Австрия 30 - носталгията по отминалите времена връща в мене песента

• 14 095
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Що не съм модератор да ви банна аз #Cussing out
Стига с тези кухни, манжди и вечери незнамсикъде #2gunfire
Тук някои се опитваме да отслабваме, вие пак ядене ви в главата!!
Диетата на Дюкян не е само за ядящите месо, има много други продукти позволени, най вече млечни, Патенце пробвай я+ зелевата супа+лечебно гладуване / ако организма ти го позволява, преди това много помагаше, сега ме боли главата ужасно, мъжо вика че е хипогликимия! /. Мога много добре да те разбера като видях по снимките как изглеждаш бременна в 6 тия месец!

Съни, геносеншафтите не винаги имат опция за купуване!
Аз от кога ви "пиля", че геносеншафта е един много евтин и комфортен от гледна точка на екстрите вариант за живеене под наем, ама вие сега откривате колелото, който живее на свободен наем и селба шулд!!

Инфо за търсещите детско легло
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80032587

е тетова чудо на дизайнерската мисъл и в шопинг сити в момента 50 или 35 newsm78 Обърнете внимание, че се разтяга за 3 големини!

Ели, дигнатите ръчички при спане при децата означават спокоен сън, многооого приятна гледка са!Ето виждаш ли, всичко се оправи  bouquet

# 196
Добър Ден! Както изглежда и аз ще се уредя за неделната закуска с 90% сигурност (жалко, че все пак ги има и 10% несигурност), но все пак:
1. Джи
2. Анни
3. Dolce
4. Надя
5. Сюзън
6. Свити
7. Сара
8. Елица
9. Съни
10. Нина
11. Рени
12. Диана
13. Ророана
 Ех че хубав списък стана.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Като заприказвахме за познати: Ели, аз пък познавам брат ти и жена му  Mr. Green(или по скоро обратното  newsm78 ) Все се канех да ти кажа ама  все се разсейвах нещо. Много се радвам , че ръчичката на Кати има подобрение, дано скоро съвсем да забравите за проблема  Hug
 deiana какво не им харесваш на гемайнде и геносеншафтите  newsm78 аз с удоволствие се нанасям в такова още утре стига да си намеря  Laughing Определено си мисля, че колко хора живеят в сградата би било най-малкия проблем, нали няма да живеят у нас, пък и колкото повече - толкова по-малък шанса да се появи ефекта на селото  Wink Важното е да има достатъчно асансьори, че да стигат за всичките 20 000  hahaha А фитнес в сградата не отказвам, то и сега правя фитнес по стълбите всеки ден ама друго си е да се потиш по собствено желание newsm39

# 197
Здрасти,
И ние разглеждахме  подобни жилища с басейни и сауни, но в Пуркерсдорф, даже без малко да си купим такова, обаче БК бяха над 300е за кьм 80м2 апартамент.Странно наистина ГЕСИБА как си избиват поддрьжката..Наемьт по колко е на м2 или нещо сьм пропуснала?
А да питам Диана, асансьорьт като вьрви само нагоре, после как се врьща обратно, че да трьгне пак нагоре? Thinking
Лека седмица на всички.

# 198
Що не съм модератор да ви банна аз #Cussing out
Стига с тези кухни, манжди и вечери незнамсикъде #2gunfire
Тук някои се опитваме да отслабваме, вие пак ядене ви в главата!!

