Жената Везни!

• 40 130
  • 518
  •   1
Отговори
# 150
А аз до сега съм била все с мъж овен или риба до мен, нищо друго! Има ли и други такива Thinking

# 151
От всички знаци, само с Козирозите не се спогаждам нещо.
С всички други нещата са наред.

# 152
Аз също съм Везни. Имам трапчинки на бузките и често ми правят комплименти за хубава усмивка.
Голям съм мързел понякога, но като реша, че нещо ми се прави не се спирам. Спокоен човек съм, никак не обичам да ми крещят или пък аз да викам. Като ми поискат нещо много трудно отказвам. Интересувам се от изкуство, едно време рисувах и си въобразявах, че мога. Казвали са ми, че имам странно чувство за хумор, но затова пък мога много да разсмивам хората. Общителна съм, но мога да отида някъде и да не обеля думичка. Много мразя да се занимавам с домакински задължения Stop Обичам луксозните, но и стилни неща. Склонна съм да харча много пари. За повечето неща имам високи изисквания. И когато самата аз не мога да ги изпълня се терзая  и премислям хиляди пъти къде съм сгрешила. Нощна птица съм.

# 153
  • София/Осло
Аз също съм Везни. Имам трапчинки на бузките и често ми правят комплименти за хубава усмивка.
Голям съм мързел понякога, но като реша, че нещо ми се прави не се спирам. Спокоен човек съм, никак не обичам да ми крещят или пък аз да викам. Като ми поискат нещо много трудно отказвам. Интересувам се от изкуство, едно време рисувах и си въобразявах, че мога. Казвали са ми, че имам странно чувство за хумор, но затова пък мога много да разсмивам хората. Общителна съм, но мога да отида някъде и да не обеля думичка. Много мразя да се занимавам с домакински задължения Stop Обичам луксозните, но и стилни неща. Склонна съм да харча много пари. За повечето неща имам високи изисквания. И когато самата аз не мога да ги изпълня се терзая  и премислям хиляди пъти къде съм сгрешила. Нощна птица съм.
Ти мен ли си описала?  Laughing
С изключение на това- нямам странно чувство за хумор и съм вечно нахилена като зелка; не съм нощна птица-обича да спя  Laughing

# 154
Записвам се като двайна хубост, с аксцедент от същия знак. Flutter
Въщам се назад да изчета всички момичета.

Понеже имаме и отрицателни качества-едно от който е, че много приказваме  Wink- за сега млъквам. Laughing

# 155
и аз съм вечно ухилена Simple Smile напоследък не много , защото са ме обхванали терзания и мисли, но се старая да им давам  ignore2
инат, много колеблива, чак аз се изнервям, обидчива съм, но бързо ми минава, споря за принципи, понякога издребнявам и анализирим дребни и според приятеля ми незначителни неща. Мога да ги мисля и да се връщам на тях с дни...какво направил, защо, и тн. Повечето пъти търся причината в себе си. Не завиждам, но имам склонност да идеализирам и после да се разочаровам. Обичам да спя до късно, обичам да ме глезят, да обличам хубави дрехи, да се оглеждам в огледалото (нон стоп съм загледана в някоя огледална повърхност). и тн като се сетя друго ще пиша  Simple Smile

# 156
Джуд, ти май си се запознавала с мене без да помня  Embarassed Party. Доста точно описание на моята персона. Само да добавя, че съм крайна за някои неща и не ми пука за мнението на другите хора, когато не ми изнася.

# 157
  • София
Ти мен ли си описала?  Laughing

Не, мен е описала.
Без нощната птица.
Много обичам да слушам и наблюдавам хората около мен.
И не съм вечно ухилена. Напротив, даже понякога се улавям, че гледам лошо. Без причина. Просто ей така. Нещо си мисля.
А иначе и мен напоследък ме спохождат терзания и черни мисли. И обикновено това става нощем. Събуждам се и мисля, мисля... И, естествено, будя половинката да споделя. Той, милия, е търпелив...

# 158
Момичета, да си направим една везни-среща  Laughing Party.....

# 159
 newsm10
за срещата!

# 160
Хехе Grinning А да ви питам, случва ли ви се да сте несправедливи? Например да спорите или да се сърдите и да не искате да признаете, че може и във вас да има вина? На мен често ми се случва, а не искам да е така.

# 161
Държа да обясня моята гледна точка (понякога доста обширно  Laughing). И другите да си обясняват техните, ако желаят. Не се интересувам, дали ще приемат моята, но не се ангажирам с чуждата също така. Това например в приятелски разговор по някаква обща тема.

За да направя нещо, е необходимо да ми се изложи с аргументация като се започне от това какво ще правим и после защо. Начинът трябва да се остави на мен. Важно е да се постигне целта, а как ще го направя е моя работа. Всяка форма на микромениджиране ми е противоестествена - и спрямо мен, и от мен към други.

Повишаването на тон спрямо мен води до агресия, изразена чрез съскане. На много малко хора им се е случвало да си позволят да ми викнат. Също не използвам обидни думи и в мое присъствие много рядко някой си позволява нецензурен език. Забавно е как някои мъже се извиняват като кажат някой простоват виц  Laughing в компания и аз присъствам.

Напоследък открих, че безотказно действа (служебно), ако трябва да се напрви корекция към някого да му изложа вкратце случая и да му кажа "а сега кажи как да действаме, за да постигнем това и това" и той хем "запрята ръкави", хем благодари, хем се и извинява, а и много смислени предложения произлязоха от този подход.

# 162
  • Пловдив / София
Хехе Grinning А да ви питам, случва ли ви се да сте несправедливи? Например да спорите или да се сърдите и да не искате да признаете, че може и във вас да има вина? На мен често ми се случва, а не искам да е така.

Случва ми се, да.
Но това е бял кахър. Най-големият ми недостатък за мен лично е колебливостта ми. Трудно се боря с нея.

А иначе все попадам на мъже лъвове. Crazy

# 163
  • София

smile3521
И после ми е едно виновно...

# 164
  • София
Ето лошите ми качества:

Много, много говоря, каквото ми на сърце, това ми е и на уста, и само проблеми си създавам.

Много обичам да готвя и да ям- ама много ям, и то бързо, като прасе.

Прекалено много бира Embarassed

Лесно запалима- като запаля моторетката и няма спирка afwitch

Не мога да пестя, все съм на 0 или на минус.

Общи условия

Активация на акаунт