Жената Козирог

• 51 309
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Апропо, така и така написах цяла статия .. някой ще сподели ли know-how как аджеба се излиза най-бързо от прословутата депресия? Щото ми писна.
За начало не общувай с девата известно време докато си в депресия,знам,че в много трудно,но девите не ни действат много добре,та е добре да се абстрахираш.После-си намери много работа,цели,курс по нещо-абе нов връх.Накрая излез колкото ид а не си се излиза с някоя прителка (по-добре рибка или раче) и прави женски глупости,пии кафе,алкохол,ходи на пазар,кино-абе понасили се да се зарадваш.Също така е хубаво през известно време да оставяш част от нещата,които просто няма да се получат и да не ги бориш повече-все пак ако не си запазила нервите си,за да се наслаждаваш на върха-какъв е смисълът да го изкачваш.Това са моите терапии.Ама аз девата я изгоних директно,защото тойв се ме въвличаше в депресиите.Добре се отразява и смяната на гледната точка-да се опиташ да погледнеш нещата по-глобално.Например да отидеш на екскурзия в друга страна с богата традиция и култура.

Положителни черти ли -хм.Повечето от нас са жени на ниво и с положение.Някои са кралици или министри.Имаме добро образование,както и семейство.Обикновено имаме перфектен дом,защото не сме мърли.Имаме вкус в изобилие,та даже и го раздаваме наляво надясно (аз лично и с това реших да си печеля парите). Wink
Също така не сме гадни,прилепчиви клюкари и не обичаме да се бъркаме в чуждата работа,но винаги сме на мястото,когато човек се нуждае от помощта ни.
Смели сме.Въпреки,че мнгоо хора ни смятат за студени-ние всъщност сме пламенни в себе си (защото до нас са свършили всички огнени знаци и се смята,че имаме цялата огнена мощ на зодиака).
Много сме честни-не знам при вас как е ама аз не смея нито да излъжа,нито да си взема нео,което не ми се полагам.А понякога така ми се иска...като малка често сънувах,че ме затварят в магазин със страхотни дрехи и аз цяла нощ ги пробвам,а сутринта докато чистят си ги открадвам...  Embarassed ...обаче на живо...съм трагедия-все си мисля,че има кой да ме види отгоре и все съм добро момиче.
Иначе съм много срамежлива.Всички мислят че съм много отоворена,ама ми изисква определени усилия,за да заговоря някого.Лесно се превъзбуждам-особено ако говоря с някого,когато много силно уважавам.

# 91
А какво мислите за партньорството за брак с близнак? И още- жени от коя зодия най- ви дразнят?

# 92
Мен близнаци много си ме нервят... ама много ... ужасно са ми двулични... лицемерни, и те ако знаят какво искат, съм готова да се застрелям...  мисля, че няма друга зодия, която така да ми бърка в здравето ... и бягам надалеч от мъже близнаци ...

# 93
Уф,по принцип и аз хич не се разбирам с близнаци-просто сме на различни планети.Ама на-дъщеря ми е близнак и забелязвам,че е наследила голяма част от моя характер.Упорита и дяволита е и определено знае как да постигне своето.Само дето е малко по-дръзка от мен.Също така хич не е злопаметна и като цяло е много слънчева.Обаче двете сме в непрекъсната борба за надмощие една над друга.Голям купон и в същото време е леко плашещо.
Мен не ме кефят жени козирози на пръв поглед като ги видя-после,обаче започвам да ги уважавам обикновено.Ама се надушваме с тях-само с поглед. Laughing
Иначе понякога ме дразнят жени раци,но после ми стават приятелки.Жени везни не мога да понасям след като ги опозная обикновено (то и за мъжете важи).Също телиците са ми леееко превзети и незадълбочени,но са добри добичета и не мога да кажа,че добър човек ме дразни.Има и някои лъвици и стрелци,които се държат прекалено надменно и това ме обижда,но ние козирожките си имаме силна интуиция за хора и страним от вредните.
Абе какво сте се разписали-само аз ли умея да се изразявам с две изречения? Joy

# 94
Dimitriana това все едно аз съм го писала Simple Smile Може би има нещо общо с 22.12 Simple Smile))
Всъщност, вече съм планирала за тази вечер театър с най-добрата ми приятелка - скорпионче, а после може и да се отдадем на глупости. Поне в хубавите ергенски години сме ги вършили доволно много двете заедно Simple Smile
А девата, демек мъжа ми ме дразни безумно от месеци и хич не си поплювам... верно като съм в "период" мога да прегазя някой особено брутално, обмислено и целенасочено.. ама това не ми помага особено де. Как да не общувам с него.. нали живеем заедно.. гррр

А това за близнаците - мога само да подкрепя дотук написаното!

# 95
  • На земята, която е всъщност звезда.
А какво мислите за партньорството за брак с близнак? И още- жени от коя зодия най- ви дразнят?

Близнаци и овен! Но вторите поне ги уважавам!

# 96
верно като съм в "период" мога да прегазя някой особено брутално, обмислено и целенасочено.. ама това не ми помага особено де. Как да не общувам с него.. нали живеем заедно.. гррр
Еми те девите са разбрани-можеш да имаш чудесно съжителство с него без да сте емоционално обвързани.Предполагам,че разликата във възрастта ви е по-голяма.Обикновено са хора,които биха се примирили дори да имаш връзка,стига да не засягаш достойството му и личното му пространство.Както и а не внасяш смут в рутината,на която държат.Не са супер доминантни мъже така че може да поговорите разумно и да се разберете как да ви е удобен и на двамата брака.Мен лично много ме заболя,когато осъзнах,че девата няма да ми бъде емоционално достатъчна и ми отне много време да се самоубедя,че това е много важно за мен.
Иначе ако мачкам-мачкам мвсе мъжа ми (рак) и мие мнгоо криво,ама и той ме поставя на мястото ми.

# 97
като се абстрахирам от всичко останало, понякога се чудя дали някой различен от мойта дева би се примирявал и би търпял .. особеностите на характера ми Simple Smile За доминиране .. то е ясно кой от двамата доминира.
Само, че емоционално, интелектуално и всякак мамка му го усещам това доминиране в моя полза, а в резултат някак ми се губи и уважението и чувствата към въпросната дева..
Някой мъдър човек беше казал, че една жена има нужда да се възхищава поне на 1 нещо на мъжа до себе си. Аз не намирам такова..вече.. и само се дразня..
И защо всичи хороскопи твърдят, че връзката между козирог и дева била най-перфектната.. като по книга направо.
Да бе!

PS. Разликата ни е само 2 години

# 98
Странно, аз се разбирам с близнаци, мъже  и жени. Но жени везни непонасям, мога и да убия такива.

# 99
Не обичам Близнаците,не си говорим на един и същи език сякаш   Rolling Eyes

# 100
Аз пък въобще не знам коя зодия ми е най-неприятна. Като се замисля, май недолюбвам водолеите... ама не съм съвсем категорична. И за жените раци мога да кажа, че са уникални интригантки. Три такива познавам отблизо и трите не си поплюват. Грешка, четири са.

# 101
  • Varna
 Да и аз съм на мнение, че не говорим един и същ език със близнаците.
dimitriana, що се отнася до кариерата, козирозите са предпочитани за ръководители, та, че дерзай.

# 102
Преди мислех,че жените близнаци се дръжат много недостойно...докато не се запознах със свекърва ми.Тя промени много голяма част от отношението ми към близнаците.Не ги харесвам,но с майка близнак,дъщеря близнак и свекър и свекърва такива-все се научих да ги уважавам...и о,ужас...изслушвам. Wink

Аз за шефовете козирози съм чувала само лоши неща,иначе,че сме родени за ръководители-го пише във всеки учебник,ама аз предпочитам хората да ме харесват,отколкото да ме слушат.Въпреки,че няма как да не си призная,че ме нервират като не ме слушат.

Сетихс е и още нещо-вие как сте в шофирането?Четох,че земните зодии сме добри шофьори и мисля,че аз съм доста по-добра от други с по-голям опит от моя.Може би,защото майчинството ми помага да съм и бая по-спокойна де...

# 103
 HugПрисъединявам се към Козирозите и аз.

# 104
Всички само се присъединяват и никой не донесе нещо за пиене и ядене. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт