Все нещо ми е много нужно точно сега
Няма да правя и аз списъци.. обаче напоследък странното ми чувство за хумор предизвиква другите да ми правят забележки защо съм казала това.. а аз се шегувам ..
случва ли ви се? Мнооого се дразня, когато ми се наложи да си обяснявам шегите! И оценявам, когато човека срещу мен ги схваща
Няма да правя и аз списъци.. обаче напоследък странното ми чувство за хумор предизвиква другите да ми правят забележки защо съм казала това.. а аз се шегувам ..
случва ли ви се? Мнооого се дразня, когато ми се наложи да си обяснявам шегите! И оценявам, когато човека срещу мен ги схваща 
Понякога най-добре се чувствам като съм на пълни обороти, летя с 200, имам списък със задачи .. почти непосилно за изпълнение.. обаче аз, неуморната, всичко изпълнявам, без да закъснявам за никъде, всичко - перфектно..
И аз съм същата. При мен средно положение няма. Или съм в криво настроение или постоянно се шегувам с хората, смея се, танцувам... никога не съм в 'нормално' състояние. Двете крайности...

.Красноречие- хора са ме питали дали не съм говорителка,но понякога съм много затворена и дума не отронвам.Трапчинките са налице,много ме мързи,но когато съм на педала и в 6 мога да стана.Споря и то доста често,понякога стигам и до крайни изказвания,само заради спора.Голам нарцис съм и ако някой не ми направи комплимен
.В любовта съм ревнива и обсебваща,все имам нужда да го контролирам.За всички около себе си съм много серт, бързо ми минава,но казвам много тежки думи в този момент.Много мразя да се шегуват с мен,аз с другите да,но те
.Лесно ранима душа съм и който ми е влязъл в сърцето само с една дума или жест може да ме разплаче.Казват ми пък и аз смятам,че съм много финна жена.