Жената Везни!

• 40 121
  • 518
  •   1
Отговори
# 165
  • София/Осло
Ххохох оо това за пестенето при мен е в двойна доза...пълна прахосница съм  Blush
Все нещо ми е много нужно точно сега  Laughing

# 166
Много прилики с описанията ви намирам в себе си Simple Smile  Няма да правя и аз списъци.. обаче напоследък странното ми чувство за хумор предизвиква другите да ми правят забележки защо съм казала това.. а аз се шегувам ..  ooooh!   случва ли ви се? Мнооого се дразня, когато ми се наложи да си обяснявам шегите! И оценявам, когато човека срещу мен ги схваща Simple Smile

# 167
дааа, и аз понякога се улавям, че съм доста рязка в шегите си като очаквам, че отсрещната страна ще схване, но самата аз не държа много на майтап (въпреки, че и това зависи от настроението в момента).
Забелязала съм, че се дразня, когато ме командват или когато се опитват да ме "поставят в рамки".

# 168
Това за "рамката" най-много го мразя!

# 169
  • Попово
много сме еднакви всички  Flutter

# 170
Клуб на най-готинити мацки - везничките!   bouquet

# 171
Много прилики с описанията ви намирам в себе си Simple Smile  Няма да правя и аз списъци.. обаче напоследък странното ми чувство за хумор предизвиква другите да ми правят забележки защо съм казала това.. а аз се шегувам ..  ooooh!   случва ли ви се? Мнооого се дразня, когато ми се наложи да си обяснявам шегите! И оценявам, когато човека срещу мен ги схваща Simple Smile

Ей това ме дразни и мен най -много,когато се опитвам да се майтапя с някой ,а той стои и ме гледа тъпо.
После отиди обяснявай, щото взели ми и шегата на сериозно.

# 172
И на мен ми се случва, даже твърде често.Вече спрях и да се майтапа...омръзна ми да се обяснявам след всеки майтап, че е майтап и да не го взимат насериозно... ooooh!

# 173
И аз съм така с шегите. И много се смея, говорят ми нещо аз се хиля насреща.
И всичко ми е противоречиво. Мога днес да кажа едно, утре съвсем противоположното мнение. Мога да съм безкрайно амбицирана и да изпълнявам целите си или пасивна, изпаднала в летаргия, не искаща да чуе за никаква работа. Мога да общувам и да говоря с всеки, но и да стоя като аутсайдер.

# 174
И всичко ми е противоречиво. Мога днес да кажа едно, утре съвсем противоположното мнение. Мога да съм безкрайно амбицирана и да изпълнявам целите си или пасивна, изпаднала в летаргия, не искаща да чуе за никаква работа. Мога да общувам и да говоря с всеки, но и да стоя като аутсайдер.

Божее... ама това от зодията ли било  ooooh!   Понякога най-добре се чувствам като съм на пълни обороти, летя с 200, имам списък със задачи .. почти непосилно за изпълнение.. обаче аз, неуморната, всичко изпълнявам, без да закъснявам за никъде, всичко - перфектно..
Ела ме виж последните седмици.. като тия по клиниките за зависимости съм(пу пу) , само ми дай да спя и да блея.. трагедия! За това време, което пропилявам.. ах, ако можех да се организирам да го използвам пълноценно, колко активен щеше да е живота ми. Мразя да гледам как тече деня, но когато съм в очакване на нещо, проспивам си времето, а не трябва така  Sad

# 175

Здравейте и от мен. И аз съм Везничка.   bouquet

Джуд, това все едно за мен си го писала.  Grinning И аз съм същата. При мен средно положение няма. Или съм в криво настроение или постоянно се шегувам с хората, смея се, танцувам... никога не съм в 'нормално' състояние. Двете крайности...  ooooh!
Или съм адски работлива и енергична, или изведнъж ставам мързелива и сякаш изпадам в летаргия.  Laughing

# 176
  • DE
Това се отнася и за мен. Понякога съм супер общителна, не млъквам, а друг път не ми се разговаря с никого и обичам да си мълча.
Понякога се плаша от себе си - имам чувство, че всичко що диша, ме дразни... Close

# 177
Това се отнася и за мен. Понякога съм супер общителна, не млъквам, а друг път не ми се разговаря с никого и обичам да си мълча.
Понякога се плаша от себе си - имам чувство, че всичко що диша, ме дразни... Close

Не ви ли се струва понякога, че страдаме от раздвоение на личността! Grinning

# 178
Забелязвала съм.. но може би е период- като от онези, в които искаш да останеш сам със себе си . Апък и аз съм с асцедент близнаци - не съм критерий Crazy

АСЦЕНДЕНТ В БЛИЗНАЦИ

Извънредно гъвкави и променливи като вятъра - това сте вие. Можете да говорите почти без прекъсване, и ако развиете ораторските си...  тук вече иска да пратя смс, за да прочета нататък Simple Smile

Друг източник : Ако сте родени с асцендент Близнаци, вие сте общителни и постоянно търсите контакт с нови хора. Отличавате се с ведър характер, усмихнати сте и много приветливи.

Понякога сте доста разсеяни, но ако се стараете, можете да развиете добри организаторски качества. Бързо приспособими сте, и лесно се справяте в трудни ситуации.(ДА) Основните качества, заради които ви ценят, са вашата активност, бърз ум и целенасоченост. Раждате смели идеи, често сте новатори в своята област.(ТАКА Е)

Търсите разнообразие и впечатлявате околните със своя свободолюбив дух и различно мнение. Умеете да въздействате и да убеждавате другите в това, което пожелаете.(ДА) Добри и верни приятели сте, но ви е трудно да пазите тайни.(НЕ МИ Е ТРУДНО,ПАЗЯ ТАЙНИ) Партньорът в личния ви живот вижда вашата свободолюбивост и трябва да се старае да не я ограничава, защото би могъл да провали връзката ви.

Момичета, може ли някоя да ми каже, какво означава че луната ми е в рак !?   
Вашият Асцендент е:        Близнаци     
Вашата Зодия е:       Везни    
Луната ви се намира в:       Рак    

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 22:04 от Renka

# 179
И аз съм зодия Везни,много ми е хубаво от този независещ от мен факт.Много се колебая,но когато не желая нещо истински.Голям инат,ама много,а колко съм крива Whistling.Красноречие- хора са ме питали дали не съм говорителка,но понякога съм много затворена и дума не отронвам.Трапчинките са налице,много ме мързи,но когато съм на педала и в 6 мога да стана.Споря и то доста често,понякога стигам и до крайни изказвания,само заради спора.Голам нарцис съм и ако някой не ми направи комплимен ignore2.В любовта съм ревнива и обсебваща,все имам нужда да го контролирам.За всички около себе си съм много серт, бързо ми минава,но казвам много тежки думи в този момент.Много мразя да се шегуват с мен,аз с другите да,но те Naughty.Лесно ранима душа съм и който ми е влязъл в сърцето само с една дума или жест може да ме разплаче.Казват ми пък и аз смятам,че съм много финна жена.

Общи условия

Активация на акаунт