мерси, тук сме, но децата имат ваканция и аз съм в стрес да организирам програма. до обяд ги гледа ома/та, и аз после гледам да ги изведа и все по нощите се прибираме.
иначе сме здрави, даже и сополи нямаме. китайския чай на алекс вече в туби го купувам, ужасни пари струва, но детето дори не кихва. много съм впечатлена от ТЦМ/а.
за сметка на това почти си пукна главата мойто голямото диване, сега има малка дупка, но ще мине. удари се на ръба на една бариера. аз дори не разбрах, че имаше шапка, чак вечерта видях слепения сноп кървава коса и видях какво има отдолу. но момчето не му пречи, каза даже не боли Shocked

Дианче,
мерси вчера за пицата, днес пак ме мързеше да готвя и ги водих в икеа да ядеме Laughing там видяхме свити и софия с тати и баба. в ресторанта имаше още една българска софия и още едно бг семейство.

Общи условия

Активация на акаунт