Жената Везни!

• 40 038
  • 518
  •   1
Отговори
# 60
А да ви попитам...  Embarassed завистливи ли сте? Аз от време на време го откривам това чувство, абсолюто против волята ми, но го чувствам.  Embarassed И също съм ревнива, ужасно даже. Това е, което ме вбесява!  Close

# 61
  • ул. "Мечтание"

Абе не е като да не съм!  Rolling Eyes

Но не съм ревнива. За сметка на това пък изпитвам някакво тъпо собственическо чувство върху хората.  ooooh! Преживява се. Свиква се!  Sunglasses

# 62
  • Разпиляна във въображението
А да ви попитам...  Embarassed завистливи ли сте? Аз от време на време го откривам това чувство, абсолюто против волята ми, но го чувствам.  Embarassed И също съм ревнива, ужасно даже. Това е, което ме вбесява!  Close

Много бързо ми минава това чувство. Оглеждам се около себе си и съм доволна, че не се лишаваме от основните неща, успяваме малко по-малко да си вземем и "луксозните" неща и всичко това е с цената единствено на нашите усилия. Не можем да имаме всичко, а и не е необходимо.

Единствената ревност, която изпитах е към мъжа ми - един единствен път. Беше ужасно, задушаващо и света все едно спря да се върти и повече не искам да го изпитвам. Интересното беше, че в крайна сметка се бях препознала в него отдалече (все още бяхме млади гаджета) . Както е отговорила Лейди - изпитвам чувство за собственост върху хората - добре го е написала тя Laughing

# 63

Много бързо ми минава това чувство. Оглеждам се около себе си и съм доволна, че не се лишаваме от основните неща, успяваме малко по-малко да си вземем и "луксозните" неща и всичко това е с цената единствено на нашите усилия. Не можем да имаме всичко, а и не е необходимо.

Единствената ревност, която изпитах е към мъжа ми - един единствен път. Беше ужасно, задушаващо и света все едно спря да се върти и повече не искам да го изпитвам. Интересното беше, че в крайна сметка се бях препознала в него отдалече (все още бяхме млади гаджета) . Както е отговорила Лейди - изпитвам чувство за собственост върху хората - добре го е написала тя Laughing

леле, успокоих се, че не съм сама  Laughing...аз съм ужасно ревнива и точно с чувство за собственост, но го правя само когато истински обичам някого и държа на него Heart Eyes .
иначе, ако няма сантименти,  съм абс безразлична и хладна.

# 64
Завистливи сте си доста и много ви бива в злобните подмятания, но не колкото рибите! Все пак, компенсирате с положителните си качества, които са много и човек не може да ви се сърди  Laughing

# 65
Завистливи сте си доста и много ви бива в злобните подмятания, но не колкото рибите! Все пак, компенсирате с положителните си качества, които са много и човек не може да ви се сърди  Laughing
аз лично като чуя за риба и  Stop Stop Stop Stop Stop

# 66
Е стига де, без обобщения, моля! Мъжът ми е рибка и се разбираме страхотно.  Heart Eyes Познавам страшно много риби - и мъже, и жени. Бих могла да кажа, че по-голямата част от познатите ми са риби. Това, което не съм видяла у тях, е злоба. Особено пък мъж ми.  ooooh! И в най-очернения от мен човек ще види хубави качества. Между другото, ако се ядосам на някого, мъжът ми ми е най-силният коректив. Не може да понася злобни хора и злобни подмятания. Тъй че без обобщения, моля! Close

# 67
Има разлика между жените и мъжете риба.

# 68
А стистнати ли сте? Защото аз определено да  Embarassed

# 69
Има разлика между жените и мъжете риба.
Има разлика между ЖЕНИТЕ и МЪЖЕТЕ, не между половете от една зодия. Факт е, че за злоба си говорим предимно жените. А две от най-човечните и самоотвержени приятелки, които имам, са риби. Но не за риби е темата, нали? Моля да ме извините, че подех отклонение, просто се издразних на обобщенията. когато определяте качества някому, първо говорете за себе си и нека със събеседване с останалите се тигне до заключение някакво, а не "вие сте, те са".  Peace

# 70
Радвам се, че имаш такива приятелки, но наистина моят опит от контакти с представителки на риби не е розов и си имам своите основания за горното мнение.

# 71
Чак пък да сме много зависливи Naughty

Ами стисната съм, не не нездравословно. Не харча за щяло и не щяло. Обичам да имам заделени пари. Всяко нещо с времето си. Баща ми казва, че съм като  newsm57 з.....к Laughing Laughing Laughing

# 72
аз изобщо не съм стисната  Rolling Eyes . дори направо съм спец по харченето....дай ми пари и ми гледай сеира  Twisted Evil
булвално 5 лева не мога да заделя, добре, че мъжът ми е практичен  Heart Eyes

# 73
За мен парите са средство за задоволяване на нуждите,а тяхното количество е един чудесен плюс coolcool,общо взето-Жена с пари е все едно луд с картечница :За завист-не завиждам.Защо да ме е яд,че някой е съумял, а  аз не съм-или не съм се сетила?Следващия път ще си "налегна парцала" cleanА иначе.....ах тази ревност-всъщност не знам,дали моето е ревност или много мразя да ме правят на маймуна #Crazy

# 74
А късметлии ли сте?

Аз определено съм Blush

Общи условия

Активация на акаунт