Joy е не е лесно с толкова жени диета да пазиш, ама ако беше модератор и баннеш заради манджи, дълго няма да си  hahaha
 Между другото  диетата на Дюкан на мен много ми допадна, но издържах само 3 седмици, щото мъжа ми мрънкаше, че на него не му понася. То не е за всеки особено ако си с по-чуствителна перисталтика сиреч може да  запецнеш жестоко Toilet Аз  не съм имала проблем, но зълва ми  да.Обаче мисля да си направя скоро пак един курс Дюкан, дано смъкна тумбата до лятото, пък и много ми е кеф само на месо първата седмица  Twisted Evil

п.с. Ей сега гледах линка с леглото.Тия икейци обаче големи гадове - все едни нестандартни размери  правят, че и матрака искаш не искаш пак от тях трябва да го вземеш  Naughty (80/130 ми допада много като размер Особено за Стоян,какъвто е връткав, ама все пак не е честно  Crossing Arms)

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 11:58 от Roroana

# 199
здравейте,
във Виена съм от август,живея в 4 бецирк.Преди това години живяхме в  Берлин,където се роди и дъщеричката ни  Лера.Много злояд сладур  Laughing
може ли да ми обясните за тази закуска,къде ,кога,как...с удоволствие бих дошла,ако е след 10.30 горе долу,понеже на 15 сме за първи път на плуване. Party

# 200
Забравих  да постна музикалното пар4е за днес

http://www.youtube.com/watch?v=lPT_3PEjnsE

Добро настроение!

Хопен,добре до6ла  bouquet Ето тук ще е закуската ,зад Албертина се намира

http://www.palmenhaus.at/

От 10.00 ,както предпо4ита6  ела -на тебе ти е близо ..

# 201
наистина ще опитам,но сме на плуване от 9.30.само половин час е,дано да успея поне за малко.мерси.на 15.02 .нали?

# 202
  • Vienna
Добре до6ли на новите Hug
Моми4ета мерси zа типовете zа диетите. това с грейфрута най ми допада. май 6те мина на глад. аz толкова месо колкото по ДУкан zа седмица  иzяждам zа 6 м. ooooh!
ей, мн горда бьлгарка бях, но май 6те сменям гражданство.  не ми приzнават портокола иzготвен от полицията в Малага, zа6тото нямал апостил. та да го дам в бг посолство, те 6те го пратят с дипломат. по6та след 3 месеца в Мадрид Shocked, който 6те му бият апостил и 6те го пратят след о6те 3м. zа Виена с сь6тата тая по6та  Close после трябва да пратя оригинала в бг zа превод и легалиzация  Twisted Evilи да го дам в полицията при ваденето на новия бг паспорт. е кажете ми 6то zа идиотиzьм е това #2gunfire #Cussing out толкова сьм ядна, направо ми се 6те ни6то об6то да нямам с тая дьржава. все едно аz сьм виновна,4е ме обраха. кретени, а колко 6те ми струва това удоволствие да не ви обяснявам.
Я кажете кьде да си направя снимки zа БГ паспорт тук.
приятна седмица желая.

# 203
Пате, летиш до БГ в лична карта. Там отиваш в полицията, казваш, че са ти откраднали  чантата със паспорта в автобуса или където ти хареса. Правят протокол за кражбата. После одаваш бърза поръчка за  нов паспорт и готово. Какви апостили, какви 3 месеца, кви 6 месеца. Ти нали често си ходеше до БГ. Това ми се струва по-безболезнения начин.

Рени, нещо аферка с проминенте надушвам. Кви кметове, къв Париж newsm78 Я, си признай бързо! Sunglasses Въобще периодът "France" от твоя живот е обгърнат в мъгла и мистерия.
Поздрав за теб  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=KTms12ZKGaA

Саре, не го очаквах това от теб! С "Африка" направо ме разби  Laughing В представите ми беше, че не ставаш за публика на Тото, пък ти виж какви изненади правиш Grinning  Онова парче , дето го беше пуснала... с цигулките...на евреина, уф забравих го как се казваше... ей такива неща си представях , че слушаш. Да не ни изненадаш и с някоя Металика някой ден  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 14:05 от fat.wombat

