Положителни черти ли -хм.Повечето от нас са жени на ниво и с положение.Някои са кралици или министри.Имаме добро образование,както и семейство.Обикновено имаме перфектен дом,защото не сме мърли.Имаме вкус в изобилие,та даже и го раздаваме наляво надясно (аз лично и с това реших да си печеля парите).

Също така не сме гадни,прилепчиви клюкари и не обичаме да се бъркаме в чуждата работа,но винаги сме на мястото,когато човек се нуждае от помощта ни.
Смели сме.Въпреки,че мнгоо хора ни смятат за студени-ние всъщност сме пламенни в себе си (защото до нас са свършили всички огнени знаци и се смята,че имаме цялата огнена мощ на зодиака).
Много сме честни-не знам при вас как е ама аз не смея нито да излъжа,нито да си взема нео,което не ми се полагам.А понякога така ми се иска...като малка често сънувах,че ме затварят в магазин със страхотни дрехи и аз цяла нощ ги пробвам,а сутринта докато чистят си ги открадвам...
Иначе съм много срамежлива.Всички мислят че съм много отоворена,ама ми изисква определени усилия,за да заговоря някого.Лесно се превъзбуждам-особено ако говоря с някого,когато много силно уважавам.
Може би има нещо общо с 22.12
Присъединявам се към Козирозите и аз.