Жената Везни!

• 40 127
  • 518
  •   1
Отговори
# 180
Оооо как не съм я видяла тази темичка за най-сладурската зодия  Heart Eyes В първия пост прочетох нещо за мангизи, ланци, коли.... Сефте чета, че везните ги вълнуват такива неща  ooooh! Абсолютно съм против  Naughty
 За себе си мога да кажа, че на първо място съм силно справедлива, винаги гледам и двете страни на медалиона. Ще споря и с най-добрите си приятели ако те не се прави. Обичам изкуството, но да го наблюдавам отстрани. Много изострена интуиция, силно шесто чувство. Наблюдавам изключително много, уча се от грешките на другите, и попивам това което ми харесва. Както са казали и момичетата преди мен или много работя или много ме мързи(в момента съм във втората фаза). Обичам да се бъзикам с хората, понасям и с мен да го правят, стига да не е на параноичната тема -килограми  #Cussing out Не съм дебела, но ми е хубаво да ми казват, че съм слаба  Mr. Green Не съм злопаметна. Мисля, че мога да простя всичко... Обичам да общувам, но често се затварям в себе си, и това се случва, когато усетя, че хората не могат да разбере душата на една везна. Колко сме великодушни, радващи се на успехите на другите, готови да защитим всеки...Абе страхотна зодия, обичам си я  Heart Eyes

# 181
Май си приличаме всички тук ,но мъжете Везни/баща ми е такъв/ са по-меки от дамската част.От наблюденията ми мога да кажа,че много си слушат жените и са  истински отдадени на децата си,е малко са паники,но и аз съм така.
Момичета все чета,че не сме шампиони по вярност,но при мен се стига само до флирт и после яко отбой.При вас как е/ако не е проблем да споделите/?Хайде да раздвижим темата я вижте другите зодии колко са активни.Аз преди малко се преборих след месеци терзание с едно колебание,боядисах се по-светла newsm03 и се харесах.Моята фризьорка чак не повярва на твърдото ми желание,но е факт промяната.

# 182
Клуб на най-готинити мацки - везничките!   bouquet
newsm10

# 183
Ето нещо весело и много вярно за нашата хубава зодийка:
   "Тези винаги се колебаят – кажат “да” – и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати, но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат.Ако могат – триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по вечеринки често тичат. “Златната среда” им е любима – пролет, лете, есен, в късна зима... Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля..., но уреждат всичко с едно “моля”. По рождение са справедливи, те са честни, мили , услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри, разбрани. Да се пазят много от Овните – само те ще им отровят дните!"  Mr. Green

# 184
Ох  ooooh! първото изречение е МНОГО  вярно!  Mr. Green

Тези винаги се колебаят – кажат “да” – и почват да се каят.

# 185
Мисля, че и от телета трябва да си имаме едно на ум!

# 186
Здравейте момичета.
Приемате ли още една везна във вашата темичка?

# 187
Здравейте момичета.
Приемате ли още една везна във вашата темичка?
Еее как бе градска, нали сме добри и разбрани  Mr. Green

Мисля, че и от телета трябва да си имаме едно на ум!
Вярно е, аз имам траен неприятен спомен от теле ooooh! Не знам дали да го споделя, но спомена не е само психически, а и физически  Confused

# 188
Добре дошла Светле,аз и от риби съм си патила и хич не ги харесвам като хора. Имала съм контакти с жена телец,но нещо не си паснах с нея.Мисля,че са много далеч от нашето възприятие за света.Най-добрите ми приятелки са лъв и близнаци и винаги има за какво да си говорим и доста си поспорваме.От мъжете с водолей се чувствам най-добре,но и много ме изнервя,странни са,днес едно,а утре съвсем друго.Аз също съм така,но хубавото е,че поне е в различни периоди.

# 189
От мъжете с водолей се чувствам най-добре,но и много ме изнервя,странни са,днес едно,а утре съвсем друго.Аз също съм така,но хубавото е,че поне е в различни периоди.
Подкрепям  smile3521 Обичам водолейчетата  Two Hearts

# 190
и аз съм с две ръце за водолейте  Peace имам си един такъв в момента  Heart Eyes
От телец имам неприятни спомени, забелязвам, че съм заобиколена от везни - и мъже и жени Simple Smile

# 191
С Близнаци се разбирам чудесно. Едното родителско тяло е такова, да не казвам колко приличам на него.

# 192
Здравейте момичета.
Благодаря ви за топлото посрещане всички  сте много  мили  и готини.
Май като гледам доста има от Варна.Къде си живеете? Joy/по точно в кой квартал/.

Момичета,каня ви на кафенци.Има ли желаещи?

Вие какво си правите?Аз досега боядисвах терасата си и сега отивам да си садя китки.

# 193
Аз съм до катедралата.Мерси за кафето,макар,че вече е  късничко за него,но по цел ден съм на работа и чак сега имам време за нета.

# 194
Аз съм кв.Чайка  Party Ще е готино да знаем и на коя дата сме родени, може да има сред нас астрални близнаци  Hug нали така се наричаха тези, които са родени на една дата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт