Жената Везни!

• 40 180
  • 518
  •   1
Отговори
# 345
  • русе
mypi, напиши нещо за себе си,  аз май съм най-любопитна Grinning.
ами какво да кажа те повечето са написани Embarassed
- силно изразено чувство за справедливост
- голям инат съм Mr. Green
- понякога много бързо вземам решения, друг път се чудя това ли да бъде...или не и така с дни ooooh!
-имам чувство за хумор
-обичам стилните и хубави неща
-не допускам лесно хората до себе си ,но направяли го съм истински и верен приятел
в общи линии типична везна-чаровна,властна и вечно недоволна Joy

# 346
Добре дошла в клуба на готините, но неразбрани Везни.Това за вечно недоволна е много точно Peace и аз все така чак ме е яд на себе си.

# 347
  • Шумен
Добре дошла в клуба на готините, но неразбрани Везни.Това за вечно недоволна е много точно Peace и аз все така чак ме е яд на себе си.

Ехееееееее и на мен все ми казват, че съм вечно недоволна. Ми, недоволна съм  Crossing Arms, ама как да ме разберат я, като не са Везни  Mr. Green.

# 348
Вас поне не ви разпознават, че сте Везни като ходите по улиците.  Rolling Eyes 

# 349
Вас поне не ви разпознават, че сте Везни като ходите по улиците.  Rolling Eyes 
Моята походка е уникална от балета и много хора ме разпознават по нея Grinning

# 350
  Привет готини Везнички!
 Само да вметна, че третото чаве ни дойде като гръм от ясно небе  Mr. Green. Иначе и аз едва ли бих се навила да раждам трето в тая икономическа обстановка, въпреки че винаги съм си мечтала за 3 деца.
 Само да вметна за любопитството, чак ми е болестно състояние. Не съм клюкарка обаче, просто обичам да опознавам хората.А друг е факта, че съм най-добрия пазител на тайни (повечето ги забравям веднага след като са ми казани  Joy).И това е лошото при мен, че са ми много отговорностите и понякога се изключвам и някои неща не ги чувам.После има сръдни евентуално,но и в лобирането съм добра.
 А за недоволството ,не че съм недоволна а съм прекалено взискателна към себе си и децата си.Та понякога малко ги затормозявам, но тогава се намесва мъжа ми и всичко е наред  Mr. Green.Той знае точно кога и как да ми смъкне летвата.

# 351
  • русе
така си е ние везните сме много критични Mr. Green

# 352
Леле, сродни души! Party Тук поне ще разберат, оценят и приемат идиотския ми, но прекрасен нрав!
Сигурно във всичките 24 страници е написано безброй пъти, но ще ми простите, не мога да го прочета.
Аз съм властна, капризна, глезена, безцеремонна, разхвърляна, с доста саркастично чувство за хумор. Затова пък съм пряма, справедлива, усмихната, чудесна компания, щура, спонтанна и винаги влюбена в нещо, или някого. В любовта мога да съм хладна до жестокост, но ако искам мога да дам всичко от себе си (дори и да е само на ужким, изглежда мнооого истинско, ако така съм решила)! Общо взето, знаете добре каква може да бъде една Везна. Може да не съм съвършена, но се стремя към това. Освен това положителните ми качества, са достатъчни, за да ми бъдат простени отрицателните Mr. Green А, и съм скромна, когато е необходимо.
Умирам за мъже Овни. Затова пък с жените от тази зодия често влизам в пряк конфликт. Не харесвам Телци, но не знам защо. Не се разбирам особено блестящо с Козирози, Деви и Водолеи.

# 353
Бижу welcome
Всичко си написала много точно само това, че никой не ни разбира си пропуснала Sad.

# 354
че никой не ни разбира си пропуснала Sad.
По тоя параграф не сте единствените неразбирани...  Rolling Eyes  Laughing 

# 355
Вие пък Водолеите защото си правите труда Close

# 356
Joy Точно и вие, Водолеите сте вечно неразбрани! Hug Даже сте по-неразбрани от Везните. Wink

# 357
Вие пък Водолеите защото си правите труда Close
Какво имаш предвид?

# 358
Ами всички Водолеи, които познавам са странни птици! Rolling Eyes Реят се вечно на някъде и правят каквото си искат, и каквото на тях им е угодно, а после вечно се оплакват, че никой не ги разбира правилно. А те наистина са трудни за разбиране... От личен опит го казвам това. Wink

# 359
Вечно сте прави и никои няма думата и само гледате на вас да ви е добре.Понякога сте способни да изкарате от нерви човек с една дума, няма грам такт и съобразителност във вас CloseНяма как да съм по мека тази вечер, че моя ми вдига нервите цял ден, че и се опитва да ме изкара мен виновна/типично Водолейски и мъжки

Общи условия

Активация на акаунт