# 204
Привет
Пате, Илиянка го е измислила най добре, тия тук в посолството са  Twisted Evil
Той ресторантът е на Таборщрасе, сега като зяпах на картата е номер 49, но ако не е ориентир е една Бипа наблизо, на един ъгъл е, с две стъпала. Доколкото знам не е единственият еврейски във Виена. Долче, ракията и салатата довечера, моля  Hug
Какво ядохме  Thinking 6 вида салати - зеле, краставици, фенхел, зелен боб, мариновани гъби, домати, всичко с нестандартни за мен маринати, великолепен хумус, пържени фалафели, топла питка, панирани пръчици тиквички и патладжан. Това за предястие, после много месо, аз пробвах от всичко кайма на шиш, пилешко и тоя ламм, дето на бг не знам как се казва и никога не го купувам да го готвя, агнешки плешки, винце, чай и това е.
Грузинска кухня съм яла 2 пъти, ако знаете някой ресторант, кажете  Hug
Да се изкажа и за жилищата и спирам
При genossenschaftа хубавото е, че не могат да те изгонят, ако си плащаш редовно и  получаваш Wohnbeihilfe, което доста намалява наема в сравнение със свободния такъв. Лошото е, че е евтино строителство и нямаш тайни от съседа, чува се асансьорът, бебешки плач, звънецът и нощно време тоалетното казанче на съседа, точно като в Бг. Такова нещо при eigentum строителство няма, но там пък влагаш много средства. При genossenschaftа ти вдигат наема, при eigentum имаш само ВК.
Спирам, после пак  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 14:41 от Anna__

# 205
Грузинска кухня съм яла 2 пъти, ако знаете някой ресторант, кажете  Hug

А азербайджански джаз слушали ли сте?
ето http://www.youtube.com/watch?v=W5y21leJYfo&feature=related

и дъщеря му

http://www.youtube.com/watch?v=6NdHia52lzY&feature=related

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 15:05 от fat.wombat

# 206

Саре, не го очаквах това от теб! С "Африка" направо ме разби  Laughing В представите ми беше, че не ставаш за публика на Тото, пък ти виж какви изненади правиш Grinning  Онова парче , дето го беше пуснала... с цигулките...на евреина, уф забравих го как се казваше... ей такива неща си представях , че слушаш. Да не ни изненадаш и с някоя Металика някой ден  Mr. Green

Илианка,споко.МЕтална музика не слу6ам  и  никога не  съм слу6ала.Вероятността  пък да запо4не да ми харесва е  изцяло ZERO.Изненади от този род няма да има..Истината е,4е слу6ам разнородна музика на разли4ни изпълнители ,но избирателно-само каквото ми харева.Ето например на Тото "Розена" и "Африка" ми харесват.Не знам какво то4но те изненада?Аз се изненадах,4е ти с изненадва6.Всъщност що за 4овек съм в твоите о4и?

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:18 от Sarrah

# 207
Всъщност що за 4овек съм в твоите о4и?

Спокоен, миролюбив и леко сантиментален, ако мога да го обобщя с 3 думи.

# 208
www.gesiba.at 
е сайта

ние и помещение за колички нямаме, асансьора ни върви само нагоре, прозорците духат и наема ни е непоносим. знам, луда съм...
ами сменяйте го  Grinning

ще, ще... ама както е казал народа
gut ding braucht weile Laughing

чакам мъжа да стане милионер, че да не се местим после пак, да е за последно Rolling Eyes

# 209

А да питам Диана, асансьорьт като вьрви само нагоре, после как се врьща обратно, че да трьгне пак нагоре? Thinking
Лека седмица на всички.

нашия асансьор си има копче, като стигнеш на етажа, преди да треснеш вратата, натискаш и го пращаш надолу. ако забравиш, долу също има копче, и който чака може да го викне. но от етаж надолу не става, не се отваря вратата.
много е весело да си бременна и да носиш на ръце 1годишен хлапак 10 кг по 3 пъти на ден от 4тия етаж #Cussing out. има и добри страни де, поне не качих нищо, само 9кг Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт