Жената Везни!

• 40 098
  • 518
  •   1
Отговори
# 435
ох момичета да ви се оплача, една везна много ме дразни напоследък  Sick Работя с жена му(козирог), много ревнив, във всичко се меси, като види, че я няма 2мин. тръгва да пита и разпитва къде е, тя не закусва сутрин заради него, понеже той не закусва и на нея и неудобно  Sick, един ден и беше забранил да яде, защото била напълняла. Взима и заплатата и трябва да му се моли да и даде 4лв, за крем за лице  Sick Пазарува дрехи само той ако е на кеф, оххх  господи, как може това да е везна  Crossing Arms Много ме дразни тоя човек, и понеже съм цял ден с тях двамата съм дълбоко в нещата, ама супер много се дразня, направо ми идва да се намеся, но нямам това право  Rolling Eyes

Иначе като стана въпрос за коси, аз съм с кестенява къдрава коса, дълга, пъстри очи, голяма усмивка. Пийвате ли си бе везнички, аз обичам, ми как не, работя на бар, айде наздраве, ако слушате ще ви кажа новия коктейл който си измислих Wink 

# 436
За изблиците на ревност го оправдавам и аз съм много ревнива, но за другото Sick.Нямам представа от какво, но тази седмица само чувам, че съм със странен характер, със лош характер, само съм се карала, а аз просто съм директна.Писна ми от лицемери и хора които смятат изказването на мнение за грубост Close.
Не се меси за да не те изкарат виновна Peace

# 437
Хайде и аз в отбора! Wink

# 438
Добре дошла welcome.
Представи ни се и ти с добрите и лоши везнииски черти Grinning.Не сме много активни, но то си е от зодията Grinning

# 439
Видяхте ли това във фейсбук? Много забавно и вярно!

Тези Винаги се колебаят -кажат "да" - и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати,но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат - триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по Вечеринки често тичат. "Златната среда" им е любима пролет, лете, есен, в късна зима.. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля.-, но уреждат всичко с едно "моля". По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри,разбрани.Да се пазят много от Овните само те ще им отровят дните!

# 440
# 441
Това стихче го знам от малка и се омъжих за "Овен" съвсем съзнателно! Mr. Green Затова пък няма по-прекрасен мъж от него.
Преди няколко години написах песен за това колко е луд, но затова пък няма да спра да го обичам и след 100 години! Heart Eyes

# 442
И аз съм го чела и се връзва Peace, но при мен честа с усмивките е кът, хич не съм от лъчезарните.Виж за лошотия съм призната Grinning

# 443
  • русе
и аз така све намръщена newsm78 защо ли е така  казвам си че трябва да съм по усмихната но си оставам само с добрите намерения ooooh!

# 444
Видяхте ли това във фейсбук? Много забавно и вярно!

Тези Винаги се колебаят -кажат "да" - и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати,но не липсват калпави, зъбати. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат - триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по Вечеринки често тичат. "Златната среда" им е любима пролет, лете, есен, в късна зима.. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля.-, но уреждат всичко с едно "моля". По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри,разбрани.Да се пазят много от Овните само те ще им отровят дните!
Мъжът ми е Овен...    Mr. Green
Ама не съм сигурна кой кого трови...      Laughing   

# 445
и аз така све намръщена newsm78 защо ли е така  казвам си че трябва да съм по усмихната но си оставам само с добрите намерения ooooh!
Защо сме така newsm78, баща ми е и той Везни и все е намръщен и един такъв високомерно изглеждащ, та аз бащичко GrinningСред  чужди хора съм още по-зле мълча и гледам лошо, до момента в който се отпусна трябва да си ходим и все изглеждам в очите на хората надувка която гледа и анализира.
Краси, ние ако питаш другите все ги тровим Mr. Green

# 446
Едно нещо ми е интересно за жените Везни - и вие ли като огладнеете побеснявате и си изкарвате яда на околните или само майка ми (октомврийска) го прави?

# 447
С времето се научих повече да се усмихвам, но основно когато съм с близки хора. За непознатите ( поне така са ми казвали след като се опознаем) имам една убийствена физиономия и поглед. А и дъщеря ми и мъжът ми  казват че понякога гледам много лошо .
А когато съм гладна или пък нещо друго ме дразни , ставам звяр наистина.

# 448
Едно нещо ми е интересно за жените Везни - и вие ли като огладнеете побеснявате и си изкарвате яда на околните или само майка ми (октомврийска) го прави?
Търпя на глад, но много малко, става ми криво и съвсем ми се променя погледа.Издържам с усмивка само ако съм на диета и има резултатхубаво е, че от години не съм била.За лошия поглед майка ми веднъж дори искаше да ме удари, че съм я гледала сякаш ми е враг.Като чета си представям ако се съберем какво ще е hahaha
Stallion, майка ти на кой октомври е?Аз съм на 3 bowuu

# 449
Аз съм септемврийска, но да, побеснявам ако съм гладна, и шанса да хапна нещо се отдалечава поради независещи от мен причини. Последния път за това се скарах с мъжа ми, компания сме, пътуваме, аз съм гладна и искам да спрем да хапнем някъде, мъжа ми не бил гладен и продължава да кара, накрая спираме на на една отбивка, слизам почвам да мрънкам,което постепенно прераства във викане  Rolling Eyes напълно нетипично за мен, хората с нас така гледаха Shocked Намерихме ресторант, хапнах, и след това компанията като видя, че съм спокойна вече, почнаха да се шегуват с мен колко интересно било да ме видят и в друга светлина  Laughing Мъжът ми много страда, каза, че съм излъчвала много злоба  Crazy Като съм гладна звярът в мен проговаря и то с пълна сила  Mr. Green
 като чета така, аз май съм от усмихнатите везни, вечно съм усмихната, ако не съм значи нещо се е случило. Понякога се хващам, че се усмихвам на непознати на улицата, като се усетя и се засрамвам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт